Grupa Trójmiejska

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
Awatar użytkownika
Friend
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 48
Życiówka w maratonie: 4:04

Nieprzeczytany post

Zamieszczam mapkę dojazdu do miejsca spotkania.
Proszę Olka o podanie godziny spotkania !

Obrazek
Energia podąża za myślą, a myśl podąża za energią…
New Balance but biegowy
Olek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Mamy problem - mianowicie Kazan niestety ma kłopoty z gardłem i nie będzie mógł poprowadzić sobotniego biegu. Czy ktoś zna umówiony na sobotę teren. Jeżeli nie znajdzie się ktoś kto mógłby zastąpić Jarka to musimy wybrać inne miejsce. Dajcie znać jak to widzicie!
biegowa recydywa
Awatar użytkownika
Friend
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Biedny KAZAN, musi zacząć pić ;)
Niestety nie znam terenu więc proponuję Sopot. Niech Olek zaproponuje trase 15 km po pięknych teranach Sopotu

(Edited by Friend at 7:43 pm on Jan. 5, 2003)
Olek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Nie ma problemu ale czekam na inne głosy.  ... Kazan trzymaj się!
biegowa recydywa
Awatar użytkownika
Masiulis
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

hmm...
mi Sopot pasuje,ja lubie po znajomych terenach biegac:)
[url=http://www.grupatrojmiasto.digimer.pl]Grupa Trójmiasto[/url]
"Nie ma drogi do szczescia - szczescie jest droga"
krzysiekk
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 36:49
Życiówka w maratonie: 2:59:44

Nieprzeczytany post

Sopot jest OK.
Jest też druga możliwość.
Spotkałem dziś rano Frienda (na początku nie poznaliśmy się ale jakoś dziwnie na siebie patrzyliśmy myśląc "skąd ja go znam?" :) ). Gdy się rozpoznaliśmy pogadaliśmy chwilę i Friend zaproponował, że warto pobiegać po terenach poligonu koło Jasienia i w rejonie Matemblewa. Trasa w miarę płaska, tereny piękne, w większości w lesie. Jeżeli chodzi o transport to mogę przetransportować tam i z powrotem samochodem 3 osoby z dworca Gdańsk-Wrzeszcz.
[url=http://www.biegajznami.pl/GT]forum Grupy Trójmiasto[/url], [url=http://www.grupatrojmiasto.digimer.pl]Strona GT[/url], [url=http://www.grupatrojmiasto.digimer.pl/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=13&Itemid=21]GT Challenge 2007[/url]
Olek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Mamy ogromne bogactwo terenów biegowych i to jest nasz atut. Ja bardzo lubię poznawać nowe trasy więc jestem za zmienianiem miejsc spotkań. Tylko ta komunikacja + zima   :(
Z tego względu bardziej mi pasuje Sopot, ale jeżeli wybierzecie gdańską trasę to będę na biegu. Dobrze byłoby gdyby możliwie szybko wszyscy się odezwali w tej sprawie, bo nie zdążymy podjąć decyzji przed sobotą. :( :(  
biegowa recydywa
Awatar użytkownika
Friend
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Proponuję SOPOT na 8.15
Olek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

OK!  :) :) :)
biegowa recydywa
Awatar użytkownika
Kazig
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

{krzysiekk} Propozycja zorganizowania spotkania w miejscu o którym piszesz brzmi interesująco, jednak ze względu na nie za bardzo korzystny dojazd, musi chyba poczekać na zrealizowanie. Jeśli się dobrze zorganizujemy kiedyś w auta to można jechać. Wydaje mi się, że trochę przez te pieruńskie temperatury nie za bardzo chce nam sie kombinować z miejscem biegu.
Jak stwierdziłem bardzo mi się spodobały tereny po których biegaliśmy na ostatnim spotkaniu, do tego stopnia, że nie zauważyłem jak się niczym zjawy, pojawili wśród nas Kazan i RadekW. Dodatkowo miejsce spotkania nawiązuje do celu. Może kiedyś pobiegnie z nami jakiś trenujący na stadionie lub w okolicy kadrowicz? Spróbujmy nie pobiec tą samą trasą, może jakiś Sopocko Brodwiński Bieg Poranny? Albo Polarny, u mnie dziś -23. Sobota 8.15.

Kazan dzieki za herbatkę ;) Wracaj do zdrowia, na temat bólu gardła również tu kiedyś pisano. And the same DaB.
Olek, po plaży biegliśmy z Marcinem26, źle Ci mówiłem. Ale go tu dawno nie było.
Friend, do reutersa biorą Cię na pienku. Ja tu wycieram ręcznikiem frotte tyłek, a tu już fotki.
Olek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Zadziałem gdzieś jego namiary. Mój czasami nadmierny zapał do porządkowania wpędza mnie w takie kłopoty. Wyszukiwarka strony jakoś nie potrafi znależć Marcina 26. Więc nie mogę skorzystać z komunikatora.
  Kazig, rozumiem z tego co napisałeś, że będziesz w sobotę. Daj mi znać jeżeli będziesz potrzebował pomocy w sprawie o której rozmawialiśmy podczas biegu.
biegowa recydywa
Awatar użytkownika
Kazig
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Dziękuje za pomoc. Prawdopodobnie dam radę jak poprzednio. Na 77% będę. Zaraz prześlę moje namiary mailem.
Awatar użytkownika
WojT
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Witam wszystkich

Wrocilem juz z zakopianskiego urlopu i powineniem sie stawic na najblizszym sobotnim biegu :)
Teraz bede juz na bierzaco kontrolowal rozwoj sytuacji. Tam gdzie postanowicie tam sie stawie.
Faktycznie pogoda nie jest najlepsza na tego typu spotkania. Mam tu na mysli transport, kiedy to spocony czlowiek musi sie jakos do domu dostac. Bieg po poligonie mi oczywiscie pasuje ;) ale sopocki las jest rowniez swietnym pomyslem :) :) :)

Bardzo lubie biegac po lesie.

Dzieki tez panowie (Masiulis oraz Friend) za plik z  kontaktami do czlonkow Naszej grupu.

Wojtek
wczysciecki@wp.pl
Olek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Bywalcy już wiedzą ale trzeba to dopowiedzieć, że /o ile nie wpadniemy w jakieś kolejne tarapaty/ spotykamy się 11-go - sobota g. 8.15 przed stadionem lekkoatletycznym w Sopocie / ul. Wybickiego/.
biegowa recydywa
krzysiekk
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 36:49
Życiówka w maratonie: 2:59:44

Nieprzeczytany post

Będę w sobotę o 8.15 na parkingu przed SKLA.
[url=http://www.biegajznami.pl/GT]forum Grupy Trójmiasto[/url], [url=http://www.grupatrojmiasto.digimer.pl]Strona GT[/url], [url=http://www.grupatrojmiasto.digimer.pl/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=13&Itemid=21]GT Challenge 2007[/url]
ODPOWIEDZ