Zegarek do interwałów
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Hej poszukuje zegarka z funkcjami do treningu interwałowego,nie wiem jak taka funkcja się nazywa ale chodzi mi o to żeby dało się ustawić np. 30 sec, sygnał(dźwiękowy albo wibracja) i 100 sec i znów sygnał i tak parę razy i w sumie na tym mi najbardziej zależy oczywiście jak będzie miał inne opcję to nie będzie źle, znalazłem coś takiego: http://www.decathlon.pl/cardio-onrhythm ... 46479.html ale ja się na tym nie znam i jak patrzyłem na inne to cena jest dziwnie niska więc jak moglibyście mi coś polecić to będę wdzięczny
-
- Zaprawiony W Bojach
- Roberto Celinho
- Stary Wyga
Podany przez Ciebie link do strony Decathlonu nie działa. Jak zasugerował poprzednik, można sobie wgrać aplikację na telefon. Jeżeli nie masz Androida, to RunCalc ma stoper z interwałami w wersjach na wszystkie telefony.
-
- Rozgrzewający Się
Ten zegarek nazywa się Cardio ONrhythm 410 progress GEONAUTE co do telefonu to faktycznie nie mam Androida, spróbuje z tym Runcalc chociaż bieganie z telefonem jest uciążliwe, wolałbym jakiś zegarek ale dzięki za odpowiedź
- herson
- Zaprawiony W Bojach
Mój pierwszy zegarek "biegowy", również kupowany z uwagi na interwały to Timex T5E231
Dowolna mozliwość konfiguracji interwałów czasowych ( każdy kolejny może być inny niż poprzedni ).
Dowolna mozliwość konfiguracji interwałów czasowych ( każdy kolejny może być inny niż poprzedni ).