Maraton Warszawski - konferencja prasowa

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
Awatar użytkownika
emte
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

No więc byli: Ziut, Pawel, Deck, Janek, Kociemba i ja (chyba nikogo nie ominąłem). Z dziennikarzy - w sumie 6-7 osób. Atmosfera miła, dzięki Januszowi Kalinowskiemu wywiązała się nawet, cytuję prowadzącego Przemka Babiarza, "niestereotypowa dyskusja". Nieoceniona była obecność p. Zbigniewa Zaremby, który wspierał nas swoim autorytetem organizacyjnym. Na pewno coś będzie w TVN24, w radiowej Trójce, Radiu Dla Ciebie. Potem zasiedliśmy we własnym gronie. Ustaliliśmy gryplan, policzyliśmy koszty. Każdy z forumowiczów jest nam winien po 12,50. To tyle. W razie pytań - śmiało.
Marek T.
PKO
Awatar użytkownika
emte
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Przy okazji - dziękujemy serdecznie wszystkim sponsorowm prywatnym i indywidualnym, którzy ku naszemu zdumieniu przysyłają nam propozycje wsparcia finansowego. Zapewniamy, że każda taka cegiełka przyczynia się do tego, żeby nasz maraton był jeszcze fajniejszy.
Marek T.
PAwel
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Na spotkaniu po konferencji podsumowalismy przygotowania. duzo juz udalo sie zrobic. Jeszcze wiecej jest do zrobienia, ale wszystko jest na razie na dobrej drodze.
ENTRE.PL Team
Awatar użytkownika
Kociemba
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Przepraszam uczestników spotkania za moje wcześniejsze wyjście. Pogoniły mnie obowiązki. Myślę, że niebawem i tak będzie trzeba się spotkać by omówić szczegóły przygotowań. Ustawiam się w "blokach" i czekam na sygnał.
Przy okazji - do organizatorów: Mogę wam zrobić na czwartek / piątek jakieś okolicznościowe wizytówki związane z Maratonem Warszawskim . Musiał bym najpóźniej jutro dostać jakieś wasze koordynaty bo jutro będę musiał zrobić składy dla swojego klienta. Mogę tam wcisną wizytówki dla  2-3 osób. Namiary telefoniczne macie. Może być Emilem.
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]
Awatar użytkownika
stachnie
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: 3:10:04
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Quote: from emte on 6:17 pm on Sep. 17, 2002
Ustaliliśmy gryplan, policzyliśmy koszty. Każdy z forumowiczów jest nam winien po 12,50.
Hmmm... osobiście nie mam nic przeciwko, ale jak to należy rozumieć? Chyba każdy forumowicz startujący w MW?

Pozdrawiam,

Sławomir Stachniewicz.
ArthurP
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Po 12,5zł od każdego forumowicza dałoby ok. 7,5 tys. zł. To i tak byłaby tylko kropla w morzu jak na taką imprezę ale zawsze byłoby to coś.
Myślę, że zważywszy na rozmach z jakim ten MW jest reanimowany, liczba uczestników sięgnie 200 osób. Zrobię wszystko aby nakłonić ile się da ludzi do udziału. Najlepiej gdyby można wystartować równieź w sztafecie. Załóżmy team składający się z 8 osób, po jednej pętelce na głowę. Wtedy każdy, nawet kontuzjowani, mógliby ukończyć całość zespołowo.
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP[/b][/url] m/f
Awatar użytkownika
emte
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Pomysł sztafety jest dokładnie tym, o czym rozmawiałem dziś z Pawłem. Nasza koncepcja to rzucić wyzwanie wszystkim chętnym - kto pokona sztafetę bieganie.pl? Każdy biegnie po jednym kółku (chyba, że chce więcej). Temat jest jeszcze nieoficjalny, ale bardzo nas kręci. Co wy na to?
Marek T.
Awatar użytkownika
emte
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Oczywiście z tym 12,50 to był żart...
Marek T.
Awatar użytkownika
stachnie