nadal aktualne jest ta promocja na wymiane???
bylem w sklepie garmina i niestety bateria mowi papa..ale dzis dzownilem i sie okazalo ze jest na gwarancji jupi.. :D wiec w tym tygodniu wysylka...Beniu22 pisze:Na to wygląda że bateria się skończyła
19/09 kurier dowiózł nową 305tkę. Wysyłka 12/09. Ten martwy okres to czekanie na nadanie numeru ech.Gife pisze:Mi tez padła 305tka i się zastanawiam, co przyślą i za jaką kasę. Jak mi nową za 390 z paskiem by przysłali, nie obrażę się
Jeśli to nie przepełnienie pamięci (ale 305 chyba domyślnie nadpisuje najstarsze dane - zostają wtedy podstawowe dane treningu - są one importowane, brakuje wtedy trasy, choć "pokaż na mapie" w historii przy podglądzie lapów pokazuje punktu lapów ale bez łączącej je linii) to może nie zakończył się ten trening prawidłowo? Np. garmin został wyłączony bez wcześniejszego naciśnięcia stop, lub może wyłączony po wciśnięciu lap? Gdybam, nie wiem czy w takich przypadkach coś się dzieje niedobrego, ale jeśli na ekranie wciąż masz dane z tego treningu (tak jakby był zapauzowany) to może start/stop pomoże zakończyć zapis?burybury pisze:... Parę dni temu przy imporcie danych do komputera nie mogę zgrać trasy gps. Pozostałedane - dystans, prędkości, kadencja i puls - zostały zaimportowane...
Numer akcji serwisowej, którą trzeba na kopercie napisać przy wysyłaniu im garmina..nie mam pojęcia, jak to w Twoim przypadku będzie.xbartekx pisze:Gife jakiego numeru? W poniedziałek wysłałem im zegarek na wymianę pogwarancyjny jeśli we wtorek go otrzymają to kiedy mogę się spodziewać przesyłki ?
Z tego co gdzieś czytałem to f305 zapisuje ok 13000 punktów ( co starcza na +- 3,5 h przy ustawieniu zapisu co sekundę). Mój trening - nieco ponad godzinę. Potem, nie kasując tego treningu zapisałem dwa inne, z którymi nie było problemu. Track wizualnie w zegarku wygląda normalnie. Linia jest ciągła. Możliwe więc, że ten feralny zapis istotnie nie został prawidłowo zakończony. Ale kombinowałem na wszelkie sposoby i nic. Wiem, że są programiki do naprawy plików tcx ale taki plik musi być już zapisany na komputerze. A nie znalazłem żadnego programu, który by widział dane bezpośrednio w zegarku - jak w storage USB.jacekj pisze:Jeśli to nie przepełnienie pamięciburybury pisze:... Parę dni temu przy imporcie danych do komputera nie mogę zgrać trasy gps. Pozostałedane - dystans, prędkości, kadencja i puls - zostały zaimportowane...