ZACZYNAM ....z niczym;)

Dziewczyny - to nasze miejsce.

Moderator: beata

Awatar użytkownika
ASK
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 50:08
Życiówka w maratonie: 4:43:44

Nieprzeczytany post

Kate, widzialam Twoje endomondo. Zaszalalas!!! Kobieto, toz wlasnie wskoczylas na kolejny poziom. Az sie boje jak pobiegniesz polowke, byle forma rosla!
PKO
Awatar użytkownika
charm
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

A ja ostatnio zabiegają bardziej niż zwykle :(
Przygotowania przedślubne faza intensywna :hahaha:

Jutro połówka w Tychach, mam nadzieję, że pogoda dopisze i nie będzie ciepło ;)
Dzisiaj pół dnia na zakupach z mamą, a potem (do nadal...) sprzątanie - jak się codziennie wychodzi do pracy przed 7 a wraca między 20 a 22, a przy tym codziennie się gotuje i ma się koty - wolę nie komentować, jak wygląda(ło) ;)

Trzymajcie jutro kciuki :bum:
Awatar użytkownika
katekate
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 45.18
Życiówka w maratonie: 3.42.11

Nieprzeczytany post

charm kciuki będe trzymać :hej:
ASK sama jestem w szoku, ale to zasługa jednej takiej fajnej osoby :hej: :uuusmiech: :sss: na razie nic nie będe mówić :trup:
komentarze
nic nie muszę, mogę wszystko
Awatar użytkownika
ASK
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ta, i ta osoba za Ciebie pobiegla :spoczko: ? Ja tam widze nie wiecej niz 1:50 w polowce, a moze i nawet 1:45 :bum: Chyba, ze celujesz jeszcze szybciej :spoko:
Awatar użytkownika
katekate
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

zwariowałaś ASK ?: :ojoj: toż ja na zawodach dam przysłowiowej d..y :oczko: :bum: chce tylko złamac 2h :uuusmiech:
komentarze
Awatar użytkownika
franklina
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: planowana na 2015 r!

Nieprzeczytany post

katka

złamiesz na 100%!!!nawet nie wiem czy nie polecisz nizej niz 1:45 :hej: zasuwasz jak szalona łania :bum: ja ledwo sie doczołgałam na połówce w bytowie(1:58) ale tam same górki takze wiesz...a dzisiaj to juz w ogolemi sie nie realne wydaje zebym pobiegla chociazby 20km :hahaha: :hahaha: cóż,...przeczekam ten spadek :bum:

najgorsze ze dostałam prace...w CUKIERNI :hahaha: :hahaha: :hahaha: wiec..nie recze za siebie :bum: :bum: :bum: :bum:

ja same piateczki ostatnio :ble:

katka :hej: :hej: czyżby czyżyk? hehhe
Obrazek
Awatar użytkownika
ASK
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kate, Ha, ha, ha, chyba z przerwa na piwko :bum:

Frankie, gratulacje! A z bieganiem to rozumiem, ze chcesz nam dac czas, zeby Cie dogonic, co?
Awatar użytkownika
katekate
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

:ojoj: same wiecie, jak bardzo nie umiem biegać zawodów :wrrwrr: takie piąteczki to z palcem w nosie, ale dycha, czy 15, czy kuźwa 21k to ja sama nie wiem, co się może wydarzyć :niewiem: tym bardziej, ż eto moja pierwsza połówka oficjalna będzie
no nic, trzeba sie skupic na treningach i nie wróżyc z fusów

franklino po tygodniu ci przejdzie obżarstwo :spoczko: :hahaha: gratuluję nowej pracy i życze powodzenia :hej:
komentarze
Awatar użytkownika
franklina
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: planowana na 2015 r!

Nieprzeczytany post

ja sie tam jeszcze nie ciesze bo ciezko jest,do ogarniecia tyle ze głowa mała-bynajmniej moja :jatylko: wiec szanujcie panie pracujace w cukierni bo to wbrew pozorom trudna praca :bum: :ble:

ask jaki czas? na co? ja jestem całe lata swietlne do tyłu-jak sobie przypominam te cudne poczatki...boze ile wemnie zapału było... :hej: :hej: :hej:
Obrazek
Awatar użytkownika
katekate
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

franklinko, poczatki zawsze trudne :spoczko: dasz radę Kotku, toz kciuki trzymam :usmiech:
komentarze
Awatar użytkownika
ASK
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kate, jak pedzisz 16 km na treningu SREDNIO po 5:20, a przeciez w tym rozgrzewka i schlodzenie, to musisz tylko w polowce pilnowac tempa do 17 km, zeby nie biec szybciej niz 5:00, a pozniej gazu. Teraz zrob ze 2 dwudziestki i bedziesz MISZCZ :hejhej: Jestem pod wrazeniem!!!
Frankie, Ty sie nie stresuj, bedzie dobrze, wazne, zeby zespol byl zgrany i Cie wprowadzil
Awatar użytkownika
katekate
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

nie mam w planach 20tek ASK :oczko:
nastawiam się bardziej na szybkość i trzymanie tempa-z tym mam największe problemy
komentarze
Awatar użytkownika
ASK
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kazdy jest inny, ja na kazdej polowce po 17 km mialam spadek sil i predkosci. Jak w przygotowaniach do maratonu zrobilam kilka 20stek, to pozniej juz nie mialam tego, organizm mi sie zaadaptowal. Za to zaczelam tracic sily po 27 :bum: Dlatego teraz przed polowka chce zrobic ze 2 dwudziestki, zeby miec moc do konca, a nie tylko na 3/4 trasy :bum: Ale to ja. No i ja pobiegne najwyzej po 5:30, jak bede miala dobry dzien :spoczko: Poza tym autentycznie zauwazylam, ze po dlugich, wolnych wybieganiach rosnie mi predkosc luznego biegu. Czyli chyba tego sie trzymac powinnam. A po Twoich wynikach widac, ze swietnie panujesz nad swoim treningiem
Awatar użytkownika
papillon
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

KateKate WOWOWOWOWWOW!!!!!!!!
też chce taką osobę co by mi pomogła takie osiągi trzaskać!!!!!! Ja póki co przegrywam z leniem dzisiejszym i przycinaniem drzew i krzewów... ;p ostatnio same piątki to na bieżni mam jakiś awers do mojej ścieżki biegowej, nie chce mi się przedzierać przez mokre pola, potem zagajnik gdzie zbieram wszystkie możliwe pająki i pajęczyny potem pół drogi coś po mnie łazi... brrrrrrrrr!!!!!!!!!

Franiu gratulacje! Nie bój się pewnie będzie tak jak z imprezami które się samemu przygotowuje człowiek najada się zapachem i ma potem dość. :hahaha:
"Ból jest nieunikniony, cierpienie jest wyborem." Tak więc cierpieć nie zamierzam!
Awatar użytkownika
kojer
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 46:03

Nieprzeczytany post

katekate pisze: nastawiam się bardziej na szybkość i trzymanie tempa-z tym mam największe problemy
Ja biegając 10km w podobnym tempie (co ty na ostatnim treningu) zrobiłem na połówce we Wrocławiu 1:47:03. A od 16km niestety przechodziłem do marszu i ogólnie zdychałem.
A wczoraj oszukane 5km w terenie (bo według zegarka i telefonów było jakieś 150m za mało) w zawrotnym czasie ok. 35 minut, ale żonie towarzyszyłem :). Dzięki Charm za polecenie http://biegfairplay.pl/ Bardzo miła impreza :).
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ