Robert - komentarze
Moderator: infernal
- roberturbanski
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 47:11
- Życiówka w maratonie: brak
Kiedy chcesz....
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
Widzisz jaka jestem silna? Nie spodziewałam się tego po sobieroberturbanski pisze:Żebym nie umówił się dzisiaj na bieganie z Eweliną to żadna siła nie byłaby w stanie zmusić mnie do wstania z łóżka.
Ja też dziękuję :uuusmiech:
- roberturbanski
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 47:11
Ja to wiedziałem już od dawnafrelka pisze:Widzisz jaka jestem silna? Nie spodziewałam się tego po sobie
-
- Zaprawiony W Bojach
Poważnie nie robisz 6Weidera? Nie wyglądasz :uuusmiech:
A co do półmaratonu w Płocku, to tak sobie myślę, że w tym roku może znów pojadę pokibicować. Tym razem to ja będę mogła zaobserwować oczywiste "zwycięstwo umysłu nad ciałem"...u Ciebie
A co do półmaratonu w Płocku, to tak sobie myślę, że w tym roku może znów pojadę pokibicować. Tym razem to ja będę mogła zaobserwować oczywiste "zwycięstwo umysłu nad ciałem"...u Ciebie
-
- Zaprawiony W Bojach
Ha,Robert teraz to już się nie wywinieszfrelka pisze:A co do półmaratonu w Płocku, to tak sobie myślę, że w tym roku może znów pojadę pokibicować.
Pewnie, że Ty nic nie musisz, tylko możesz(a to wielka różnica)roberturbanski pisze:półmaratonu w Płocku wygrać też nie muszę
- hotmas
- Zaprawiony W Bojach
No nie, ale życiówka zapowiada się zacna Powodzeniaroberturbanski pisze:półmaratonu w Płocku wygrać też nie muszę
-
- Zaprawiony W Bojach
Robert, ja musiałam tam być. Nie wyobrażam sobie, żeby było inaczej :uuusmiech: Gratuluję Ci z całego serducha
-
- Zaprawiony W Bojach
Tak, tak zaraz wyjdzie na to, że biegłem za Ciebie...roberturbanski pisze:Czas wg organizatora 1:57:47. I podziękowania: dla Łukasza, który pokazał, że jest wielki, a nie tylko wysoki (bez Niego, jego motywacji i wsparcia nie miałbym szans ),
Robert, dzięki wielkie za świetny bieg
Twoją walkę i hard ducha podziwiam i biorę głęboko do serca-Jesteś Wielki! :uuusmiech: mam się od Kogo uczyć :uuusmiech:
Ja akurat nie mam żalu za skromną relację bo doskonale pamiętam co się działo i zostanie mi na zawsze w pamięci to jak się Walczy o upragniony cel!
I zaiste obecność Eweliny na finiszu to o połowę mniej zmęczenia i sto razy więcej radości :uuusmiech:
Przepraszam, że się szybko zmyłem ale musiałem schłodzić Achillesa... bo nie był to dla mnie spokojny bieg
Jeszcze raz dzięki i pozdrawiam serdecznie :uuusmiech:
- hotmas
- Zaprawiony W Bojach
O facecie z którym zalicza się debiut się nie zapomina Gratulacje, choć z entuzjazmu z życiówki nie wyczuwam
- wypass
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 53min 56s
Łukasz twierdzi, że Ty go motywowałeś, Ty znowu odwrotnie...widać współpraca się udała bardzo
Gratulacje za bieg
Ja się tak zastanawiam...na treningach jestem sporo wolniejszy od was obydwu...
A czas na połówce mamy bardzo podobny...czyżby aż tak mnie tłum i emocje poniosły ?
Gratulacje za bieg
Ja się tak zastanawiam...na treningach jestem sporo wolniejszy od was obydwu...
A czas na połówce mamy bardzo podobny...czyżby aż tak mnie tłum i emocje poniosły ?
-
- Zaprawiony W Bojach
Nawet bardzo dobrze :uuusmiech:wypass pisze:Łukasz twierdzi, że Ty go motywowałeś, Ty znowu odwrotnie...widać współpraca się udała bardzo
Sam więc widzisz, że tempa treningowe nie są wyznacznikiem...wypass pisze:Ja się tak zastanawiam...na treningach jestem sporo wolniejszy od was obydwu...A czas na połówce mamy bardzo podobny...czyżby aż tak mnie tłum i emocje poniosły ?
Emocje związane z zawodami zawsze podkręcają tempo :uuusmiech:
Płocka trasa delikatnie mówiąc nie należy do najłatwiejszych i pogoda też nie pomagała
Mi jeszcze do dziś japa się śmieje po tym biegu
- mariusz0259
- Wyga
Brakowało Twoich wpisów. Cieszę się że postawiłeś sobie ambitny cel. Jestem pewien, że ukończysz go w wielkim stylu
-
- Zaprawiony W Bojach
Oooo! Znów dwa powroty :uuusmiech: Robert! Masz niezwykłą moc sprawczą
A co do rekordu w Warszawie: ja na Twoim miejscu biłabym, oj biła...
- mariusz0259
- Wyga
Ma chłopak moc sprawczą. Poza tym stary wyjadacz 3:30 w maratonie połamie jak nicfrelka pisze:Oooo! Znów dwa powroty :uuusmiech: Robert! Masz niezwykłą moc sprawczą