potrzebuję namiar na dobrego "fachurę" od kolan. Najlepiej gdyby "rozumiał" biegających.
Gdańsk, ale Sopotem i Gdynią też nie pogardzę.

Wdzięczny będę za info!
Pozdrówki!
RehaSport : http://www.rehasport.pl/Srubaa pisze:Panie i Panowie!
Nikt z tego grona nie zna żadnego "fachury" w Trójmieście?
Z kolanem chcę się udać.
Pomóżcie.
Troche to z pozycji laika napisze - bo nie jestem medykiem - ale jednak na podstawie wlasnych doswiadczen.maly89 pisze:...poszukuję specjalisty, który w końcu pozwoli mi zapomnieć o problemach z biodrem/pachwiną.
...
jak znowu pójdę do lekarza, zapłacę kilka stówek i dowiem się, że "bez tego tego i tamtego to on mi nic nie może powiedzieć i mam się zgłosić jak to wszystko załatwię" to się trochę zdenerwuję
W Gdańsku polecam Aleksandra Bieleckiego. Człowiek o wielkim doświadczeniu w pracy z sportowcami.goodmorning pisze:Więc jeśli ktoś w tym wątku poleci jakiegoś dobrego fizjo w pomorskim to sama chętnie wypróbujepozdrawiam i życzę zdrówka
No to zupelnie nie rozumiem Twojego zachowania...maly89 pisze:No właśnie tyle ile mogłem zastosować zmian we własnym zakresie to zastosowałem (oczywiście poza odstawieniem biegania ... Cudów nie oczekuję ...
Są miejsca przy tym biodrze, których nawet nie mogę dotknąć - ból jest porównywalny jak taki przy stłuczeniu.
Zblizonym zachowaniem kilka lat temu spapralem sobie sciegno Achillesa - gdy bylo rozgrzane, w trakcie biegu bol znikal - gdy styglo, powracal. Nie chcialem zluzowac / odpuscic na kilka dni z wlasnej woli - to organizm wymusil na mnie przerwe na prawie dwa miesiace (kwestie ortopedyczne to nie katar - jednak dlugo sie regeneruja).maly89 pisze:...przy bieganiu, po kilku minutach problem praktycznie znika (o ile nie biegam szybko)
Jasna sprawa - jestes doroslym mezczyzna, swiadomym ryzyka i podjales decyzje: "Koste es, was es wolle - ich fahre nach Berlin!", ale z racjonalnym potraktowaniem kwestii kontuzji / zdrowia ("Szlachetne zdrowie, nikt się nie dowie, jako smakujesz, aż się zepsujesz") nie ma to wiele wspolnego.maly89 pisze:... za 2 tygodnie jadę do Berlina - czekałem na ten wyjazd cały rok. ... Każdy inny start, ... jestem w stanie sobie odpuścić.