Komentarz do artykułu Hard way round – 36 milionów kroków, aby obiec Ziemię
- bieganie.pl
- Zaprawiony W Bojach
Skomentuj artykuł Hard way round – 36 milionów kroków, aby obiec Ziemię
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka w maratonie: brak
A propos oszukiwania Ffyony (w tekście jest błąd!) Campbell: Przyznała się, że podwoził ją kierowca który ją obsługiwał/pomagał na trasie:
"Ffyona Campbell, a distance walker, admitted that she had lied about a walk across the United States. During a 1,000-mile stretch, she said, she had cheated, accepting occasional rides from her companion and driver."
Tu pełen tekst [EN] -> http://www.outsideonline.com/outdoor-ge ... -Lied.html
"Ffyona Campbell, a distance walker, admitted that she had lied about a walk across the United States. During a 1,000-mile stretch, she said, she had cheated, accepting occasional rides from her companion and driver."
Tu pełen tekst [EN] -> http://www.outsideonline.com/outdoor-ge ... -Lied.html
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Zastanawiam sie, czy ten Brytyjczyk zdaje sobie sprawę z osiągnięcia Piotra? Bo pisze, że jego bieg bedzie pierwszym biegiem który jest "unsupported" ?
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 35:46
- Życiówka w maratonie: brak
Ten Brytyjczyk mógłby przy okazji zrobić niezły test tego wózka dziecięcego do biegania ,który pcha. Właśnie jestem na etapie zakupu i gdyby ten model ze zdjęcia przetrwał tą całą podróż to miałbym faworyta
5km-16:48
10km - 35:46
10km - 35:46
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 49:09
Jestem bardzo zaskoczony wyborem techniki przemieszczania wózka. Jaki zalety i wady mają wózki pchane względem ciągniętych? Wydaje mi się jednak, że ciągnięcie wózka przyczepionego do pasa to najlepszy możliwy pomysł. Gdybym osobiście decydował się na takie bieganie z pewnością bym ciągnął.
- bartorz
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: kiepska
taką technikę mógł trenować codziennie robiąc zakupy w biedronce.polny_zwierz pisze:Jestem bardzo zaskoczony wyborem techniki przemieszczania wózka. Jaki zalety i wady mają wózki pchane względem ciągniętych? Wydaje mi się jednak, że ciągnięcie wózka przyczepionego do pasa to najlepszy możliwy pomysł. Gdybym osobiście decydował się na takie bieganie z pewnością bym ciągnął.