MARATON WARSZAWSKI
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
No....Mifor....toś mnie trafił......co by tu jeszcze wymyśleć .........Ooo!!!.......będzie DVD ....każdy biegacz w każdnym momencie - różne ujęcia (opcja different angles), szeroka gama wersji językowych, film 24WM od kuchni i inne bajery.......no żartuję, cieszę się oczywiście .........Ale ale - PAweł potwierdził, że EMTE i wieloletni biegacz (doktor geografii, weteran MW) są juz na pewno jutro rano w Kawie czy Herbacie umówieni - 6:30 właczać magnetowidy i nagrywać (mój się zepsuł).
(Edited by FREDZIO at 4:45 pm on Oct. 22, 2002)
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Dla zaintersowanych przewodników:
Spośród 10-ciu zawodników klubu Cross (zrzeszającego biegaczy niewidomych i niedowidzących) kilku niedowidzących nie ma jeszcze przewodników:
Są to
a) zgłoszeni na cały maraton:
Wiesław Miech - tempo na 3h20'
Marian Skóratowicz - tempo na 5h30'
oraz
b) zgłoszeni do biegu Przyjaciół MW:
Małgorzata Cieśluk,
Piotr Jankowski
Jan Michalik
wszyscy trzej na tempo ok. 5min/km
Spośród 10-ciu zawodników klubu Cross (zrzeszającego biegaczy niewidomych i niedowidzących) kilku niedowidzących nie ma jeszcze przewodników:
Są to
a) zgłoszeni na cały maraton:
Wiesław Miech - tempo na 3h20'
Marian Skóratowicz - tempo na 5h30'
oraz
b) zgłoszeni do biegu Przyjaciół MW:
Małgorzata Cieśluk,
Piotr Jankowski
Jan Michalik
wszyscy trzej na tempo ok. 5min/km
Janusz
- emte
- Zaprawiony W Bojach
Dziękujemy wszystkim za wsparcie. Żałuję, że mamy tak mało czasu na informowanie o tym, co się dzieje w sprawach organizacyjnych, ale w sumie to myślę sobie, że nie ma wam co głowy zawracać. Myślę, że po tym Maratonie wydamy z Pawłem książkę o tym, jak powstał 24. Maraton Warszawski. Zaręczam, że będzie to opasły tom.
Marek T.
- adamm
- Administrator
- Kontakt:
#Moderation Mode
<a href="http://www.bieganie.home.pl/cgi-bin/iko ... 14&topic=1" target="_self">Moved here</a>
<a href="http://www.bieganie.home.pl/cgi-bin/iko ... 14&topic=1" target="_self">Moved here</a>
[i]Pragnienie zwycięstwa jest niczym w porównaniu z pragnieniem przygotowania się do niego.[/i]
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
EMTE pozwolił mi napisać, że w piątek będzie występował w WOT'cie o 19:05 albo 19:15 - to dla tych co go chcą przed maratanoem zobaczyć a w Kawie czy Herbacie go nie zobaczą
(Edited by FREDZIO at 12:46 am on Oct. 23, 2002)
(Edited by FREDZIO at 12:46 am on Oct. 23, 2002)
- wojtek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 30:59
- Życiówka w maratonie: 2:18
- Kontakt:
Stasio Osinski w Kawie i Herbacie ?! ]Quote: from FREDZIO on 4:44 pm on Oct. 22, 2002
Ale ale - PAweł potwierdził, że EMTE i wieloletni biegacz (doktor geografii, weteran MW) są juz na pewno jutro rano w Kawie czy Herbacie umówieni - 6:30 właczać magnetowidy i nagrywać (mój się zepsuł).
Ekstra !!!
Articles in English:
http://www.examiner.com/atlanta-sports-gear-in-atlanta/wojtek-wysocki
Looking back:
http://bieganie.pl/?cat=37
Jutup: http://www.youtube.com/user/wojtek1425/videos?view=0
http://www.examiner.com/atlanta-sports-gear-in-atlanta/wojtek-wysocki
Looking back:
http://bieganie.pl/?cat=37
Jutup: http://www.youtube.com/user/wojtek1425/videos?view=0
-
- Zaprawiony W Bojach
Trzeba bylo wstać rano, a nie wylegiwać się w łóżkach bez opamiętania. 
Byli na żywo od 6.15 do 6.26.
Bardzo dobrze wyszło. Gratulacje dla naszych medialnych gwiazd.

Byli na żywo od 6.15 do 6.26.
Bardzo dobrze wyszło. Gratulacje dla naszych medialnych gwiazd.
ENTRE.PL Team
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
No byli byli. Telewizja sie chyba pospieszyła i pusciła ich wczesniej. Ale troche PAweł przesadziłeś z czasem. Byli 5 - 6 minut od 6:20 do max 6:26. I mam wrażenie że to jednak EMTE powinien był więcej mówić bo Pan Osiński był mocno spięty i ciężko mu było mówić. No ale to dziennikarze zadawali pytania więc nie było na to wpływu. Chociaż miałem wrażenie, że Ci redaktorzy traktowali ich jako dwóch ludzi robiących zupeńie co innego: biegacz i organizator - tak jakby myśleli, że EMTE nie jest biegaczem więc biegowego pytania mu lepiej nie zadawać.
A....no i na przyszłość mam radę dla wszystkich występujących w telewizji maratończyków - bierzcie przykład z polityków - im jak dadzą głos, to oni wiedzą, że musza sami ciągnąć tak długo jak tylko sie da i powiedzieć to co chcą.
Dam przykład. Najpierw jak wyglądała rozmowa dzisiaj:
1 Pytanie redaktora: Czy to prawda, że przebiegł Pan wszystkie Maratony Warszawskie?
2 Odpowiedź Pana Osińskiego: Tak...........(i cisza)...(koniec odpowiedzi).
3. Teoretyczna odpowiedź Andrzeja Leppera: Tak przebiegłem wszystkie ale ten maraton jest inny od innych, chcemy nim pokazać, że Unia Europejska nie będzie nam już więcej dyktowała tego jak się robi maratony, my tez potrafimy zrobić za własne pieniądze, a ci Panowie co przedtem organizowali to ich trzeba rozliczyć, doprowadzili MW na skraj przepaści razem z całym krajem ...(dziennikarz próbuje przerwać, ale Andrew nie daje za wygraną)...to trzeba wszystko rozliczyć a was Panowie organizatorzy przede wszystkim, już nie będziecie więcej Maratonów organizowali, teraz Samoobrona pokaże wam jak sie organizuje imprezy uliczne a mamy w tym dużo większe doświadzcenie niż wy, żadne tam ZDM czy Policja nie są w stanie nam przeszkodzić i żadnych planów sytuacyjnych naszych blokad drogowych z nikim ustalać nigdy nie musieliśmy. więc patrzcie i uczcie się.................(koniec wypowiedzi).
No więc uczmy się wykorzystania czasu antenowego od polityków. Pozdrowienia dla EMTE i Pana Osińśkiego
(Edited by FREDZIO at 10:11 am on Oct. 23, 2002)
A....no i na przyszłość mam radę dla wszystkich występujących w telewizji maratończyków - bierzcie przykład z polityków - im jak dadzą głos, to oni wiedzą, że musza sami ciągnąć tak długo jak tylko sie da i powiedzieć to co chcą.
Dam przykład. Najpierw jak wyglądała rozmowa dzisiaj:
1 Pytanie redaktora: Czy to prawda, że przebiegł Pan wszystkie Maratony Warszawskie?
2 Odpowiedź Pana Osińskiego: Tak...........(i cisza)...(koniec odpowiedzi).
3. Teoretyczna odpowiedź Andrzeja Leppera: Tak przebiegłem wszystkie ale ten maraton jest inny od innych, chcemy nim pokazać, że Unia Europejska nie będzie nam już więcej dyktowała tego jak się robi maratony, my tez potrafimy zrobić za własne pieniądze, a ci Panowie co przedtem organizowali to ich trzeba rozliczyć, doprowadzili MW na skraj przepaści razem z całym krajem ...(dziennikarz próbuje przerwać, ale Andrew nie daje za wygraną)...to trzeba wszystko rozliczyć a was Panowie organizatorzy przede wszystkim, już nie będziecie więcej Maratonów organizowali, teraz Samoobrona pokaże wam jak sie organizuje imprezy uliczne a mamy w tym dużo większe doświadzcenie niż wy, żadne tam ZDM czy Policja nie są w stanie nam przeszkodzić i żadnych planów sytuacyjnych naszych blokad drogowych z nikim ustalać nigdy nie musieliśmy. więc patrzcie i uczcie się.................(koniec wypowiedzi).
No więc uczmy się wykorzystania czasu antenowego od polityków. Pozdrowienia dla EMTE i Pana Osińśkiego
- caryca
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
hihihi,
bardzo dobre
;)
trzymam kciuki za biegaczy to juz juz
aga
bardzo dobre

trzymam kciuki za biegaczy to juz juz