Robert - komentarze
Moderator: infernal
- roberturbanski
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 47:11
- Życiówka w maratonie: brak
Wasza wiara w moje możliwości mnie zdumiewa :uuusmiech: . Dzięki. A połamać 3:30? Nogi sobie prędzej połamię
- hotmas
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
Jak nie Ty to kto ??? Witaj z powrotem
- mclakiewicz
- Zaprawiony W Bojach
Kolejny comeack. Witaj znów na pokładzie, oby jak najdłużej.
-
- Zaprawiony W Bojach
No proszę, długo, długo nic a tu nagle będzie maraton w 3.30
Ja zacząłem czytać wpis to już się ucieszyłem, że może polecimy razem :uuusmiech: ale na 3.30 mnie jeszcze nie stać
Ja zacząłem czytać wpis to już się ucieszyłem, że może polecimy razem :uuusmiech: ale na 3.30 mnie jeszcze nie stać
- roberturbanski
- Zaprawiony W Bojach
Dziękuję Kolegom za tak ciepłe przyjęcie i proszę o krytyczne uwagi i podpowiedzi żebym w jako takim stanie do mety doczłapał :uuusmiech:
- hotmas
- Zaprawiony W Bojach
Robert co do przerwy to zależy jak chcesz pobiec te zawody. Ja np. robię w poniedziałek normalny trening, ale 11.11 w Gdyni biegnę treningowo i na luzie więc jeśli traktujesz ten bieg podobnie to myślę, że nic nie stoi na przeszkodzie by wyjść w poniedziałek, ale jeśli chcesz powalczyć o wynik to ja poniedziałek bym sobie darował i w niedzielę zrobił lekki rozruch plus kilka przebieżek.
- roberturbanski
- Zaprawiony W Bojach
Powiem Ci tak: fizycznie czuję się bardzo dobrze, ale w takim tłoku o wynik może być trudno i chyba sobie daruję. Zgodnie z Twoją radą w poniedziałek wychodzę normalnie potruchtać
-
- Zaprawiony W Bojach
A ja, jako wprawiona biegaczka z gigantycznym stażem i jeszcze większym przebiegniętym kilometrażem Powiem Ci tak: daruj sobie poniedziałek i we wtorek biegnij tak jak się da, gdyż ZAWSZE WARTO PRÓBOWAĆ Zrób wreszcie coś dla siebie i miej z tego satysfakcję. Ja na pewno usunę Ci się z drogi (już na starcie)
- roberturbanski
- Zaprawiony W Bojach
Tak właśnie zrobie... :uuusmiech:frelka pisze:zrób wreszcie coś dla siebie i miej z tego satysfakcję.
A założysz się? :uuusmiech:frelka pisze:Ja na pewno usunę Ci się z drogi (już na starcie)
-
- Zaprawiony W Bojach
OK, załóżmy się. Zastanów się i jutro w pracy powiesz o co... :uuusmiech:roberturbanski pisze:A założysz się? :uuusmiech:frelka pisze:Ja na pewno usunę Ci się z drogi (już na starcie)
-
- Zaprawiony W Bojach
Jakby co to przecinamfrelka pisze:OK, załóżmy się. Zastanów się i jutro w pracy powiesz o co... :uuusmiech:roberturbanski pisze:A założysz się? :uuusmiech:frelka pisze:Ja na pewno usunę Ci się z drogi (już na starcie)
Co do Twojego ostatniego treningu to chciałbym mieć takie puls przy takim tempie
- roberturbanski
- Zaprawiony W Bojach
Będę upierał się przy tym, że na tętno podczas treningu ma wpływ wiele czynników i choć z pewnością jest ono jakimś tam wyznacznikiem poziomu wytrenowania organizmu, to przesadnie bym się nim nie sugerował :uuusmiech:
-
- Zaprawiony W Bojach
Już teraz o tym wiem Nie mniej jednak dalej twierdzę, że zrobiłeś piękny trening :uuusmiech:roberturbanski pisze:Będę upierał się przy tym, że na tętno podczas treningu ma wpływ wiele czynników i choć z pewnością jest ono jakimś tam wyznacznikiem poziomu wytrenowania organizmu
- neevle
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 42:11
Z trzeciej strefy startowałam dwa razy (BN i Bieg Powstania Waszawskiego) i jest całkiem ok, wiadomo, że nie są to wioskowe zawody na 300 osób, ale da się biegać i nie ma za bardzo szuraczy po 7 min/km. Zakładam, że będziesz stamtąd startował, mając te 47min/10km, więc możesz walczyć.
Sama hołduję odpoczynkowi dzień przed zawodami, więc wyszłabym na ostatni rozruch w niedzielę (i wyjdę zresztą).
Sama hołduję odpoczynkowi dzień przed zawodami, więc wyszłabym na ostatni rozruch w niedzielę (i wyjdę zresztą).
5km - 20:23, 10km - 42:11, 21.1km - 1:35:58
[url=https://biegambyjesc.wordpress.com/]Mój blog - Biegam by jeść[/url]
[url=https://www.facebook.com/biegambyjesc/]Facebook - Biegam by jeść[/url]
[url=https://biegambyjesc.wordpress.com/]Mój blog - Biegam by jeść[/url]
[url=https://www.facebook.com/biegambyjesc/]Facebook - Biegam by jeść[/url]
- roberturbanski
- Zaprawiony W Bojach
Magda, patrząc na mój dzisiejszy trening to spieprzyłem BN zanim w nim wystartowałem . Bardzo praktyczne wskazówki, dzięki wielkie, rozjaśnia to parę spraw. Ciągle jeszcze zastanawiam się czy spróbować powalczyć w Warszawie. Chciałem biec z jedną dziołchą, ale Ona mnie nie chce , więc jeszcze nie wiem jak będzie. :uuusmiech: Pozdrawiam serdecznie i powodzenia życzę.