Gife pisze:Czy ja dobrze widzę, że tu drugi Panucci się urodził, co tysiączki lata szybciej ode mnie, a dyszkę wolniej biega?
Ke?
Moderator: infernal
Gife pisze:Czy ja dobrze widzę, że tu drugi Panucci się urodził, co tysiączki lata szybciej ode mnie, a dyszkę wolniej biega?
Jak się przekładają Twoje tysiączki na dyszkę? wynik jakiś itd można znać?Darekbe022 pisze:Gife pisze:Czy ja dobrze widzę, że tu drugi Panucci się urodził, co tysiączki lata szybciej ode mnie, a dyszkę wolniej biega?
Ke?
z tego co mi wiadomo to Darek nie biega wg Danielsa więc skąd takie pytanie ?Gife pisze:Ps. Tętno wybiegań wg Danielsa ma być takie wysokie?
Z Danielsem za rękę, ot co temat bloga. Dlatego lepiej po powrocie trochę zaktualizować dane żeby głupich pytań nie było A sam jestem ciekawy dojścia do tego poziomu interwałów :]panucci10 pisze:z tego co mi wiadomo to Darek nie biega wg Danielsa więc skąd takie pytanie ?Gife pisze:Ps. Tętno wybiegań wg Danielsa ma być takie wysokie?
Gife pisze:Skoro Sylwek jest jego adwokatem, to poproszę o krótkie streszczenie progresu.
Ps. Tętno wybiegań wg Danielsa ma być takie wysokie?
Nie napisałem, że biegasz za szybko, tylko zadałem pytanie czy tysiączki mają przekład na jakieś wyniki na dyszkęDarekbe022 pisze:Gife pisze:Skoro Sylwek jest jego adwokatem, to poproszę o krótkie streszczenie progresu.
Drugi strzał w kolano Gife
Dlaczego twierdzisz że mam tętno "wysokie"?
Dlaczego twierdziłeś że biegam za szybko tysiączki?
Ktoś tutaj chyba nie wytrzymuje ciśnieniaGife pisze:Nie napisałem, że biegasz za szybko, tylko zadałem pytanie czy tysiączki mają przekład na jakieś wyniki na dyszkęDarekbe022 pisze:Gife pisze:Skoro Sylwek jest jego adwokatem, to poproszę o krótkie streszczenie progresu.
Drugi strzał w kolano Gife
Dlaczego twierdzisz że mam tętno "wysokie"?
Dlaczego twierdziłeś że biegam za szybko tysiączki?
A co do pulsu, równiez zadałem pytanie. Trudno na proste rzeczy odpowiedzieć skoro jest się pewnym siebie?
Przysięgam że klawiaturę ci wyrzucęSylw3g pisze:Ja już o tym Ci pisałem na fb, ale to pominąłeś, więc zrobię to samo, ale na forum publicznym
Ci, którzy nie pamiętają/nie czytali wcześniej poczynań Darka, to mogą go nie kojarzyć, bo jednak rok go nie było, ale ja pamiętam. Zrobiłeś sobie rok przerwy od pisania dzienniczka na forum i przez ten czas trenowałeś. Wróciłeś i biegasz dychę na poziomie 32min. Czytelnicy - głównie ci, którzy Cię baczniej śledzili - zasługują chyba na coś więcej, hm?
Zrobiłeś ogromny postęp. Z gościa, który biegał 39~40min/10k (o ile pamiętam), w rok przeskoczyłeś na 32min/10k. Twoje wpisy są bardzo skromne, wręcz enigmatyczne. Ewidentnie nie chce Ci się/albo nie chcesz napisać wszystkiego, a do napisania jednakowoż coś mieć musisz. Sądzę, że Twój przypadek jest na tyle ciekawy, że mógłby wylądować na frontpage'u bieganie.pl - zaraz komuś o tym szepnę słówko i może coś zdziałam.
Czekamy.
Darek jest zbyt skromną osobą Najważniejsze jest to że wrócił do jakiegokolwiek pisania! Przynajmniej wiemy że z amatora który biegał dychy w okolicach 41min można dojść do poziomu 32-33min nawet w nieco ponad rok!!! Darek jest przykładem na to że ciężką pracą, dyscypliną, odpowiednim żywieniem i samozaparciem można zrobić niemalże cuda! Tylko pozazdrościć warunków fizycznych i młodego wieku! To na pewno mu pomogło! Darek 3mam kciuki za złamanie kiedyś 30min!!!Darekbe022 pisze:To nie jest kwestia niechęci lub braku czasu, powód jest bardzo prozaiczny. Nie uważam aby było się czym chwalić, więc robię po cichu swoje.
Oby zdrowie dopisało, a na pewno będziemy do tego dążyćpanucci10 pisze:Darek jest zbyt skromną osobą Najważniejsze jest to że wrócił do jakiegokolwiek pisania! Przynajmniej wiemy że z amatora który biegał dychy w okolicach 41min można dojść do poziomu 32-33min nawet w nieco ponad rok!!! Darek jest przykładem na to że ciężką pracą, dyscypliną, odpowiednim żywieniem i samozaparciem można zrobić niemalże cuda! Tylko pozazdrościć warunków fizycznych i młodego wieku! To na pewno mu pomogło! Darek 3mam kciuki za złamanie kiedyś 30min!!!Darekbe022 pisze:To nie jest kwestia niechęci lub braku czasu, powód jest bardzo prozaiczny. Nie uważam aby było się czym chwalić, więc robię po cichu swoje.
Ciesze się że wszystko jasneGife pisze:Teraz mi raźniej z liczbami
Szczerze, jestem pod wrażeniem, jak schudłeś i się wyrobiłeś