Kotki dziękują .Renata pisze:A i pozdrowienia dla kotków Beaty
A tak spędzamy weekend. Cóż, po ciężkiej pracy trzeba odpocząć
Kotki dziękują .Renata pisze:A i pozdrowienia dla kotków Beaty
Czyli zapraszacie ?darek284 pisze:No i znowu można zacząć piec jakieś ciasta
Szanowna Substancjo!Renata pisze:Bieganie w Marysi ma same plusy o każdej porze dnia i roku.
Skoro jestem w mniejszości jeśli chodzi o godzinę duchowego biegania, to nie będę homeopatyczna i ulegam większości postulujących za bardziej nocną porą. Do zobaczenia zatem we czwartek o 21. Liczę na 100% obecność substancji biegowej.
Wybieram się w piątek na dłuższe wybieganie na wydmę falenicką Jak masz czas to dołączaj Zaczynam trening pewnie ok. 10:00KomPot pisze:A czy ktoś biega w okolicach Aleksandorwa pomiędzy Międzylesiem a Falenicą?
Ja czasami uczęszczam czarnym szlakiem MTB.
Ja w weekendy tam biegam. Na ogół oznakowaną trasą biegową , ale czasami robię wycieczki po okolicy.KomPot pisze:A czy ktoś biega w okolicach Aleksandorwa pomiędzy Międzylesiem a Falenicą?
Ja czasami uczęszczam czarnym szlakiem MTB.
postaram się znaleźć jakiś opis tej trasy, masz może jej profil?KomPot pisze:To polecam trasę MTB. Jest bardzo ciekawa i nie kręcisz się w kółko na trzech kilometrach. Cała ma, na pełnej pętli, ok. 30km. A jest bardzo urozmaicona.
zatem propozycja na tegoroczne bieganie z latarkami jest następująca: piątek 31.10 godzina 21:01 przy szlabanie tym co zawsze.Yogi! pisze:Szanowna Substancjo!Renata pisze:Bieganie w Marysi ma same plusy o każdej porze dnia i roku.
Skoro jestem w mniejszości jeśli chodzi o godzinę duchowego biegania, to nie będę homeopatyczna i ulegam większości postulujących za bardziej nocną porą. Do zobaczenia zatem we czwartek o 21. Liczę na 100% obecność substancji biegowej.
Do corocznego szlabanu duchowo wystąp!
No, i git! Sięgając do annałów pragnę zauważyć, że ten rok jest rekordowy pod względem szybkości osiągania konsensusu w sprawie dnia oraz godziny duchowego spotkania. Zatem DO ZOBACZENIA!Renata pisze: zatem propozycja na tegoroczne bieganie z latarkami jest następująca: piątek 31.10 godzina 21:01 przy szlabanie tym co zawsze.
Instalacje świetlne mile widziane. Inne, odpowiednie do tradycji, akcesoria również.
Do zobaczenia.