Kup ambitajedz_budyn pisze:Ktos coś?
Komentarz do artykułu Nadbiega Fenix 2 od Garmina - będzie hit?
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- MikeSpy
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 46
- Życiówka w maratonie: 4
jedz_budyn pisze:Dziś teren średni, szybko złapał satelity, biegniemy. Po niespełna 1,5 km informacja o zgubieniu satelit.... he? włączam tools -> satelites patrze widzi 3 u góry i 3 na dole.. hmm... ale nadal info że ich nie widzi.... wyłączam zegarek, odpalam na nowo włącza się bardzo długo, pasek postępu idzie wolno.... ok właczył się. Robimy resume, znalazł czujnik tętna, znalazł satelity biegniemy dalej, wszystko jest ok. Zgrywam trening do kompa i w GC nie pokazuje mapy i krzywych wykresów, cała reszta - dystans, czas, itd są.... Patrze w endo - mapa jest nie ma krzywych tętna od momentu wyłączenia włączenie zegarka. hmm. Strava nie przyjeęa wogóle treningu.. time error coś tam.
Ktos coś?
A zrob export z GC (koniecznie) do GPX (koniecznie) i wtedy sprobuj wgrac do stravy?
If you going to face a real challenge it has to be a real challenge. You can't accomplish anything, without the possibility of failure.
- jedz_budyn
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 46:45
Skoor pisze:Kup ambitajedz_budyn pisze:Ktos coś?![]()
![]()
ale mi źle życzysz
- jedz_budyn
- Zaprawiony W Bojach

MikeSpy pisze:jedz_budyn pisze:Dziś teren średni, szybko złapał satelity, biegniemy. Po niespełna 1,5 km informacja o zgubieniu satelit.... he? włączam tools -> satelites patrze widzi 3 u góry i 3 na dole.. hmm... ale nadal info że ich nie widzi.... wyłączam zegarek, odpalam na nowo włącza się bardzo długo, pasek postępu idzie wolno.... ok właczył się. Robimy resume, znalazł czujnik tętna, znalazł satelity biegniemy dalej, wszystko jest ok. Zgrywam trening do kompa i w GC nie pokazuje mapy i krzywych wykresów, cała reszta - dystans, czas, itd są.... Patrze w endo - mapa jest nie ma krzywych tętna od momentu wyłączenia włączenie zegarka. hmm. Strava nie przyjeęa wogóle treningu.. time error coś tam.
Ktos coś?
A zrob export z GC (koniecznie) do GPX (koniecznie) i wtedy sprobuj wgrac do stravy?
Improperly formatted data. More Information.
z endo jak zrobie expoort do .gpx i wrzuce do stravy to samo...
Ostatnio zmieniony 16 paź 2014, 19:46 przez jedz_budyn, łącznie zmieniany 1 raz.
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach

Hehehejedz_budyn pisze:Skoor pisze:Kup ambitajedz_budyn pisze:Ktos coś?![]()
![]()
ale mi źle życzysz
- MikeSpy
- Zaprawiony W Bojach

Pozostaje zabawa z tym http://garmin.kiesewetter.nl/jedz_budyn pisze:MikeSpy pisze:jedz_budyn pisze:Dziś teren średni, szybko złapał satelity, biegniemy. Po niespełna 1,5 km informacja o zgubieniu satelit.... he? włączam tools -> satelites patrze widzi 3 u góry i 3 na dole.. hmm... ale nadal info że ich nie widzi.... wyłączam zegarek, odpalam na nowo włącza się bardzo długo, pasek postępu idzie wolno.... ok właczył się. Robimy resume, znalazł czujnik tętna, znalazł satelity biegniemy dalej, wszystko jest ok. Zgrywam trening do kompa i w GC nie pokazuje mapy i krzywych wykresów, cała reszta - dystans, czas, itd są.... Patrze w endo - mapa jest nie ma krzywych tętna od momentu wyłączenia włączenie zegarka. hmm. Strava nie przyjeęa wogóle treningu.. time error coś tam.
Ktos coś?
Improperly formatted data. More Information.
z endo jak zrobie expoort do .gpx i wrzuce do stravy to samo...
If you going to face a real challenge it has to be a real challenge. You can't accomplish anything, without the possibility of failure.
- GoUltra.pl
- Wyga

- Kontakt:
Zapraszam do przeczytania pierwszej części recenzji Garmin Fenix 2
http://www.goultra.pl/garmin-fenix-2-czesc-pierwsza/
Na blogu, opisuje sprzęt, druga część wkrótce.
Zapraszam do polubienia Fanpagu
http://www.goultra.pl/garmin-fenix-2-czesc-pierwsza/
Na blogu, opisuje sprzęt, druga część wkrótce.
Zapraszam do polubienia Fanpagu
Biegi Ultra i testy sprzętu www.GOULTRA.pl
- fascik
- Stary Wyga

O! i już mi się podoba - np. to: http://www.goultra.pl/test-gps/GoUltra.pl pisze:Na blogu, opisuje sprzęt, druga część wkrótce.
Świetna robota!
- MikeSpy
- Zaprawiony W Bojach

Świetny test!
Dzis na HM F2 pokazal 21.27 a mojego brata 310xt 21.44 (bieglismy obok siebie). Takze nie jest zle, szczegolnie ze na poczatku w miescie mialem dokladnosc ok 20-30m!
Dzis na HM F2 pokazal 21.27 a mojego brata 310xt 21.44 (bieglismy obok siebie). Takze nie jest zle, szczegolnie ze na poczatku w miescie mialem dokladnosc ok 20-30m!
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach

i król jest tylko jedenfascik pisze:O! i już mi się podoba - np. to: http://www.goultra.pl/test-gps/GoUltra.pl pisze:Na blogu, opisuje sprzęt, druga część wkrótce.
Świetna robota!
komenty : viewtopic.php?f=28&t=64974
- jedz_budyn
- Zaprawiony W Bojach

Niech zrobi test w mieście
to król spadnie w lochy 
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach

- fascik
- Stary Wyga

Weź bo F2 nas zawstydzi i zejdzie poniżej 3 m ;D
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach

co to za cisza ???? wszyscy poddawali fenixy ?
no bez żartów, pisać co tam znów nie bangla
no bez żartów, pisać co tam znów nie bangla
- Piechu
- Zaprawiony W Bojach

A co ma nie banglać jak wszystko bangla? Chcesz kupić w końcu porządny zegarek? Mogę Ci opchnąć mojego 
"W bieganiu najważniejsza jest regeneracja więc ja się nie opierdalam, ja się regeneruję!" - cyt. nieskromny autor powyższego wpisu