Bieg 15km Trzemeszno

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
Awatar użytkownika
marcin70
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Zauważyłem, że wybiera się tam kilku dyskutantów. Chyba dzięki reklamie w MaratonachPolskich zamykają niedługo listę. Ograniczyli bowiem ilość startujących do 150 osób a przed chwilą sprawdzałem i jest nas już 145.
[b]I run till it hurts, till my head starts pounding, my legs start burning and my stomach starts chuming.
Then...I turn around and run home.[/b]
www.biegajznami.pl
PKO
Awatar użytkownika
stachnie
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: 3:10:04
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Zaglądałem tam przed chwilą i już jest ok. 300. Ciekawe, co na to organizatorzy? Mam nadzieję, że nie będą nikogo wyrzucać, bo to byłby duży zgrzyt.

Nb. zauważyłem, że jestem aż dwa razy: raz jako maniaCK Kraków, M30/39 i drugi raz jako niezrzeszony (ale też z Krakowa), M60 - pewnie ktoś skopiował mój wpis ale nie zmienił nazwiska...

Pozdrawiam,

Sławomir Stachniewicz.
Awatar użytkownika
miroszach
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 38:06
Życiówka w maratonie: 3:07:51

Nieprzeczytany post

Podalibyście mi stronę o tym biegu albo jakieś dokładniejsze info.
[b][i]Dzień bez biegania
To dzień regenerownia
[/i][/b]
Awatar użytkownika
marcin70
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

www.maratonypolskie.pl i jest odnośnik. Sprawdź. Bieg odbywa się po raz pierwszy.
[b]I run till it hurts, till my head starts pounding, my legs start burning and my stomach starts chuming.
www.biegajznami.pl
Awatar użytkownika
miroszach
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 38:06
Życiówka w maratonie: 3:07:51

Nieprzeczytany post

Dzięki marcin70.
[b][i]Dzień bez biegania
To dzień regenerownia
[/i][/b]
ziebol
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Powodzenia i dobrych wyników dla "Kolejarza" :)
ziebol (nas nie dogoniat)  :)
Awatar użytkownika
marcin70
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

sama impreza fajna, innej w tym czasie nie było, org robi to po raz pierwszy i go nie krytykuję. Po prostu kilka uwag. Dystans - chyba 15km ale nie do końca - niektórzy mówią 14,7km; niektórzy 14,3km.  Dużo jeżdżenia - pomiędzy szatnią gdzie się przebieraliśmy, pomiędzy szatnią gdzie mieliśmy się potem ubrać. Dojazd na start, po mecie odjazd do przebieralni. Fakt - ciepło było w autokarach, ale jakoś tak daleko nas wywieźli. Biedne dziewczęta wydające grochówkę nie miały chochli do nalewania. Robiły to plastikowymi talerzykami. Jakoś tak dziwnie. Wydaje mi się, że mieli orgowie kłopoty z wynikami.. trochę na nie się naczekaliśmy. Wyjeżdżałem około 14.30 i nic jeszcze nie było.. Natomiast zapisy przebiegły bardzo sprawnie! Dużo nas było i wydaje mi się że to był główny problem. Około 350 osób. Tylko żebyście nie zrozumieli, że nie polecam tego biegu. Uważam, że było warto pojechać.  I to tyle. acha i było mnóstwo nagród. tylko nie wiem kto dostał, bo jak pisałem była czasowa "obsuwa".
www.biegajznami.pl
Awatar użytkownika
stachnie
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: 3:10:04
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Quote: from marcin70 on 9:09 pm on Feb. 15, 2003
Dystans - chyba 15km ale nie do końca - niektórzy mówią 14,7km; niektórzy 14,3km.
Zdecydowanie nie było to 15 km - kolejne "piątki" biegłem w 21.5, 22.5 i 17 minut. Oszacowałem długość na 14.2 km, inni  na 13.8 - 14.3 km, "krakowskim targiem" wychodzi ok. 14.1 .

Ogólnie rzecz biorąc, impreza była bardzo przyjemna ale było parę pomniejszych niedociągnięć, zwłaszcza jeśli chodzi o klasyfikację drużynową.

Pozdrawiam,

Sławomir Stachniewicz.
Irimi_
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Czy ktos moglby napisac jak wygladala trasa tego biegu, jakie miejscowosci, jaka nawierzchnia, jakie widoki, jaka okolica, czy byly podbiegi... Kiedys bywalem tam na rybkach (lowionych, nie smazonych) i bardzo mnie to ciekawi. Innych pewnie tez, zwlaszcza info o samej trasie. Z uwagi na chorobsko i zbyt duzy dla mnie kilometrz nie dotarlem, ale moze w przyszlym roku...
Pozdrawiam.
Run Forest, run!...
gg 3180699
Awatar użytkownika
kichol
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Ja też zauważyłem że nie było pełnych 15 km. Beig ogulnie udany tylko ja nic nie wygrałem na loteri czas mia łe rewelacyjne 1:06:45. Trasa z dala od samochodów wypadła im pierwszorzędnie może w 2004 też tam pobiegne jeśli będziecie mieć jakieś info o tej imprezie to napiszcie :taktak:
Jest jedna rzecz dla której warto żyć bieganie
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ