ZACZYNAM ....z niczym;)

Dziewczyny - to nasze miejsce.

Moderator: beata

Awatar użytkownika
charm
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

W sklepie biegacza w katowicach nie ma, i ogólnie z "zamawianiem" rozmiarów było ciężko... ale zaczęłam przeglądać sklepy warszawskie, i wg opisu na stronie ergo ma to, co potrzebuję... http://www.ergo-sklep.pl/
co ciekawe, mają większy zakres rozmiarowy panache sport :bum:
chyba już wiem, gdzie będę w piątek ;-)
PKO
Awatar użytkownika
kojer
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 46:03

Nieprzeczytany post

Ja bym zadzwonił tak czy tak. Bo na stronie to mogą mieć wszystko a jak przyjdzie co do czego to na półkach pustki.

A ja "niestety" jednak pokibicuję na żywo dziewczynom w niedzielę na maratonie. Najstarszy kot nam się pochorował i z wyjazdu i biegania po plaży nici.
Awatar użytkownika
ASK
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 50:08
Życiówka w maratonie: 4:43:44

Nieprzeczytany post

kojer :hej:
A właśnie myślałam sobie co robisz z kotami jak wyjeżdżasz? Z psem wiadomo, bierze się ze sobą łazęgę.
p.s. oczywiście nie choroba kota mnie cieszy, a to, że będziesz nam kibicował. Daj znać, gdzie zamierzasz stać, to Ci powiem kiedy tam będę.
Awatar użytkownika
kojer
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Z kotami zwykle nie ma problemu, zwykle wystarczy by ktoś raz czy 2 razy dziennie zajrzał, dosypał jedzenia, wymienił wodę i wyczyścił kuwety (no jeszcze chwilę posiedział i pogłaskał :)). U nas zwykle jak nas nie ma mieszka teść i zajmuje się zwierzakami. No ale teraz go nie zostawimy ( Czarek miał maleńką rankę na boku i w nocy rozlizał/rozdrapał ja sobie do całkiem dużej, aktualnie ma 3 szwy i założony kubraczek i trzeba go pilnować by znów się do rany nie dobrał).
Kibicować będę pewnie w okolicach stadionu miejskiego bo tam mam najbliżej :).
Awatar użytkownika
katekate
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 45.18
Życiówka w maratonie: 3.42.11

Nieprzeczytany post

ooo kojer zdrówka dla Czarka :usmiech: szkoda, że z wyjazdu nici :tonieja:
komentarze
nic nie muszę, mogę wszystko
Awatar użytkownika
charm
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Kojer, kciuki za Czarusia, żeby szybko stanął na łapkach, pogłaszcz go ode mnie przy ogonku (zakładami, że lubi ;) )

KUPIŁAM! :hej: :hej: :hej:
Panache powiększyło rozmiarówkę, i mam śliczny 60GG ;)
Co prawda 60H byłby lepszy, ale myślę, że jeszcze trochę mi się uda schudnąć, a o niebo lepiej biegać w przyciasnym niż w za luźnym,więc wzięłam ciut za mały....
I pomyśleć, że poprzedni był 65HH....

A wygląda tak ;) Obrazek
Jutro test :bum:
Awatar użytkownika
kojer
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

charm pisze:Kojer, kciuki za Czarusia, żeby szybko stanął na łapkach, pogłaszcz go ode mnie przy ogonku (zakładami, że lubi ;) )
Dzięki. Zadziwiająco dobrze znosi kubraczek :)

Obrazek
Awatar użytkownika
ASK
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Slodziak. I jaki ma ladnie zakrecony ogonek :hejhej:
Awatar użytkownika
katekate
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

bidula maluśka :uuusmiech:

a ja dzis wolne :spoczko: co mozna zrobić w czasie wolnym? pobiegac!!! :sss: trening wyszedł extra (nie licząc przerwy na wziewy :ojoj: :wrrwrr: ) no ale nic to :hej:

udanego dnia!!!
komentarze
Awatar użytkownika
ASK
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Nawet mocno ładny trening :hej:
Zazdroszczę. U mnie zaraza siedzi cały czas w nosie i zatokach, tak że wyluzowanie przed maratonem mam na maksa. Mam nadzieję, że będzie lepiej wkrótce, bo przydałoby się chociaż ze 2 krótkie biegi w tym tygodniu zrobić. Na razie wolę wypoczywać, bo ryzyko zaostrzenia infekcji przy treningu mnie przeraża. No i jestem sama cały tydzień, dzieci tez chore, a w pracy zasów, więc nawet nie miałabym kiedy wyjść na trening. Wczoraj zasnęłam już o 21 :bum:
Awatar użytkownika
beata
Ekspert/Trener

Nieprzeczytany post

Widzę, że biegacie tu dzielnie :)
A ja tymczasem znów po urlopie, świetnym zresztą pod każdym względem :spoczko: :taktak:
ASK pisze:A właśnie myślałam sobie co robisz z kotami jak wyjeżdżasz? Z psem wiadomo, bierze się ze sobą łazęgę.
ASK, ja też często wyjeżdżam i czasem na 15 dni, z kotami nie ma problemu, wystarczy, ze ktoś zajrzy raz dziennie. Choć brat wykorzystuje moją nieobecność i czasem nawet z moimi kotami pomieszkuje. A na 2-2.5 dnia mogą zostać same, nawet nie zjadają wszystkiego, co im zostawiam za to po zastanym bałaganie stwierdzam, że pod moją nieobecność bawią się dobrze ;).
Ja problem miałbym z psem, bo ani nie miałabym jak go zabrać, ani charter wyjazdów na to nie pozwala.
Więc wszystko jest względne :).

Kojer, zdrowia dla sierściucha!

Kasia41, trzymaj się dzielnie!

Charm, ja z W-wy, ale mieszkam na pd obrzeżach a w sklepach biegowych raczej nie bywam, znam sklep na Ursynowie. Mogę pomóc ze sklepami turystycznymi ;).
Awatar użytkownika
charm
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Kasia41jak leczenie? trzymam kciuki, żeby wszystko szło w jak najlepszym kierunku :taktak:

Kojer, ale przystojniak, i z wyglądu też "czaruś" ;)
Dobrze, że znosi kubraczek, oby jak najszybciej się wyleczył :)
beata pisze:Charm, ja z W-wy, ale mieszkam na pd obrzeżach a w sklepach biegowych raczej nie bywam, znam sklep na Ursynowie. Mogę pomóc ze sklepami turystycznymi ;).
dzięki :) zakupy już niekonieczne, parę postów wyżej pochwaliłam się już, że udało się kupić w Katowicach :hej:
przetestowany dzisiaj rano, i spisuje się świetnie :hej:
Awatar użytkownika
katekate
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

charm fajnie, takie zakupy potrafią cieszyć i są motywatorem :spoko: :hej:
komentarze
PaulinaJ
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 40:22
Życiówka w maratonie: 3:15:22

Nieprzeczytany post

ASK zapisałam się ponownie na Paryż 2015, zapłaciła, teraz szukam hotelu. możesz coś polecić ?
bilety lotnicze ma załatwić znajomy ale jakbyś miała jakieś tanie opcje to daj proszę znać.
Awatar użytkownika
ASK
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Paulina, ja czekam, aż ryanair otworzy połączenia, na razie wizzair sprzedaje bilety w obie strony po ok 410 zł, w ryanairze może być około 200 zł. Oczywiście do tego dojdzie kilkanaście euro za autobus z lotniska i na lotnisko. Planujemy lecieć w piątek, w sobotę pozwiedzać trochę, a powrót planujemy w poniedziałek. Za noclegiem planowałam się rozejrzeć jak będę miała bilety. Zerknęłam teraz na booking.com i widzę, ze już dużo jest wyprzedanych miejsc, w tym hotele które znałam, więc chyba trzeba się tym zająć już teraz, bo w zasadzie znam już zakres dat. Będę szukać czegoś blisko startu. Jak znajdę coś fajnego, to Ci podeślę na priva, Ty tez pisz, jakbyś coś znalazła.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ