Maraton  Ślężański ( 32 km )
- byku
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Wybieram sie na ten bieg.Nie startowalem tam jeszcze.Info o biegu jest na str. Maratony Polskie w dziale encyklopedia.Rowniez traktuje start w tym biegu,jako element przygotowania do Debna.
[url=http://www.dystans.krakow.pl][b]KKB "Dystans"[/b][/url] Pozdrawiam [b]> ;^ /)[/b]
-
- Stary Wyga
Trasa jest bardzo trudna. Parę kilometrów po starcie jest długi i ciężki podbieg. Potem "względnie spokojnie". Przed samą metą, koło żwirowiska (?) jest jeszcze krótko, ale ostro pod górę. W sumie bardzo fajny bieg, szkoda tylko, że zawsze jest tam bardzo zimno i wieje wiatr. 

[b]G[/b]igan[b]T[/b]
- Irko S
- Zaprawiony W Bojach
Ten podbieg to ma coś około 10km. Faktycznie w tych okolicach często wieje i pada. W sobotę ma wiać z prędkością 6m/s,ale ma być ciepło tj. 17 C i częściowe zachmurzenie. Jeżeli będzie z wiatrem, to warunki wymarzone. Zakładam jednak taki scenariusz: deszcz,mocne podmuchy wiatru i słońce na podbiegach.
- Irko S
- Zaprawiony W Bojach
Pogoda była extra. Polecam ten bieg wszystkim,którzy lubią szybkie zbieganie z góry i długie podbiegi. Naprawdę można się zmęczyć. Mój pomiar czasu wyniósł 2.04.39 ,w komunikacie 2.06. Można by troche ponarzekać na ekipę wskazującą kierunek,albo jej brak. Udało mi się raz skręcić nie tam gdzie trzeba,strata była niewielka jakieś 600m. Ogólnie podtwierdzam opinię większości. Ten bieg to niezłe przetarcie przed Dębnem. Teren uroczy,ludzie mili. Ostatecznie zajęłem 18 pozycję,co dało mi 4 miejsce w kat. M30. No i na 15km miałem 55.02,póżniej było wolniej. Imprezę polecam gorąco.