Maraton Warszawski - konferencja prasowa
- emte
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
No więc byli: Ziut, Pawel, Deck, Janek, Kociemba i ja (chyba nikogo nie ominąłem). Z dziennikarzy - w sumie 6-7 osób. Atmosfera miła, dzięki Januszowi Kalinowskiemu wywiązała się nawet, cytuję prowadzącego Przemka Babiarza, "niestereotypowa dyskusja". Nieoceniona była obecność p. Zbigniewa Zaremby, który wspierał nas swoim autorytetem organizacyjnym. Na pewno coś będzie w TVN24, w radiowej Trójce, Radiu Dla Ciebie. Potem zasiedliśmy we własnym gronie. Ustaliliśmy gryplan, policzyliśmy koszty. Każdy z forumowiczów jest nam winien po 12,50. To tyle. W razie pytań - śmiało.
Marek T.
- emte
- Zaprawiony W Bojach
Przy okazji - dziękujemy serdecznie wszystkim sponsorowm prywatnym i indywidualnym, którzy ku naszemu zdumieniu przysyłają nam propozycje wsparcia finansowego. Zapewniamy, że każda taka cegiełka przyczynia się do tego, żeby nasz maraton był jeszcze fajniejszy.
Marek T.
-
- Zaprawiony W Bojach
Na spotkaniu po konferencji podsumowalismy przygotowania. duzo juz udalo sie zrobic. Jeszcze wiecej jest do zrobienia, ale wszystko jest na razie na dobrej drodze.
ENTRE.PL Team
- Kociemba
- Zaprawiony W Bojach
Przepraszam uczestników spotkania za moje wcześniejsze wyjście. Pogoniły mnie obowiązki. Myślę, że niebawem i tak będzie trzeba się spotkać by omówić szczegóły przygotowań. Ustawiam się w "blokach" i czekam na sygnał.
Przy okazji - do organizatorów: Mogę wam zrobić na czwartek / piątek jakieś okolicznościowe wizytówki związane z Maratonem Warszawskim . Musiał bym najpóźniej jutro dostać jakieś wasze koordynaty bo jutro będę musiał zrobić składy dla swojego klienta. Mogę tam wcisną wizytówki dla 2-3 osób. Namiary telefoniczne macie. Może być Emilem.
Przy okazji - do organizatorów: Mogę wam zrobić na czwartek / piątek jakieś okolicznościowe wizytówki związane z Maratonem Warszawskim . Musiał bym najpóźniej jutro dostać jakieś wasze koordynaty bo jutro będę musiał zrobić składy dla swojego klienta. Mogę tam wcisną wizytówki dla 2-3 osób. Namiary telefoniczne macie. Może być Emilem.
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]
- stachnie
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 3:10:04
- Kontakt:
Hmmm... osobiście nie mam nic przeciwko, ale jak to należy rozumieć? Chyba każdy forumowicz startujący w MW?Quote: from emte on 6:17 pm on Sep. 17, 2002
Ustaliliśmy gryplan, policzyliśmy koszty. Każdy z forumowiczów jest nam winien po 12,50.
Pozdrawiam,
Sławomir Stachniewicz.
-
- Zaprawiony W Bojach
Po 12,5zł od każdego forumowicza dałoby ok. 7,5 tys. zł. To i tak byłaby tylko kropla w morzu jak na taką imprezę ale zawsze byłoby to coś.
Myślę, że zważywszy na rozmach z jakim ten MW jest reanimowany, liczba uczestników sięgnie 200 osób. Zrobię wszystko aby nakłonić ile się da ludzi do udziału. Najlepiej gdyby można wystartować równieź w sztafecie. Załóżmy team składający się z 8 osób, po jednej pętelce na głowę. Wtedy każdy, nawet kontuzjowani, mógliby ukończyć całość zespołowo.
Myślę, że zważywszy na rozmach z jakim ten MW jest reanimowany, liczba uczestników sięgnie 200 osób. Zrobię wszystko aby nakłonić ile się da ludzi do udziału. Najlepiej gdyby można wystartować równieź w sztafecie. Załóżmy team składający się z 8 osób, po jednej pętelce na głowę. Wtedy każdy, nawet kontuzjowani, mógliby ukończyć całość zespołowo.
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP[/b][/url] m/f
- emte
- Zaprawiony W Bojach
Pomysł sztafety jest dokładnie tym, o czym rozmawiałem dziś z Pawłem. Nasza koncepcja to rzucić wyzwanie wszystkim chętnym - kto pokona sztafetę bieganie.pl? Każdy biegnie po jednym kółku (chyba, że chce więcej). Temat jest jeszcze nieoficjalny, ale bardzo nas kręci. Co wy na to?
Marek T.
- stachnie
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 3:10:04
- Kontakt:
Quote: from emte on 4:52 pm on Sep. 18, 2002
Oczywiście z tym 12,50 to był żart...

Sławomir Stachniewicz