Maraton w Berlinie
- Bennet
- Administrator
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Gratulacje dla wszystkich zadowolonych ze startu w Berlinie!
Tym którym się nie powiodło podpowiadam, że na nich też przyjdzie czas, może już w Warszawie?
Swoją życiówkę poprawiłem aż o 29 minut więc możecie sobie wyobrazić moją radość. Łatwo nie było, ale jednak trochę systematyczności dało jakiś wynik.
Życzę powodzenia startującym w Poznaniu! Dajcie czadu...
Tym którym się nie powiodło podpowiadam, że na nich też przyjdzie czas, może już w Warszawie?
Swoją życiówkę poprawiłem aż o 29 minut więc możecie sobie wyobrazić moją radość. Łatwo nie było, ale jednak trochę systematyczności dało jakiś wynik.
Życzę powodzenia startującym w Poznaniu! Dajcie czadu...
No i co mam tu teraz napisać? ;)
-
- Stary Wyga
Zdjęcia można zamówić na www.marathonfoto.com
W tej chwili nie ma ich jeszcze. Mają być w przyszłym tygodniu: "Sie koennen Ihre Photos ab Samstag oder Montag online bewundern." Wynika z tego, że będzie można je również podejrzeć w sieci.
Nie wiem natomiast jak będą wysyłane tzw. "finisher foto". Słyszałem wyraźnie, że są "kostenlos", więc może z komunikatem końcowym?
W tej chwili nie ma ich jeszcze. Mają być w przyszłym tygodniu: "Sie koennen Ihre Photos ab Samstag oder Montag online bewundern." Wynika z tego, że będzie można je również podejrzeć w sieci.
Nie wiem natomiast jak będą wysyłane tzw. "finisher foto". Słyszałem wyraźnie, że są "kostenlos", więc może z komunikatem końcowym?
[b]G[/b]igan[b]T[/b]
-
- Zaprawiony W Bojach
Lezan, mam nadzieje, ze to nie tylko carboloading ale rowniez troche pomogl trening 
Gigant, jak dlugo czekaliscie na granicy? W Kostrzyniu było tylko kilka samochodów.

Gigant, jak dlugo czekaliscie na granicy? W Kostrzyniu było tylko kilka samochodów.
ENTRE.PL Team
-
- Stary Wyga
Jechaliśmy gdzieś koło Żar (na północ od Zgorzelca - wjazd bezpośrednio na autostradę do Wrocławia). Też tylko kilka samochodów. A na hasło, że wracamy z maratonu, celnicy nawet nie otwierali paszportów, choć początkowo chcieli oglądać bagażnik. Ciekawe jak by zareagowali na widok jogurtów? 

[b]G[/b]igan[b]T[/b]
- caryca
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Gratulacje dla wszystkich startujacych a wszczegolnosci dla PAwla! ale czas!
- marcin70
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
a ja tylko czekałem, żeby otworzyli bagażnik, żeby chcieli sprawdzić moje ciuchy... (od pewnego czasu jakoś ich nie lubię.... ) a tu nic. Machnęli ręką i kazali jechać.
[b]I run till it hurts, till my head starts pounding, my legs start burning and my stomach starts chuming.
Then...I turn around and run home.[/b]
www.biegajznami.pl
Then...I turn around and run home.[/b]
www.biegajznami.pl
- Karola
- Zaprawiony W Bojach
Gratulacje dla czołówki i debiutantów!
W Kołbaskowie pogranicznicy niemieccy byli bardzo mili gdy zobaczyli medale z maratonu.
Kszan napisz proszę jak to jest z pierwszym maratonem i w dodatku w Berlinie. To takie moje marzenie.
W Kołbaskowie pogranicznicy niemieccy byli bardzo mili gdy zobaczyli medale z maratonu.

Kszan napisz proszę jak to jest z pierwszym maratonem i w dodatku w Berlinie. To takie moje marzenie.

- kszan
- Rozgrzewający Się
Było dobrze. Myślę że 42,195 przbiegłem dzięki temu że trasa jest płaska, a wynik zawdzięczam pacemekerowi z napisem "sub 4:00" koło którego cały czas starałem się trzymać. Bardzo pomogły równiż prysznice i strażackie sikawki.
- Adamek
- Dyskutant
Uzupełniem podane wyniki z Berlina o czas Zbyszka
2941 (385) 11849 Jungmann, Axel (GER) M45 03:16:46 03:16:34
Zbyszek (triathlonisata) odkupil numer startow w sobote, w rzeczywistosci jest z kategorii M40.
Paweł jest niesamowity.
Jeszcze raz gratulacje i pozdrowienia dla wszystkich startujacych w Berlinie.
Ciekawe na jakich zawodach sie ponownie zobaczymy?
Adam
2941 (385) 11849 Jungmann, Axel (GER) M45 03:16:46 03:16:34
Zbyszek (triathlonisata) odkupil numer startow w sobote, w rzeczywistosci jest z kategorii M40.
Paweł jest niesamowity.
Jeszcze raz gratulacje i pozdrowienia dla wszystkich startujacych w Berlinie.
Ciekawe na jakich zawodach sie ponownie zobaczymy?
Adam
-
- Zaprawiony W Bojach
No właśnie, Zbyszek, vel Axel równiez był i zwyciężył. Jechał trochę w ciemno, bo nie wiadomo było czy uda mu sie kupic numer. Jednak udało się. Tyle, ze nie mogl przerejestrować go na swoje nazwisko.
ENTRE.PL Team