Rzeźnik 2015 - dobieranie się w pary.
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Witam wszystkich. Tak jak w temacie, myślę, że jest jeszcze troszkę osób które chciałyby wziąć udział w losowaniu do przyszłorocznej edycji Rzeźnika, lecz nie mają kompana/kompanki.
Ja szukam osoby, która będzie chciała tak jak ja przebiec Rzeźnika pod limit czasowy, najlepiej z okolic Bielska-Białej, żebyśmy mogli wspólnie potrenować.
Ja szukam osoby, która będzie chciała tak jak ja przebiec Rzeźnika pod limit czasowy, najlepiej z okolic Bielska-Białej, żebyśmy mogli wspólnie potrenować.
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 40.33
- Życiówka w maratonie: 3:28:46
Witam, szukam partnera/partnerki na 12h i ew. Hardcore.
Zainteresowanych proszę o kontakt: lesiekc@poczta.fm
Zainteresowanych proszę o kontakt: lesiekc@poczta.fm
-
- Wyga
Witam
Również planuję start w przyszłorocznym Rzeźniku. Jeśli chodzi o biegi ultra to na dzień dzisiejszy leszcz, lecz z ambicjami.
Cel: Ukończyć w limicie... ewentualnie 13-14 h
Kogo szukam: Partner/Partnerka
E-mail: p.saja@o2.pl
Również planuję start w przyszłorocznym Rzeźniku. Jeśli chodzi o biegi ultra to na dzień dzisiejszy leszcz, lecz z ambicjami.
Cel: Ukończyć w limicie... ewentualnie 13-14 h
Kogo szukam: Partner/Partnerka
E-mail: p.saja@o2.pl
-
- Rozgrzewający Się
Witam.
Szukam partnera/partnerki na bieg Rzeźnika 2015 z Krakowa. (wspólne treningi). Czas jaki chciałbym osiągnąć oscyluje poniżej 10 godzin. Z możliwą opcją na Hard Cora. Ukończyłem w/w bieg 4 razy ( z tego raz sam - partner się popsuł ). W sumie ukończyłem ok 20 biegów ultra/górskich/rajdów.( kilku nie ukończyłem a próbowałem) Chciałbym przeprowadzić dwa wspólne starty sprawdzające na maratonie Krakowskim i KIERACIE (do obgadania- jestem elastyczny). Gwarantuję zapisy, dojazd z i do Krakowa, spanie na miejscu support na trasie. Proszę o kontakt na PW.
Szukam partnera/partnerki na bieg Rzeźnika 2015 z Krakowa. (wspólne treningi). Czas jaki chciałbym osiągnąć oscyluje poniżej 10 godzin. Z możliwą opcją na Hard Cora. Ukończyłem w/w bieg 4 razy ( z tego raz sam - partner się popsuł ). W sumie ukończyłem ok 20 biegów ultra/górskich/rajdów.( kilku nie ukończyłem a próbowałem) Chciałbym przeprowadzić dwa wspólne starty sprawdzające na maratonie Krakowskim i KIERACIE (do obgadania- jestem elastyczny). Gwarantuję zapisy, dojazd z i do Krakowa, spanie na miejscu support na trasie. Proszę o kontakt na PW.
- rockduck
- Zaprawiony W Bojach
W końcu każdy biegnie na 10hkisio pisze:Można odnieść wrażenie, że 3/4 startujących kończy ten bieg poniżej 10h :D
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka w maratonie: 3:53
Witam. Rownież szukam partnera/ partnerki do biegu. Najlepiej z okolic Krakowa. To będzie mój pierwszy ultramaraton wiec nie nastawiam sie na jakiś super wynik. Chcę sie po prostu sprawdzić. Mam za sobą biegi górskie (Perły Małopolski) i jestem zdeterminowana mocno trenować, wiec jeżeli jest ktoś chętny, to czekam na wiadomość
- kuczi
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 41:20
- Życiówka w maratonie: 3:30:12
- Kontakt:
Ja myślęvishnu26 pisze:ja zastanawiam się nad startem - jeśli ktoś z Łodzi myśli o Rzeźniku lub w nim startował to proszę o głosy:P
Czas jaki planuje ? Ukończyć :P
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 46,22
Witam! Ktoś chętny z Bydgoszczu choć nie koniecznie (preferowana partnerka do mieszanej)? Cel: ukończenie w limicie czasowym.
Jak coś proszę o info.
lucas-us@wp.pl
pozdr,
Luc
Jak coś proszę o info.
lucas-us@wp.pl
pozdr,
Luc
"Before you see the light you must die!"
Luc
Luc
- sebbor
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 33:38
- Życiówka w maratonie: 2:38
Szukam partnera na podobnym do mojego poziomie.
Doświadczenie: biegam od 8 lat, przedłużam się od jakiegoś czasu , jeden ultra po płaskim w 06.2013 (bieg 6h - 65km), 5 maratonów (życiówka 2:55). Niestety tylko jeden bieg w górach (II Wielka pela izerska).
Planuję mocną formę na wiosnę (maraton w 2.40-2.45) i dobre przygotowanie wytrzymałościowe na długi dystans.
Będzie to dla mnie debiut na górskim ultra, więc raczej na sprawdzenie siebie, jednak dzięki dobremu przygotowaniu myślę że mogę pobiec to całkiem nieźle.
Doświadczenie: biegam od 8 lat, przedłużam się od jakiegoś czasu , jeden ultra po płaskim w 06.2013 (bieg 6h - 65km), 5 maratonów (życiówka 2:55). Niestety tylko jeden bieg w górach (II Wielka pela izerska).
Planuję mocną formę na wiosnę (maraton w 2.40-2.45) i dobre przygotowanie wytrzymałościowe na długi dystans.
Będzie to dla mnie debiut na górskim ultra, więc raczej na sprawdzenie siebie, jednak dzięki dobremu przygotowaniu myślę że mogę pobiec to całkiem nieźle.
- Gump
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Chętny pewnie by się znalazł, ale drogi kolego jeśli celujesz w taki czas, należałoby napisać parę słów o swoich dokonaniach biegowychmarlaso pisze:Witam ponownie,
i jak, nie ma chętnego na 9 - 9,5 godziny w Rzeźniku?
Pozdrawiam,
Marcin Lasocki
Legio Patria Nostra
Pozdrawia was Ostatni Mohikanin z Ustrzyk Górnych
http://www.noclegi-ustrzykigorne.pl/
Pozdrawia was Ostatni Mohikanin z Ustrzyk Górnych
http://www.noclegi-ustrzykigorne.pl/
-
- Dyskutant
Witam,Gump pisze:Chętny pewnie by się znalazł, ale drogi kolego jeśli celujesz w taki czas, należałoby napisać parę słów o swoich dokonaniach biegowychmarlaso pisze:Witam ponownie,
i jak, nie ma chętnego na 9 - 9,5 godziny w Rzeźniku?
Pozdrawiam,
Marcin Lasocki
na razie czekam aż ktoś na podobnym poziomie też szuka pary. Ale skoro piszesz to może Ty jesteś chętny?
Ja w zeszłym roku zrobiłem Rzeźnika w 10 h ale miałem zapas - dało by się w 9,5 - dlatego na przyszły rok oscyluję wokół tego czasu lub nieco lepiej, no i chciałbym też zrobić Hardcore. Planowałem jeszcze inne starty (np Łemkowyna Ultra Trail 150), chciałem też jesienią złamać 3 h w maratonie ale kontuzja pokrzyżowała mi plany. 2 lata temu 3 biegi górskie ultra. Tutaj moje wyniki http://enduhub.com/pl/szukaj/wynik%C3%B ... cki+marcin Jeśli jesteś zainteresowany zapraszam na priv: laso@op.pl
Pozdrawiam,
Marcin Lasocki