Jestem w trakcie poszukiwań jednakowych koszulek startowych/technicznych dla 'swojej' drużyny.

Od jakiegoś czasu nosimy się z zamiarem startowania w jednakowych koszulkach (mamy nawet swoją nazwę), jednak jest z tym pewien problem.
Z chęci wyróżnienia się z tłumu zwykle neonowych (lub nijakich) koszulek na zawodach różowym (tudzież fuksją, magentą-jak zwał tak zwał) kolorem, wynika trudność w znalezieniu męskich koszulek w tymże właśnie odcieniu.
Zależy mi również na tym, by spełnić oczekiwania co do ich rodzajów-mają to być singlety i koszulki z rękawkami, w zależności od tego, kto w czym będzie chciał startować. A głosy już są podzielone (wstępnie przepytałam, kto za jaką koszulką obstaje).
Dlatego zwracam się z prośbą, tu na forum, o pomoc w znalezieniu firm/sklepów/hurtowni, które w swojej ofercie posiadają koszulki w różowym kolorze, w różnych rozmiarach oraz z rękawkami i bez. Może to brzmi nad wyraz wymagająco, ale wydaje mi się, że dałoby się temu sprostać.
A już w ogóle byłoby super, gdyby do tego wszystkiego istniała również opcja dodania własnego nadruku. Nie jest to jednak warunek konieczne (można zrobić to osobno-najważniejsze póki co są same koszulki).
Jeśli jesteście w stanie podać jakieś namiary, będę bardzo wdzięczna.
W tej chwili nie mam takiej możliwości, ale jeśli ktoś z Was ma gdzieś pod ręką swoje koszulki techniczne z biegów/zawodów, to może przy okazji zerknąć na metkę i podać producenta-może mi się przydać.

Z góry dzięki!