Tomasir - zgodnie z naturą - komentarze
Moderator: infernal
- tomasir
- Zaprawiony W Bojach
bose bieganie to przede wszystkim mega frajda - nie pamiętasz jak jako dziecko śmigałaś bez butów z uśmiechem na twarzy? Ja pamiętam i bardzo mi tego brakuje. Do tego liczę, że bose bieganie sprawi, że będę nieco bliżej natury dlatego pewnie i dłuższe biegi będę starał się tak robić. Spróbuj tak przebiec 1-2 km i naprawdę zrozumiesz
Kostka bez zmian, miałem na środę ortopedę już umówionego, ale niestety wyjazd zagraniczny komplikuje wszystko. Wstępnie myślę, że może to być jakieś zwyrodnienie stawu skokowego, ewentualnie pozostałośc dawnych kontuzji (kiedyś bardzo dużo grywałem w kosza). No nic - czas pokaże
ps. Wybacz też , że tak późno napisałem, jakoś kontuzja nie zachęca do pchania bloga naprzód.
Kostka bez zmian, miałem na środę ortopedę już umówionego, ale niestety wyjazd zagraniczny komplikuje wszystko. Wstępnie myślę, że może to być jakieś zwyrodnienie stawu skokowego, ewentualnie pozostałośc dawnych kontuzji (kiedyś bardzo dużo grywałem w kosza). No nic - czas pokaże
ps. Wybacz też , że tak późno napisałem, jakoś kontuzja nie zachęca do pchania bloga naprzód.
zgodnie z naturą!
- tomasir
- Zaprawiony W Bojach
wybacz - akurat wtedy na urlopie byłem nad morzem - wczoraj w nocy wróciłem. Najbliższy bieg jaki mam zaplanowany - to business run w Krakowie 15 września. Czasu niewiele - ale mam nadzieję, że zdążę się jako tako przygotować
zgodnie z naturą!
- rubin
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- rubin
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
hej Tomek; nie wiem czy będziesz w Cz-wie w weekend, ale tak jak obiecałam - daję znać; tu się umawiamy
http://biegajznami.pl/Forum/ZABIEGANI-C ... /Strona-11
przez "ę" link znowu nie działa jak należy, ale poradzisz sobie
http://biegajznami.pl/Forum/ZABIEGANI-C ... /Strona-11
przez "ę" link znowu nie działa jak należy, ale poradzisz sobie
- tomasir
- Zaprawiony W Bojach
jak na złość teraz mnie nie ma - dopiero w okolicach 20-30 na jeden weekend pewno będę. W okresie świątecznym byłem tydzień i parę razy biegałem. Baa - nawet raz spotkałem jednego biegacza w terenie przy wyczerpach (w ciemnoróżowej czapeczce jak pamiętam).
zgodnie z naturą!