Garmin 920xt
- jedz_budyn
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46:45
- Życiówka w maratonie: brak
No to przyszła pora zwrócić 620 i kupić 920...
- jedz_budyn
- Zaprawiony W Bojach
Garmin connect w końcu zaczyna nabierać kształtów... zmiany na lepsze?
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 39:56 min
- Życiówka w maratonie: 3.15:46
Witajcie
920 wygląda paskudnie!! Straszne co oni z nim zrobili ten kolorowy wyświetlacz. Jeszcze powinno pojawić się podświetlenie led od spodu i było by wszystko. Masakra.
Piechu.
Gdybyś był dziś przed kupnem i miał wiedzę na temat Fenixa wziąłbyś Sundo?? Pamiętam jak podejmowałeś i uzasadniałeś swoją decyzję i chciałbym zweryfikować swoją wiedzę z Twoją opinią. Wady wieku dziecięcego trochę trwały, może ten nowy soft coś poprawił ale ogólnie Fenix raczej przeciętnie wypada.
Za garminem przepowiada przedewszystkim Serwis, Sundo wygląd. Oczywiście oba zegarki różnią się obsługą. Mi w sundo nie podoba się wsparcie dla poprzednich modeli. Jak pojawia się starsza wersja to nowa idzie w odstawkę, a że nowości pojawiają się i w Garminie i Sundo coraz szybcie to i zegarki szybciej się starzeją.
Pozdrawiam
T
920 wygląda paskudnie!! Straszne co oni z nim zrobili ten kolorowy wyświetlacz. Jeszcze powinno pojawić się podświetlenie led od spodu i było by wszystko. Masakra.
Piechu.
Gdybyś był dziś przed kupnem i miał wiedzę na temat Fenixa wziąłbyś Sundo?? Pamiętam jak podejmowałeś i uzasadniałeś swoją decyzję i chciałbym zweryfikować swoją wiedzę z Twoją opinią. Wady wieku dziecięcego trochę trwały, może ten nowy soft coś poprawił ale ogólnie Fenix raczej przeciętnie wypada.
Za garminem przepowiada przedewszystkim Serwis, Sundo wygląd. Oczywiście oba zegarki różnią się obsługą. Mi w sundo nie podoba się wsparcie dla poprzednich modeli. Jak pojawia się starsza wersja to nowa idzie w odstawkę, a że nowości pojawiają się i w Garminie i Sundo coraz szybcie to i zegarki szybciej się starzeją.
Pozdrawiam
T
TomB
HM 1:27:04
M 3:15:46
HM 1:27:04
M 3:15:46
- MikeSpy
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46
- Życiówka w maratonie: 4
Oficjalnei nadal nie ma obslugi wag Tanita. Ale jesli bylby do tego program... Do tego zapis hr w czasie plywania z MIOLink... Zobaczymy jakie mozliwosci beda programowania.
If you going to face a real challenge it has to be a real challenge. You can't accomplish anything, without the possibility of failure.
- javai
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 0:49:29
Najważniejsze czy będzie po prostu działał dobrze.
Jakiś czas temu zastanawiałem się nad Fenixem 2 i po przeczytaniu całego wątku o problemach z nim związanych zrezygnowałem z zakupu.
Po co te wszystkie bajery jeżeli podstawowe funkcje nie działają albo działają źle.
Poczekamy zobaczymy.
Jakiś czas temu zastanawiałem się nad Fenixem 2 i po przeczytaniu całego wątku o problemach z nim związanych zrezygnowałem z zakupu.
Po co te wszystkie bajery jeżeli podstawowe funkcje nie działają albo działają źle.
Poczekamy zobaczymy.
Po co ja biegam?
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
Ale brzydal , masakra
Eazymut pokazał cenę http://www.eazymut.pl/nawigacja-sportow ... 910xt.html masakra
Eazymut pokazał cenę http://www.eazymut.pl/nawigacja-sportow ... 910xt.html masakra

- jedz_budyn
- Zaprawiony W Bojach
vincec pisze:Ale brzydal , masakra
muszę go mieć

-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46:06
- jedz_budyn
- Zaprawiony W Bojach
Czarny Wyjdzie pół roku później jako performance 

-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
Hejka osobiście jestem ogromnie rozczarowany 620 później fenixem 2 więc daruję sobie zakup tego kolorowego plastiku z wi-fi na pokładzie
) ciekawe jak będzie sobie radził po deszczu w lesie
) pytanie jakie mi się nasuwa jak ten zegarek będzie wyglądał po miesiącu użytkowania zastępując zwykły zegarek a dodatkowo jeszcze mierząc i zbierając dane treningowe
) .
Pozdrawiam.

Pozdrawiam.
- Bartess
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 999:99
- Życiówka w maratonie: 999:99
Dawno nie patrzyłem na tego typu gadżety i widzę, że spirala gadżetowa i komercha rozkręca się coraz bardziej. 2000 zł za zegarek z paroma pierdołami?! Dżizas... Świat wariuje...