22. Mistrzostwa Europy w Zurychu

czyli o rywalizacji na najwyższym poziomie, zarówno na szosie jak i w gó®ach
Awatar użytkownika
małymiś
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 0:53:02
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Yarek klasa! Przykre te DNFy.
New Balance but biegowy
nofinishlane
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 00:43:43
Życiówka w maratonie: 03:25:30
Kontakt:

Nieprzeczytany post

No dobra...dość siedzenia i gadania. Buty na nogi i na trening :hahaha:
Jeśli nie chcesz się ścigać - wtedy nie startuj
http://barman-setka-raz.blogspot.com/
Obrazek
Awatar użytkownika
Dawidavila
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 35:14
Życiówka w maratonie: Półmaraton 1:25:19

Nieprzeczytany post

det_gittes pisze:Ciekawe, kto wygra te buty w związku z typowaniem wyniku H. Szosta..
Nastepnym razem powinna byc opcja DNF i wtedy podawalo by sie ile km da rade przebiec :)
Blog/Komentarze
10km - 35'14''
15km - 54'14''
83km - 9:14'00''
Awatar użytkownika
mihumor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 36:47
Życiówka w maratonie: 2:48:13

Nieprzeczytany post

Yared pokazał jak biega sie maraton, super taktycznie i z chlodną głową. Chabowski mógł to wygrać bo był w dużej formie - ale pobiegł jak debiutant, tragicznie po prostu zepsuł to, zupełnie mu sie głowa zagotowała i go poniosło - niesteety to od początku jego ataku wyglało na zejście z trasy, myślałem, że dobiegnie dalej. Szost juz na 15tym się zważył, ale lipa. Dobrze, że Yared super to rozegrał, wielki szacun dla tego zawodnika
Najszybsza kupa złomu w galaktyce

Blog: viewtopic.php?f=27&t=29814&start=345
Koment: viewtopic.php?f=28&t=29813&start=2880
rufuz

Nieprzeczytany post

latawiec pisze:ostał się rdzenny Polak.
A buty wyrywa Adam Klein.
he he he naczelny wygrywa buty konkursowe zaraz wyjdzie jakas afera podsluchowa na jaw :oczko: :oczko:
Awatar użytkownika
det_gittes
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 43:14

Nieprzeczytany post

Ukończył jeszcze Brzeziński, 2:25:17, 43. miejsce.
rufuz

Nieprzeczytany post

nofinishlane pisze:No dobra...dość siedzenia i gadania. Buty na nogi i na trening :hahaha:
no ja za chwile wychodze w teren :ble:
Kangoor5
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

latawiec pisze:No i drużyna się zesrała.
Ciekawe jakie beda tym razem tłumaczenia.Chabowski za mało doświadczony zapewne:)
A Szost balonik przebity(Starty,Heniu?),Brzezinski powie ze nie trafil z dietą jak ostatnio.Ble Ble Ble
Mów za siebie.
Jak się nie podoba wynik Brzezińskiego to do dzieła. Wszyscy rodacy chcący się podczepić pod cudze sukcesy czekają na twoje dokonania. Ryzykujesz tylko tym, że jak nie spełnisz ich oczekiwań to zaleją cię swoim jadem.
To może przedstaw dowody na to, że ty jesteś rdzennym Polakiem. Na słowo nie uwierzę.
"Odbywający się przez skórę recykling energii poprawia obieg krwi, dostarczając więcej sił w życiu codziennym i sporcie." - Reebok
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
Awatar użytkownika
małymiś
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Rasizm? Wypad z baru.
latawiec
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

małymiś pisze:Rasizm? Wypad z baru.
Jaki rasizm? Sam wypadaj...
latawiec
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Kangoor5 pisze:
latawiec pisze:No i drużyna się zesrała.
Ciekawe jakie beda tym razem tłumaczenia.Chabowski za mało doświadczony zapewne:)
A Szost balonik przebity(Starty,Heniu?),Brzezinski powie ze nie trafil z dietą jak ostatnio.Ble Ble Ble
Mów za siebie.

Właśnie mówię za siebie.

Jak się nie podoba wynik Brzezińskiego to do dzieła. Wszyscy rodacy chcący się podczepić pod cudze sukcesy czekają na twoje dokonania. Ryzykujesz tylko tym, że jak nie spełnisz ich oczekiwań to zaleją cię swoim jadem.

A co,nie może mi się nie podobać? Trochę mnie !@#$% pompowanie balonika przez bieganie.pl : Artykuł : Czy Polacy bedą mistrzami Europy w maratonie sprezed kilku dni,na głównej.
To może przedstaw dowody na to, że ty jesteś rdzennym Polakiem. Na słowo nie uwierzę.
Dowody? W jakim celu? Odróżniasz komentarz opisujący rzeczywistość od oceniającego? Normatywny od deskryptywnego?
Awatar użytkownika
małymiś
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

@latawiec: taki rasizm, ze do mistrZowskiego wyniku człowieka z orłem na piersi dokladasz tekst o rdzennym Polaku.

Dla Ciebie się ten wynik nie liczy? Bo gość choć czuje się Polakiem ma inny kolor skóry.?
latawiec
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

To weż się poskarż do red. naczelnego,że jestem rasistą.

Nawet Chabowski pisał na swoim fb o Erytrejczuku per : "Szwajcar" w cudzsyslowiu.Komentatorzy podsmiewają się z naturalizowanych Holendrów czy Szwedów.
Dla mnie Yared Shegumo jest Etiopczykiem z polskim paszportem,jest Polakiem w takim samym stopniu jak Kipketer był Duńczykiem...
Kangoor5
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

latawiec pisze:
Kangoor5 pisze:
Dowody? W jakim celu? Odróżniasz komentarz opisujący rzeczywistość od oceniającego? Normatywny od deskryptywnego?
Bo chcę wiedzieć czy jesteś "rdzenny", a oceniając po wyglądzie mógłbym się pomylić.
"Odbywający się przez skórę recykling energii poprawia obieg krwi, dostarczając więcej sił w życiu codziennym i sporcie." - Reebok
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
latawiec
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Zeby było jasne,nic do niego nie mam,wygląda nawet sympatycznie i mówi po polsku.
Wolę już Polaka Shegumo od "Polaków" z reprezentacji w kopanej typu Olisadebe,Parejro:) czy Perquis...
ODPOWIEDZ