skarpety na ultra

Dla biegowych górali wyżynnych i nizinnych!
KomPot
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 45,44
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

misio80 pisze:Tez polecam - z calym szacunkiem dla niego za wynik, to duzo bzdur w jednej wypowiedzi...
Zalozyl podwojna kompresje...
Mowi ze kompesja lepiej sie sprawdza na krotkich dystansach, a jest generalnie odwrotnie
Ja jednak bardziej ufalbym lekarzom, a oni podchodza do tego zupelnie inaczej.
Ten produkt leczniczo uzywany jest od lat - nazywa sie rajstopy przeciwzylakowe...
To wiesz że kompresja działa po wysiłku a nie w trakcie?
PKO
misio80
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 37:55
Życiówka w maratonie: 3:29

Nieprzeczytany post

KomPot pisze:
misio80 pisze:Tez polecam - z calym szacunkiem dla niego za wynik, to duzo bzdur w jednej wypowiedzi...
Zalozyl podwojna kompresje...
Mowi ze kompesja lepiej sie sprawdza na krotkich dystansach, a jest generalnie odwrotnie
Ja jednak bardziej ufalbym lekarzom, a oni podchodza do tego zupelnie inaczej.
Ten produkt leczniczo uzywany jest od lat - nazywa sie rajstopy przeciwzylakowe...
To wiesz że kompresja działa po wysiłku a nie w trakcie?
Wiem, że działa i w trakcie wysiłku i po nim:
http://bieganie.pl/?show=1&cat=21&id=1462
Awatar użytkownika
jedz_budyn
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 46:45
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Na marduly miałem naderwany dwugłowy i założyłem na udo za ciasna kompresje abym mógł chociaż wystartować.... Po 2 godzinach od zbyt dużej kompresji czułem jakby mi w udzie ścięgna ocierały o żyły, kości mięśnie... Straszne uczucie które potęgowało jeszcze odczucie stanu jakbym zaraz miał mieć skurcz... Myślałem ze przegryze opaskę :) na mecie jak zdjąłem poczułem ze żyje :) nigdy więcej zbyt ciasnej kompresji... No chyba ze aktywność będzie na pograniczu 1-1,5 godziny...
misio80
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 37:55
Życiówka w maratonie: 3:29

Nieprzeczytany post

jedz_budyn pisze:Na marduly miałem naderwany dwugłowy i założyłem na udo za ciasna kompresje abym mógł chociaż wystartować.... Po 2 godzinach od zbyt dużej kompresji czułem jakby mi w udzie ścięgna ocierały o żyły, kości mięśnie... Straszne uczucie które potęgowało jeszcze odczucie stanu jakbym zaraz miał mieć skurcz... Myślałem ze przegryze opaskę :) na mecie jak zdjąłem poczułem ze żyje :) nigdy więcej zbyt ciasnej kompresji... No chyba ze aktywność będzie na pograniczu 1-1,5 godziny...
Kompresja nie może być za ciasna, podobnie jak buty :bum:
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ