Skarpetki do biegania jakie ?

Kangoor5
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

KomPot pisze:Kupuję na Allegro skarpetki z coolmax'em za 10 - 11 zeta.
Niektóre trwalsze, niektóre mniej. Uważam, że płacenie 30-70 zł za jedną parę to jakiś kosmos.
Fakt, że z ostatniego zakupu w zasadzie przecierają się po jednym dłuższym, ok. 30 km wybieganiu, ale biorąc pod uwagę cenę nie ma czego żałować.
Kupujesz skarpetki po 0,33 PLN/km i jednocześnie uważasz, że takie za 30 czy 70 zł to jest kosmos?
W swoich biegam w każdym terenie, ale też chodzę w nich intensywnie w trampkach po górach (zdarzało się, że cały dzień w deszczu) i nie zauważyłem, żeby się coś przetarło.
"Odbywający się przez skórę recykling energii poprawia obieg krwi, dostarczając więcej sił w życiu codziennym i sporcie." - Reebok
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
PKO
KomPot
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 45,44

Nieprzeczytany post

to był jeden niewypał, ostatni.
Poprzednie kupiłem jakoś na jesieni zeszłego roku i nie było z nimi takich problemów.
Kupiłem pięć par i po treningu wrzucałem do brudnika nie martwiąc się, ze na następny trening muszę coś przeprać ;-).
Awatar użytkownika
eramus
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

ja mam takie http://www.zalando.pl/nike-performance- ... d-a11.html i sprawdzają sie super
Awatar użytkownika
wysek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 32:34
Życiówka w maratonie: 2:43
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Jutro zaczynam test skarpet Thorlo. Na Amazonie mają świetne opinie, biegał ktoś w nich? Made in USA :hej:
Obrazek
Biegacz, bloger, trener biegania
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ