Komentarz do artykułu ASICS RunFast, czyli buty na zawody i do szybkich treningów [KONKURS]
- bieganie.pl
- Zaprawiony W Bojach
Skomentuj artykuł ASICS RunFast, czyli buty na zawody i do szybkich treningów [KONKURS]
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
...i pytanie konkursowe: jaki jest rekord życiowy pana Wacława?
- f.lamer
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: czydzieści9ipół
- Życiówka w maratonie: czydzwadzieścia
nie wiem jaką ma życiówkę, ale myślę że jakby luźniej ruszał ręką, to by ją poprawił. gość w ogóle nie pracuje nadgarstkiem
Self-improvement is masturbation.
Now, self-destruction…
Now, self-destruction…
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Nie wiem, czy zauważyliście, ale chciałem nadmienić, że pan Wacław miał pod ręką nowy model propulsion trusstic, który jeszcze bardziej go napędzał, co widać w końcówce nagrania.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48

-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 2:59:50
Cóż za spostrzegawczość i w prost fenomenalne łączenie faktów - Sherlock byłby pod wrażeniem, a Poirot smiało powinien wpadać na dokształcanie. Moje skromne oko nie wyłapała tego jakże istotnego gestu.yacool pisze:bicie piany
[img]http://www.ims.pl/yacool/
HydePark/Kuchnia_pelna_niespodzianek/
bicie_piany.gif[/img]

- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Trzeba uważnie podchodzić do rewelacji asiksa. Ja na przykład dowiedziałem się z filmiku o pronacji zmęczeniowej. Kto wie, czy nie stanie się to kolejnym przełomem w bieganiu. Ciekawe czy istnieje też supinacja zmęczeniowa.
- Sylw3g
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 35:56
- Życiówka w maratonie: 2:57:46
Z tego co widzę, to Hyperspeed 7 nie różni się praktycznie niczym od 6 - I KU*WA BARDZO DOBRZE!!
<3 Hyperspeed 6
To nie są wcale takie hardkorowe startówki, jak je tutaj przedstawiono na filmiku. Są bardzo miękkie, jak na but startowy i ktoś choćby kapkę bardziej zaawansowany może je stosować na dystanse ponad 10K. Ja w nich śmigam calaka, a podczas połówki nie odczułem żadnych problemów. Cudowny, wielozadaniowy kapeć.

<3 Hyperspeed 6
To nie są wcale takie hardkorowe startówki, jak je tutaj przedstawiono na filmiku. Są bardzo miękkie, jak na but startowy i ktoś choćby kapkę bardziej zaawansowany może je stosować na dystanse ponad 10K. Ja w nich śmigam calaka, a podczas połówki nie odczułem żadnych problemów. Cudowny, wielozadaniowy kapeć.