Wspólny bieg Gdańszczan
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Friend, wybacz prosze naruszenie praw autorskich! Twoja mapka jest jednak tak fajne, ze nie moglem oprzec sie pokusie aby jej nie zamiescic.
Twoja poprzednia proba mogla nie wyjsc, gdyz wpisales "index" zamiast nazwy konkretnej grafiki...

kledzik
Twoja poprzednia proba mogla nie wyjsc, gdyz wpisales "index" zamiast nazwy konkretnej grafiki...

kledzik
- Friend
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48
- Życiówka w maratonie: 4:04
Uważaj na drodze !Quote: from kledzik on 9:30 am on Dec. 19, 2002
W tej chwili wyjezdzam! Za 12-14 godzin [jak dobrze pojdzie] bede w Gdansku. Do zobaczenia w sobote...
kledzik
Energia podąża za myślą, a myśl podąża za energią…
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
O rany!! Jarek, jaka mapa. Chyba porozmawiam z moim szefem, czy nie chcialby przyjac domoroslego ale bardzo zdolnego kartografa do biura.
DO GRUPY CHWASZCZYNSKIEJ (OLKA I MASIULISA) - zgodnie z wczesniejsza umowa czekam w sobote o 7.45. Znak rozpoznawczy - zielona Skoda z czerwona kurtka za tylna szyba.
Kledzik, szerokiej drogi. Gdybys powiedzial nam ktoredy wjedziesz do Trojmiasta to bysmy wywiesili kilka transparentow, albo ulice kwiatkami wysypali.
DO GRUPY CHWASZCZYNSKIEJ (OLKA I MASIULISA) - zgodnie z wczesniejsza umowa czekam w sobote o 7.45. Znak rozpoznawczy - zielona Skoda z czerwona kurtka za tylna szyba.
Kledzik, szerokiej drogi. Gdybys powiedzial nam ktoredy wjedziesz do Trojmiasta to bysmy wywiesili kilka transparentow, albo ulice kwiatkami wysypali.
[url=http://www.grupatrojmiasto.digimer.pl]Grupa Trójmiasto[/url]
- Masiulis
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
grupa Chwaszczynska:)
bede wypatrywal skody na horyzoncie:)
bede wypatrywal skody na horyzoncie:)
"Nie ma drogi do szczescia - szczescie jest droga"
- WojT
- Stary Wyga
Ciekawa koledzy jak pogoda nam dopisze???
Ja osobiscie niemam nic przeciwko snieznej nawierzchni. Oczywiście mowie o niewielkiem warstwie swiezo spadnietego sniegu
Cóż dzien mogłby być słoneczny, w miare bez wietrzny, temperatura okol 0 stopni. Hmmmm ale jak bedzie to dopiero zobaczymy.
Mysle ze najwazniejsze zeby atmosfera spotkania byla fajna. A z pewnoscia taka bedzie
Pozdrawiam
W.
Ja osobiscie niemam nic przeciwko snieznej nawierzchni. Oczywiście mowie o niewielkiem warstwie swiezo spadnietego sniegu

Cóż dzien mogłby być słoneczny, w miare bez wietrzny, temperatura okol 0 stopni. Hmmmm ale jak bedzie to dopiero zobaczymy.
Mysle ze najwazniejsze zeby atmosfera spotkania byla fajna. A z pewnoscia taka bedzie

Pozdrawiam
W.
wczysciecki@wp.pl
- Friend
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48
- Życiówka w maratonie: 4:04
Tak masz racje Wojtku, to jest najwazniejsze.Mysle ze najwazniejsze zeby atmosfera spotkania byla fajna. A z pewnoscia taka bedzie![]()
Pozdrawiam
W.
Energia podąża za myślą, a myśl podąża za energią…
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Do zobaczenia jutro rano.
- Masiulis
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
bieg sie odbyl, 6 osob + pies Kledzika:)
mysle ze najlepsza relacje wysmaruje Friend,beda zdjecia:)
mysle ze najlepsza relacje wysmaruje Friend,beda zdjecia:)
- WojT
- Stary Wyga
Witam wszystkich dzis biegajacych po Oliwskim lesie. Witam tez Krzyska, ktory chyba sie spoznil troche 
To wreszcie sie poznalismy, przynajmniej ja pierwszy raz zobaczylem niektorych biegaczy znanych wczesniej tylko w nicka.
Bieg sie odbyl. Bieganie po lesie jest bardzo fajne i zaluje ze sam tak zadko sie wybieram na tego typu treningi. Ale mysle ze bedzie po dzisiejszym bieganiu, bede coraz chetniej sie w las zapuszczal he he he.
A jak tam wasze wrazenia?
Ja niestety w kolejna sobote nie bede mogl biec, ale jak tylko bedzie okazja to jestem chetny na tego typu imprezy.
Pozdrawiam
Wojciech Czyściecki

To wreszcie sie poznalismy, przynajmniej ja pierwszy raz zobaczylem niektorych biegaczy znanych wczesniej tylko w nicka.
Bieg sie odbyl. Bieganie po lesie jest bardzo fajne i zaluje ze sam tak zadko sie wybieram na tego typu treningi. Ale mysle ze bedzie po dzisiejszym bieganiu, bede coraz chetniej sie w las zapuszczal he he he.
A jak tam wasze wrazenia?
Ja niestety w kolejna sobote nie bede mogl biec, ale jak tylko bedzie okazja to jestem chetny na tego typu imprezy.
Pozdrawiam
Wojciech Czyściecki
wczysciecki@wp.pl
- Masiulis
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
a fakt krzysiek przyjechal pozniej i wybral sie na samotny bieg:) mam nadziej ze w nastepna sobote spotkamy sie juz wszyscy
jeszcze zapomnialem ze spotkalismy Kazana podczas spaceru z psem,zycze zdrowia!:)
jeszcze zapomnialem ze spotkalismy Kazana podczas spaceru z psem,zycze zdrowia!:)
- KAZAN
- Wyga
Witam!
Panowie mam nadzieję, że bieg był przyjemny i nikogo nie przewiało.
Muszę naprawić jedno moje niedopatrzenie. Zapomniałem złożyć wam życzenia.
Czynię, więc to teraz za pośrednictwem Forum. Życzę Zdrowych i Radosnych Świąt Bożego Narodzenia oraz Wiele Pomyślności w Nowym Roku 2003r.
Jarek
Panowie mam nadzieję, że bieg był przyjemny i nikogo nie przewiało.
Muszę naprawić jedno moje niedopatrzenie. Zapomniałem złożyć wam życzenia.
Czynię, więc to teraz za pośrednictwem Forum. Życzę Zdrowych i Radosnych Świąt Bożego Narodzenia oraz Wiele Pomyślności w Nowym Roku 2003r.
Jarek
Jarek
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 36:49
- Życiówka w maratonie: 2:59:44
Cześć.
Nie wiem dlaczego, ale byłem przekonany, że bieg jest na 9:00. Przyjechałem na miejsce a tu nikogo. Przy szlabanie znalazłem odciski butów biegowych ale nie byłem pewny, czy to wasze. Poczekałem 15 minut i w końcu zacząłem biec po śladach, które na świeżym śniegu okazały się bardzo wyraźne. Po kilku minutach biegu zorientowałem się, że to muszą być wasze ślady - 5-6 biegaczy i duży pies. Truchtałem ciągle za śladami na śniegu, miałem cichą nadzieję, że może was spotkam i w końcu zrobiłem ładną pętelkę w 1h 20m. Trasa świetna, las wspaniały, pogoda wyśmienita do biegania. Szkoda tylko, że nie biegłem z wami. Za wycieraczką znalazłem list - dzięki. Za tydzień na SKLA przyjdę punktualnie na wyznaczoną godzinę
Życzę Wam wesołych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia.
Krzysiek
Nie wiem dlaczego, ale byłem przekonany, że bieg jest na 9:00. Przyjechałem na miejsce a tu nikogo. Przy szlabanie znalazłem odciski butów biegowych ale nie byłem pewny, czy to wasze. Poczekałem 15 minut i w końcu zacząłem biec po śladach, które na świeżym śniegu okazały się bardzo wyraźne. Po kilku minutach biegu zorientowałem się, że to muszą być wasze ślady - 5-6 biegaczy i duży pies. Truchtałem ciągle za śladami na śniegu, miałem cichą nadzieję, że może was spotkam i w końcu zrobiłem ładną pętelkę w 1h 20m. Trasa świetna, las wspaniały, pogoda wyśmienita do biegania. Szkoda tylko, że nie biegłem z wami. Za wycieraczką znalazłem list - dzięki. Za tydzień na SKLA przyjdę punktualnie na wyznaczoną godzinę

Życzę Wam wesołych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia.
Krzysiek
[url=http://www.biegajznami.pl/GT]forum Grupy Trójmiasto[/url], [url=http://www.grupatrojmiasto.digimer.pl]Strona GT[/url], [url=http://www.grupatrojmiasto.digimer.pl/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=13&Itemid=21]GT Challenge 2007[/url]