Moderator: infernal
Spadłem z krzesła czytając to zdanie :uuusmiech:wypass pisze:Delikatne mam na myśli grubo powyżej 6min/km, nie jakieś tam delikatne 5:15
Będęfrelka pisze:Dbaj o siebie
A spróbuj się tylko wymigać !roberturbanski pisze:do zobaczenia w Płocku (mam nadzieję
Co do Twojego występu to jestem spokojny o wynik, mało tego uważam, że pobiegniesz szybciej niż planujesz.neevle pisze:No i super. :]A ja sobie jakoś poradzę sama, mam nadzieję.
To jest nas dwóch bo widzę, że i u Ciebie dobrze to wygląda, nawet bardzo dobrze :uuusmiech:Skoor pisze: fajnie, ze okazalo się, ze wszystko jest ok.
"Nie od razu Kraków zbudowano...." - jak głosi stare porzekadło.majak pisze:Dystans: 9.50 km Czas: 54:36 Śr. tempo: 5:45 min/km
Tempo może i lepsze niż ostatnio, ale moja i tak słaba forma leży, oj leży...
Hahaha, widzę, że nawet wcześniej wyszło, niejeden wróżbita jest na tym forumroberturbanski pisze:Za jakieś dwa, trzy tygodnie znowu napiszesz: "Dzisiaj spokojne 17 km ze średnim tempem 5:30/km":uuusmiech:
Na czymś trzeba zarabiać kasę na buty i opłaty startowe...neevle pisze:Hahaha, widzę, że nawet wcześniej wyszło, niejeden wróżbita jest na tym forumroberturbanski pisze:Za jakieś dwa, trzy tygodnie znowu napiszesz: "Dzisiaj spokojne 17 km ze średnim tempem 5:30/km":uuusmiech:
Dlatego właśnie cieszę się, że zrezygnowałemwypass pisze:No właśnie nie wiadomo, jakby ból wykluczył Cię z maratonu, żałowałbyś pewnie o wiele bardziej...
Chciałbym, tylko nie wiem co mi z tego wyjdzie... Ale 17 to niezbędne minimum...wypass pisze:Wszystkie treningi do maratonu planujesz jako 17?
Ale Temu też wróżenie nie wyszło bo dystans był krótszy i wcale nie tak spokojnyneevle pisze:roberturbanski napisał(a):Za jakieś dwa, trzy tygodnie znowu napiszesz: "Dzisiaj spokojne 17 km ze średnim tempem 5:30/km" Hahaha, widzę, że nawet wcześniej wyszło, niejeden wróżbita jest na tym forum
Od dwóch miesięcy przyjąłem zasadę, że z każdej wypłaty odkładam parę złoty do koperty z napisem bieganiewypass pisze:Na czymś trzeba zarabiać kasę na buty i opłaty startowe...