Jaki zegarek z najwyższej półki?

rolba
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Czy ktoś orientuje się jak na tle topowych zegarków prezentuje się Fenix 1? Ilość poprawek w oprogramowaniu, jaka została dorzucona ostatnimi czasy do F1 robi wrażenie. Czy dokładność jego GPS'a oraz stabilność jest na akceptowalnym poziomie? Czytając coraz więcej negatywnych komentarzy o F2, jestem skłonny kupić F1, zwłaszcza że nie interesuje mnie pływanie i dynamika biegu za to bieganie, rower i wyprawy górskie jak najbardziej.
PKO
Ryszard N.
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ten model ( Phoenix )jest cięższy od np. Garmin 910.
Jeżeli chodzi o funkcje biegowe to Suunto Ambit 2/3 jest lepszy od Garmina 910. Problem jaki miałem z tym modelem polegał na tym, że w Garminie pogrzebiesz w lesie w górach, Ambit musi mieć kompa,...
Ach, no i co ważne,...
Na Maratonie Warszawskim nad rzucił mi G910 500 metrów. Biorąc pod uwagę fakt, że wszystkie pozostałe parametry obliczane są z tempa biegu w zasadzie lepiej jest zabrać budzik. Czas pokarze a wymagania wobec budzika będą mniejsze tak więc nie będziesz wkurzony,...
lapi
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 00:45:51

Nieprzeczytany post

Ryszard N. pisze: Na Maratonie Warszawskim nad rzucił mi G910 500 metrów. Biorąc pod uwagę fakt, że wszystkie pozostałe parametry obliczane są z tempa biegu w zasadzie lepiej jest zabrać budzik. Czas pokarze a wymagania wobec budzika będą mniejsze tak więc nie będziesz wkurzony,...
Nie narzekaj , mi F2 dorzucił 900 m ;)
Awatar użytkownika
wolf1971
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Polecam 910. Jest już 920 http://www.dcrainmaker.com/2014/10/fr92 ... tails.html
Mi na MW 910 też dodał jakieś 500 m, ale czas z zegarka zgadzał się z netto STS'u.
sq6ny
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Witam, przepraszam za zwłokę w odpowiedzi - ogrom spraw do załatwienia. Moje problemy z Ambitem 2 dwa razy reklamowany problemy z pamięcią wewnętrzną ciągły brak łączności pomiędzy komputerem a zegarkiem - było jeszcze trochę spraw co sprawiło ogromną niechęć do tego modelu i marki jednak przez przypadek otrzymałem ambita 3 sap. i na dziś dzień jestem Mega zadowolony :))

Pozdrawiam Paweł
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ