Suunto Ambit 2 Black - mini recenzja:)
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 42:21
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
http://www.decathlon.pl/czujnik-prdk-ka ... 81211.html
niby jak? foot pod to czujnik na bazie akcelerometru który się przypina do buta :D a czujnik prędkości/kadencji to po prostu 2 magnesiki i czujniki, jeden na koło, drugi na korbę
niby jak? foot pod to czujnik na bazie akcelerometru który się przypina do buta :D a czujnik prędkości/kadencji to po prostu 2 magnesiki i czujniki, jeden na koło, drugi na korbę
- kuczi
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 41:20
- Życiówka w maratonie: 3:30:12
- Kontakt:
Raz pływalem, przeplynalem 500 m na basenie 25m i zliczył dobrze
-
- Wyga
Ja wczoraj byłem i go testowałem pierwszy raz, po przepłynięciu 500 m stwierdziłem że jest git malina , ale nadal co jakiś czas zerkałem na niego,ale już nie liczyłem dł. i wydawało mi się że dolicza długości , więc postanowiłem go sprawdzić i od wskazywanych 850 m zacząłem liczyć dł. dokładnie 20 x 25 m i ku mojemu zdziwieniu pokazał dokładnie ( 1350 m ) . No ale wcześniej coś doliczył ale na sto procent nie jestem pewien bo niestety nie liczyłem od początku do końca wszystkich dł. Może mój błąd polegał na tym że nie płynąc ruszałem rękami pod wodą i odebrał to jako płynięcie , co w efekcie dało dodatkowy dystans ?
- kuczi
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 41:20
- Życiówka w maratonie: 3:30:12
- Kontakt:
Witam.
Czy da się ustawić zakres tempa od do z alarmem?
Czy da się ustawić zakres tempa od do z alarmem?
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
Tak i wtedy ci doliczał. ;] Ale później program też po analizie bierze poprawki.
-
- Stary Wyga
- Kontakt:
mi wczoraj pokazał 1525m, chociaż przepłynąłem równe 1500
co ciekawe, w movescount widnieje poprawny dystans - 1.5km
btw @hqvkamil - długo trenujesz pływanie? patrzę na Twoje endomondo i widzę, że pływasz średnio 2x szybciej ode mnie, zastanawia mnie czy uda mi się kiedyś osiągnąć ten poziom :D trenuję dosyć ostro ponad pół roku i chciałbym wystartować za rok w triathlonie, zastanawiam się czy jest to w zasięgu
co ciekawe, w movescount widnieje poprawny dystans - 1.5km
btw @hqvkamil - długo trenujesz pływanie? patrzę na Twoje endomondo i widzę, że pływasz średnio 2x szybciej ode mnie, zastanawia mnie czy uda mi się kiedyś osiągnąć ten poziom :D trenuję dosyć ostro ponad pół roku i chciałbym wystartować za rok w triathlonie, zastanawiam się czy jest to w zasięgu
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
Jak pierwszy raz użyłem opcji pływania to też dziwnie pokazywał ale po 2 -3 razach tak jakby się nauczył. Obecnie zrobi czasem korektę na minus 0 25m.
@Pawel_W
Od niecałych 3 miesięcy odkąd otworzyli u mnie basen.
@Pawel_W
Od niecałych 3 miesięcy odkąd otworzyli u mnie basen.

-
- Wyga
Ja przed wczoraj sobie trochę szkiełko zarysowalem i w dodatku na środku :? ja to mam farta co chwilę gdzieś nim uwale :P , tak się zastanawiałem czy po jakimś czasie jak dorobie więcej blizn to czy da się takie szkiełko gdzieś wypolerowac / odnowić ? Jak się nie mylę to jest szkło mineralne ?
- rockduck
- Zaprawiony W Bojach
Dobry zegarmistrz zalatwi sprawę
-
- Stary Wyga
- Kontakt:
o, to super, bo mi też się gdzieś zarysowało (nawet nie wiem kiedy)
byłem wczoraj w Tatrach, całkiem dokładnie mierzył wysokość - przez pierwszą połowę trasy dokładnie tyle co na znakach, później coraz bardziej się rozstrajał (przy ostatnim pomiarze podał prawie 30m za dużo)
ktoś wie czym to mogło być spowodowane?
byłem wczoraj w Tatrach, całkiem dokładnie mierzył wysokość - przez pierwszą połowę trasy dokładnie tyle co na znakach, później coraz bardziej się rozstrajał (przy ostatnim pomiarze podał prawie 30m za dużo)
ktoś wie czym to mogło być spowodowane?