Dębno2003
- marcin70
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
nieee Ewa Fathi 

[b]I run till it hurts, till my head starts pounding, my legs start burning and my stomach starts chuming.
Then...I turn around and run home.[/b]
www.biegajznami.pl
www.biegajznami.pl
- miroszach
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:06
- Życiówka w maratonie: 3:07:51
Fajną musicie mieć tam ekipę w tym TKKF Kolejarz Budgoszcz. Zawsze widuję te koszulki na maratonach.
[b][i]Dzień bez biegania
To dzień regenerownia
[/i][/b]
To dzień regenerownia
[/i][/b]
- marcin70
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Dzięki, to prawda. Jest nas spora grupa. I co najciekawsze dość zgrana. Jeździmy gdzie chcemy, kiedy chcemy. Nasze barwy reprezentowane są na maratonach, ultramaratonach, w kraju i za granicą. Wierzę, że w innych klubach jest tak samo. Ale innych nie znam.. Przeszliśmy jako klub z "zawodowstwa" - tak było kilka lat temu. Kolejarze byli naprawdę dobrzy. Do "amatorstwa". Więcej o historii mógłby napisać Bennet, bo jego tata był trenerem w Kolejarzu i nie tylko. A nasze koszulki przez to że są żółte są bardzo widoczne. I dobrze!! W Dębnie będzie ich co najmniej 4.
[b]I run till it hurts, till my head starts pounding, my legs start burning and my stomach starts chuming.
www.biegajznami.pl
www.biegajznami.pl
- Dawidek
- Zaprawiony W Bojach
Arturro, a masz już jakieś wieści z naszego obozu z Katowic - bo ja nawet nie potrafię się tam dodzwonić 

[i]Chłopcy się męczą i nużą, chwieją się słabnąc młodzieńcy, lecz ci, co zaufali Panu, odzyskują siły, otrzymują skrzydła jak orły: biegną bez zmęczenia, bez znużenia idą.[/i]
( Iz 40, 30-31 )
( Iz 40, 30-31 )
- marcin70
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
będziemy tam już w sobotę, pewnie po południu, ale nie będziemy łazić w koszulkach. Pewnie tak jak w Wa-wie będę miał ze sobą flagę Bygdoszczy 

www.biegajznami.pl
www.biegajznami.pl
- Janek
- Zaprawiony W Bojach
A z Warszawy będzie też niezła ekipa. Chęć dołączenia do samochodowej wyprawy wyrażają: ja, Marcin Miotk, Andrzej Karlak, Wojtek Michalik, Pit, RobertD, chyba jeszcze jeden zawodnik z KB Galeria W-wa, zastanawia się jeszcze Bohdan Czacharowski. A chętnych do zaproponowania samochodu jakby mniej. Jak już wspominałem trochę boję się o sprawność mojego dziesięcioletniego citroena. Jak nie znajdę kogoś do kogo można się przysiąść to nim pojadę i chętnie zabiorę jeszcze kilka osób. Ale jakby ktoś dysponował pewniejszym wozem?...
Moje namiary:
zocha3@wp.pl
tel. dom. 8366369
tel. kom. 0 605549299
Moje namiary:
zocha3@wp.pl
tel. dom. 8366369
tel. kom. 0 605549299
- Kazig
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Tylko uważajcie, jak na trasie będzie łapał stopa taki jeden, w niebieskich spodniach, nieogolony, z kartonem po śledziach - Dębno 42195, to będę to ja...
Jak będzie wolne miejsce to możecie się zatrzymać...
Jak będzie wolne miejsce to możecie się zatrzymać...

- PiotrP
- Zaprawiony W Bojach
Widze. ze ekipa w Debnie bedzie mocna! Moze i ja dopisze sie do listy starowej. ale czekam na ostani mozliw termin. Bardzo bym chcial pobiec pierwszy maraton tylko czy sie zmieszcze w limicie - 4.5h. Moje treningi zostaly przerwane jakas grypa w marcu i prawie nie biegalem. Teraz powili zaczynam hasac...
Piotr
-
- Wyga
miroszach - ja jednak pojade do Debna transportem kombinowanym - pociagiem do Poznania w sobote, nocleg u znajomych, w niedziele rano samochodem (albo znajomych albo wypozyczonym) z Poznania do Debna; powrot - do Poznania znowu samochod, z Poznania prawdopodobnie przez Warszawe pociagiem do Krakowa (z noclegiem w Warszawie);
tak wiec niestety nie podrzuce Cie do Debna ale mam nadzieje nie pokrzyzowalem Ci ta infrmacja planow wyprawy na maraton;
(dojechac swoim samochodem bym jeszcze dojechal te prawie 600 km z Krakowa do Debna ale z powrotem, pamietajac swoj dosc oplakany stan po maratonie w Krakowie, raczej mial bym powazny klopot)
pozdrowko
tak wiec niestety nie podrzuce Cie do Debna ale mam nadzieje nie pokrzyzowalem Ci ta infrmacja planow wyprawy na maraton;
(dojechac swoim samochodem bym jeszcze dojechal te prawie 600 km z Krakowa do Debna ale z powrotem, pamietajac swoj dosc oplakany stan po maratonie w Krakowie, raczej mial bym powazny klopot)
pozdrowko
Slawko
- miroszach
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:06
- Życiówka w maratonie: 3:07:51
Dzięki Slawko za informację. Ja już oczywiście mam dwa plany zastępcze: jeden z kolegami Stachniego, a drugi bardziej prawdopodobny stylem kombinowanym z między noclegami.
[b][i]Dzień bez biegania
To dzień regenerownia
[/i][/b]
To dzień regenerownia
[/i][/b]
- Irko S
- Zaprawiony W Bojach
No to trochę nas będzie. Czy planujemy spotkanie przed biegiem,czy też opisywanie łydek swoimi nickami,jak to było podczas Cracovia Maraton? Może powstaną grupy na np. 2.50 ,3.00,3.30 itd.
- Kazig
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Jak najbardziej jadę do Dębna również z tego powodu i nic sobie nie robię z biegunki przestartowej, z obawy, że mógłbym się z co niektórymi nie spotkać po biegu.
Czy się przed gdzieś spotkamy?
Czy się przed gdzieś spotkamy?