ZACZYNAM ....z niczym;)
Moderator: beata
- ASK
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 50:08
- Życiówka w maratonie: 4:43:44
Papillon, wow, widze fachowiec z Ciebie. Szkoda, ze nie mieszkasz blizej, bo bym poprosila o usuge, ja taka stara a ciagel sie zastanawiam, co ubierac a co nie, czy mam w koncu chlodny czy cieply odcie skory. Wiem jeeynie, ze dobrze mi w malinowym, intensywnym blekitnym, a najgorzej w czarnym, biaym i pomoranczowym. Dobrz mi w olowkowych spodnicach, w rozkloszowanych wygladam grubo. Na odleglosc na podstawie zdjec dasz rade?
- charm
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
dlaczego mieszkasz tak daleko?
ja też bym chciała....

ja też bym chciała....

- papillon
- Zaprawiony W Bojach
hahaha zaraz przerobimy to na forum modowe...
Mogę podoradzać w wolnej chwili, jak macie jakieś zagadki to piszcie

Mogę podoradzać w wolnej chwili, jak macie jakieś zagadki to piszcie

"Ból jest nieunikniony, cierpienie jest wyborem." Tak więc cierpieć nie zamierzam!
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
Aaaa, super!
Też bym chciała, chociaż pewnie potem i tak bym się nie stosowała, tylko nosiła to, co lubię, a w czym mi niekoniecznie najlepiej 

[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- franklina
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: planowana na 2015 r!
papiska ja jestem prosta dziewczyna ze wsi,ja nie lubie takich głebokich dekoltów
figuremam raczej chłopięcą,talia ledwo ledwo zarysowana
biust nie mały
najbardziej mi te podpasowały ale to tez nie ma gwarancji jak to lezy,na zdjeciach urocze modeleczki
http://allegro.pl/modna-sukienka-szyfon ... 14693.html
http://allegro.pl/sukienka-rozkloszowan ... 91923.html
a czy do tej mietowej albo brzoskwinii-czarne baleriny czy nie bardzo?mam jedynie czarne a kupowac nowe zeby lezały to jakos mi sie nie usmiecha
Szkoda ze nie jestem facetem
ładna sukienuske cavcia mi chciała uzyczyc ale ja jestem normalnie ZA GRUBA
a edzia nasza takie mizerniuskie chuchereńko
Najlepiej to bym wjeansach i tshircie polazła
echhh....za duzo testosteronu :uuusmiech:

najbardziej mi te podpasowały ale to tez nie ma gwarancji jak to lezy,na zdjeciach urocze modeleczki

http://allegro.pl/modna-sukienka-szyfon ... 14693.html
http://allegro.pl/sukienka-rozkloszowan ... 91923.html
a czy do tej mietowej albo brzoskwinii-czarne baleriny czy nie bardzo?mam jedynie czarne a kupowac nowe zeby lezały to jakos mi sie nie usmiecha

Szkoda ze nie jestem facetem

ładna sukienuske cavcia mi chciała uzyczyc ale ja jestem normalnie ZA GRUBA

Najlepiej to bym wjeansach i tshircie polazła

- papillon
- Zaprawiony W Bojach
Franiu do tej z zamkiem czarne baleriny będą ok, czarny kolczyk możesz dorzucić... I torebeczkę... Ja Ci mogę użyczyć sukienki biało granatowej na pewno się zmieścisz GWARANT!!! Ja tez mam czym oddychać i rozmiar podobny... ale do tej mojej czarne baleriny już nie przypasują niestety... jak chcesz fote to powiedz.
"Ból jest nieunikniony, cierpienie jest wyborem." Tak więc cierpieć nie zamierzam!
- ASK
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 50:08
- Życiówka w maratonie: 4:43:44
Frankie, jaka Ty jestes gruba? Nie wmowisz nam, widzilam Cie niedawno. Moim zdaniem powinnas podkreslic szczuple nogi. Moze mini?
Kasia, za Twoje zdrowko dzis 13 km w tym szybsze 10 km. Pod koniec juz bylo ciezko, ale pomyslalam o Tobie, ze co tam takie bieganie, Ty bys dala rade i docisnelam. Na dyszke wyszo 55:49 z wiazaniem sznurowadla na 3 km
Kasia, za Twoje zdrowko dzis 13 km w tym szybsze 10 km. Pod koniec juz bylo ciezko, ale pomyslalam o Tobie, ze co tam takie bieganie, Ty bys dala rade i docisnelam. Na dyszke wyszo 55:49 z wiazaniem sznurowadla na 3 km

- charm
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Franki, a takie głupie pytanie (bo pewnie było nie raz...), skąd jesteś?
Poza tym - nie widziałam Cię na żywo, ale na zdjęciach tak, i na pewno nie uwierzę, że jesteś gruba........
Poza tym - nie widziałam Cię na żywo, ale na zdjęciach tak, i na pewno nie uwierzę, że jesteś gruba........
- franklina
- Zaprawiony W Bojach
charm ja z nadmorskiej miejscowinki-Słupsk
nie twierdze ze jestem gruba,ale mam figure odwróconego trójkąta takze ciezko cokolwiek dobrac
i jeszcze gust mam lekko wypaczony takze domyslcie sie
ja dzisiaj ino 3,5km-wracajac z rozmowy kwalifikacyjnej
jutro biere kolezanke i cos wyszuramy razem
ja nie wiem czym to uwarunkowane ale jakos od tygodnia ZLE mi sie biega,jakos tak ciezko,jakos te nogi takie ciezkie,głowa mnie boli jakby miało w niej coś pęknąc i sie wylac
no nic-chyba czasami tak bywa
lepsze 3,5nic nic
z młodymza to w lesie byłam i znalazł podgrzybków troche.On-lat 7
a ja ani jednego 

nie twierdze ze jestem gruba,ale mam figure odwróconego trójkąta takze ciezko cokolwiek dobrac

ja dzisiaj ino 3,5km-wracajac z rozmowy kwalifikacyjnej

jutro biere kolezanke i cos wyszuramy razem

ja nie wiem czym to uwarunkowane ale jakos od tygodnia ZLE mi sie biega,jakos tak ciezko,jakos te nogi takie ciezkie,głowa mnie boli jakby miało w niej coś pęknąc i sie wylac

lepsze 3,5nic nic

- charm
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
daleeeeekofranklina pisze:charm ja z nadmorskiej miejscowinki-Słupsk![]()

Pomyślałam, że ja mam sporo kiecek, takich "poddających" się, bardzo uniwersalnych rozmiarowo (jako że ja w ogóle niewymiarowa jestem....), które mogłabym pożyczyć, ale wysyłka na drugi koniec Polski....
a jak rozmowa?franklina pisze:ja dzisiaj ino 3,5km-wracajac z rozmowy kwalifikacyjnej
Ja ostatnio bardzo zmęczona jestem, ale pewnie ma to związek z tym, że w pracy cyrk kompletny, i ogólnie odpoczynek by mi się przydał

Kasia, jak badania? i ogólnie, jak się czujesz?
Wnerw lepszy niż rozklejanie się, a walka zawsze lepsza niż poddanie się...
Cały czas trzymam kciuki....
- franklina
- Zaprawiony W Bojach
charm spoczko-jakos sobie poradze
połaze po sklepach -moze cos z wyprzedazy sie trafi
ja nie sukienkowa takze kasy bym za duzo nie chciała wydac
papiśka a co myslisz o tej?
http://allegro.pl/rozkloszowana-sukienk ... 03250.html
zwykła i prosta ale martwie sie czy nie bedzie mi w niej za zimno?
4pazdziernika to juz nie bedzie lato
aja zmarżluch jestem
kasiaa długo bedą cie trzymac w szpitalu?

papiśka a co myslisz o tej?
http://allegro.pl/rozkloszowana-sukienk ... 03250.html
zwykła i prosta ale martwie sie czy nie bedzie mi w niej za zimno?

kasiaa długo bedą cie trzymac w szpitalu?
-
- Rozgrzewający Się
tez jestem ze Słupska , ale obecnie mieszkam w Irlandiifranklina pisze:charm ja z nadmorskiej miejscowinki-Słupsk![]()
nie twierdze ze jestem gruba,ale mam figure odwróconego trójkąta takze ciezko cokolwiek dobraci jeszcze gust mam lekko wypaczony takze domyslcie sie
![]()
ja dzisiaj ino 3,5km-wracajac z rozmowy kwalifikacyjnej![]()
jutro biere kolezanke i cos wyszuramy razem![]()
ja nie wiem czym to uwarunkowane ale jakos od tygodnia ZLE mi sie biega,jakos tak ciezko,jakos te nogi takie ciezkie,głowa mnie boli jakby miało w niej coś pęknąc i sie wylacno nic-chyba czasami tak bywa
![]()
lepsze 3,5nic nicz młodymza to w lesie byłam i znalazł podgrzybków troche.On-lat 7
a ja ani jednego

- charm
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
nawet nie strasz... ma być pięknie, słonecznie i ciepłofranklina pisze:4pazdziernika to juz nie bedzie lato

(ewentualnie do letniej sukienki założę zimową kurtkę

- papillon
- Zaprawiony W Bojach
Franiu, ładna prosta jeśli będziesz się w niej dobrze czuła to bierz
Kurtka niestety może się przydać, choć u nas od 2 dni obserwuję totalną zmianę ciepło wróciło... noce cieplejsze! Oby lato jeszcze trwało, dziś ma być cieplutko słońce i bez wiatru! Weekend brzydki i deszczowy oczywiście po co komu weekend :D

Kurtka niestety może się przydać, choć u nas od 2 dni obserwuję totalną zmianę ciepło wróciło... noce cieplejsze! Oby lato jeszcze trwało, dziś ma być cieplutko słońce i bez wiatru! Weekend brzydki i deszczowy oczywiście po co komu weekend :D