Komentarz do artykułu Nowi gracze na rynku - Garmin Forerunner 220 i 620
- Piechu
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: brak
w przypadku Garmina lepiej nie oszczędzać na gwarancji, kup zegarki z polskiej dystrybucji. Jeśli kupujesz dwa zegarki to wyślij zapytanie ofertowe do dystrybutorów garmina, na pewno uda Ci się trochę zbić cenę za dwie sztuki.
"W bieganiu najważniejsza jest regeneracja więc ja się nie opierdalam, ja się regeneruję!" - cyt. nieskromny autor powyższego wpisu
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 52:49
- Kontakt:
Wczoraj miał być kolejny bieg z moim FR620, a wyszła z tego straszna d... Nie dość, że pierwszy raz miałem biec interwały i zapomniałem uruchomić trening, który wrzuciłem z kompa, to jeszcze w trakcie biegu zegarek się po prostu zresetował po ok. 4km, co rozwaliło mnie do reszty. Ekran nagle zgasł i widać tylko było napis Garmin, a potem plansza z rekordem i zapytanie, czy chcę zapisać bieg.
W związku z tym mam do Was pytanie, czy często się zdarza samoczynne resetowanie Garmina? Naładowany był na ponad 90%. Biegam z ciągłym podświetleniem, ale to chyba nie powinno mieć wpływu.
W związku z tym mam do Was pytanie, czy często się zdarza samoczynne resetowanie Garmina? Naładowany był na ponad 90%. Biegam z ciągłym podświetleniem, ale to chyba nie powinno mieć wpływu.
.
- krzysztof jot
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
mam 10 miesięcy i nie miałem takiego przypadku.delibear pisze: W związku z tym mam do Was pytanie, czy często się zdarza samoczynne resetowanie Garmina? Naładowany był na ponad 90%. Biegam z ciągłym podświetleniem, ale to chyba nie powinno mieć wpływu.
Były podobno na sofcie 2.90 tendencje do tego typu zachowań, ale wersja 3.0 to wyeliminowała. Na forum garmina nie pojawia się ten watek co oznaczałoby, że problem wyeliminowano. Masz aktualną wersje oprogramowania ?
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Tak wersja 3.0
.
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Czy tylko mi się wydaje, czy strona Garmin Connect szwankuje, bo nie mogę obejrzeć poszczególnych treningów?
.
- krzysztof jot
- Zaprawiony W Bojach
jestem na tej stronie codziennie - nie miałem - nie mam problemów...delibear pisze:Czy tylko mi się wydaje, czy strona Garmin Connect szwankuje, bo nie mogę obejrzeć poszczególnych treningów?
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Ja mam kłopot z widokiem nowoczesnym.. Na klasycznym nie ma problemu.
.
- MikeSpy
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46
- Życiówka w maratonie: 4
Jeśli używasz wtyczek do blokowania reklam to dodaj ta stronę do wyjątków
If you going to face a real challenge it has to be a real challenge. You can't accomplish anything, without the possibility of failure.
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Wielkie dzięki + pomogło 

.
-
- Rozgrzewający Się
Ostatnio po oględzinach zegarka zauważyłem że ma porysowaną szybkę. Zastanawia mnie czy w przypadku większych zarysowań jest możliwość wymiany na nową? Czy ktoś już może miał taki problem i w jakiś sposób go rozwiązał?
-
- Wyga
Jeśli to nie była wada fabryczna, tylko sam się postarałeś o te rysy, to niby czemu producent ma uznać tą reklamacje?shreq79 pisze:Ostatnio po oględzinach zegarka zauważyłem że ma porysowaną szybkę. Zastanawia mnie czy w przypadku większych zarysowań jest możliwość wymiany na nową? Czy ktoś już może miał taki problem i w jakiś sposób go rozwiązał?
-
- Rozgrzewający Się
a kto pisze o uznawaniu reklamacji
proszć czytać ze zrozumieniem
chciałbym wymienić taki ekranik w przyszłości na nowy ale nie wiem czy w przypadku tego zegarka jest to w ogóle możliwe dlatego pytam...

-
- Dyskutant
- Kontakt:
A można gdzieś zamówić folię na ekran zegarka, tak jak się zabezpiecza smartfony?
.
- krzysztof jot
- Zaprawiony W Bojach
można... polecam, mam od roku i zero rys. Może byc krystalicznie przezroczysta lub antiglare - eliminujaca efekty odbicia światła. Mam obecnie taka i sobie chwalę - całkowicie niewidoczna na ekraniedelibear pisze:A można gdzieś zamówić folię na ekran zegarka, tak jak się zabezpiecza smartfony?