Przepraszam, zgubiłem wątek. To o czym teraz rozmawiamy chłopcy? O pluciu, deszczu czy nowym rządzie?krzys1001 pisze:Dominik, Ty jesteś polityk. Na Ciebie napluć a Ty powiesz, że deszcze pada. Ludzie swoje aDominikM pisze:Ależ się chłopaki zgraliście! Jeden ma mnie w d..pie, drugi mi współczuje. Kto w waszym związku nosi spodnie?rudnickir pisze:współczuje Dominiku
Ty dalej swoje brednie.
Czy nie za wcześnie na pierwszy w zyciu maraton ?
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 00:37:35
- Życiówka w maratonie: 02:58:32
W przeciwieństwie do Ciebie staramy się dyskutować o bieganiu.
Twój zmysł czytania i pisania ze zrozumieniem nie jest taki doskonały jak pisałeś, powiedziałbym, że jest bardzo słaby. Sam wtrącasz wątki polityczne (telefon do Bronka) a potem zapominasz o czym piszesz.
Daj se już chłopie spokój.
Twój zmysł czytania i pisania ze zrozumieniem nie jest taki doskonały jak pisałeś, powiedziałbym, że jest bardzo słaby. Sam wtrącasz wątki polityczne (telefon do Bronka) a potem zapominasz o czym piszesz.
Daj se już chłopie spokój.
-
- Wyga
"-Ty naprawdę masz jakieś kompleksy.krzys1001 pisze:W przeciwieństwie do Ciebie staramy się dyskutować o bieganiu.
-Na przyszłość życzę Ci nauczyć się czytać ze zrozumieniem.
-Weź se jakieś tabletki na uspokojenie.
-A wstydzić to powinieneś się Ty swojego negatywnego nastawienia do wszystkich i do wszystkiego.
-Na Ciebie napluć a Ty powiesz, że deszcze pada.
-Twój zmysł czytania i pisania ze zrozumieniem nie jest taki doskonały jak pisałeś, powiedziałbym, że jest bardzo słaby."
Faktycznie, poruszyłeś temat biegania. Szkoda, że od d...py strony

-
- Wyga
Wyrywam zdania z kontekstu, bo jak widzisz, jest co wyrywać. Wiem, głupio ci, nie przepraszaj. Nie obrażam się. Jestem pod wrażeniem, że dzielna gimnazjalna młodzież daje nieustanny odpór mitom wyprodukowanym przez całe pokolenia biegaczy wywodzącym się jeszcze z epoki Stalina. Dzisiaj kto chce może wchodzić w trampkach na Mount Everest i nic nikomu do tego. Wszelkie próby krytyki uznane zostaną za hejterstwo i będą surowo karane.krzys1001 pisze:Przeczytaj se cały wątek. A nie wyrywasz zdania te które Tobie pasują. Potem się zastanów i w końcu napisz coś sensownego.
-
- Stary Wyga
Kochani
Przecież to do niczego nie prowadzi!
Mam propozycję: niech mądrzejszy z Was już nie pisze postów w tym wątku
Przecież to do niczego nie prowadzi!
Mam propozycję: niech mądrzejszy z Was już nie pisze postów w tym wątku
-
- Zaprawiony W Bojach
Dominik mam 36 lat skoro uważasz mnie za gimnazjalną młodzież to ja Ciebie uważam za bezkrytycznego ignoranta o tępawym spojrzeniu na świat i myśleniu o swojej racji jako tej jedynej.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 00:37:35
- Życiówka w maratonie: 02:58:32
Lubię torudnickir pisze:Dominik mam 36 lat skoro uważasz mnie za gimnazjalną młodzież to ja Ciebie uważam za bezkrytycznego ignoranta o tępawym spojrzeniu na świat i myśleniu o swojej racji jako tej jedynej.

-
- Zaprawiony W Bojach
obaj wyluzujcie bo polecicie. dominik daruj sobie osobiste wycieczki, krzys nie unoś się.
a jeżeli tak bardzo wam zależy żeby sobie pocisnąć, to albo na priv albo w realu.
a jeżeli tak bardzo wam zależy żeby sobie pocisnąć, to albo na priv albo w realu.