Które etui do biegania na ramię 25cm?

Endriu91
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 46:05
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Siemka Biegacze i Biegaczki :) chciałabym kupić jakieś etui na ramię do biegania na SGS 2 ale jedyny problem to taki że mam chude ręce :D szukam więc takiego aby pasowało dobrze na ramie 25-26cm i nie zsuwało się podczas biegania. Możecie polecić jakieś? :) będę bardzo wdzięczny za rady :)
PKO
pitgw
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Ja mam problem zupełnie odwrotny. Żadne etui mi się na łapę nie mieści, ale wracając do meritum, zajdź do Biedronki, od dziś coś w ofercie powinni mieć (chyba,że jesteś zwolennikiem takich "firmowych".
Endriu91
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

oo nawet nie wiedziałem, zobaczę, jeśli będzie ok i nie będzie zsuwać się to wezme :) Dzięki :)
Awatar użytkownika
Aelion
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Endriu91 pisze:Siemka Biegacze i Biegaczki :) chciałabym kupić jakieś etui na ramię do biegania na SGS 2 ale jedyny problem to taki że mam chude ręce :D szukam więc takiego aby pasowało dobrze na ramie 25-26cm i nie zsuwało się podczas biegania. Możecie polecić jakieś? :) będę bardzo wdzięczny za rady :)
a gdyby jednak nie udało Ci się dobrać żadnego etui to może warto zamiast etui na ramię zaopatrzyć się w jakiś pas albo ewentualnie coś takiego:

http://www.decathlon.pl/plecak-do-biega ... 41740.html
Endriu91
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Do etui nie zmieścił się telefon, więc wziąłem saszetkę, sprawdza się doskonale do biegania jak i na rower :)
Aska85
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Dużo jest firm które robią takie pokrowce na komórki na ramię i są mniejsze i większe. Najlepiej iść do sklepu i się zorientować jakie są i czy będą dobre na ciebie.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ