Choszczno/ Szczecin - zach-pom
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 46m45s
- Życiówka w maratonie: brak
Czesc, szukam towarzyszy do wspolnego co tygodniowego dluzszego wybiegania w spokojnym tempie. Jak wszyscy wiemy w grupie razniej a i nowe biegowe znajomosci - zawsze spoko. Cel dzielenie sie doswiadczeniami i pasja jaka w nas drzemie. Jestem z okolic Szczecina dojechac gdzies nie problem, czekam na odpowiedzi, pozdrawiam )
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
cześć, to jeszcze aktualne??
amatorów biegania też zabierasz? dopiero zaczynam w zasadzie takie bieganie i nie wiem czy wytrzymam
szukam partnera, który sprawi, że będę co raz lepsza, ambitnie podchodzę do tego tematu
próbowałam biegania na bieżni na siłowni, ale to jednak nie to samo co otwarta przestrzeń
amatorów biegania też zabierasz? dopiero zaczynam w zasadzie takie bieganie i nie wiem czy wytrzymam
szukam partnera, który sprawi, że będę co raz lepsza, ambitnie podchodzę do tego tematu
próbowałam biegania na bieżni na siłowni, ale to jednak nie to samo co otwarta przestrzeń
szukam partnera/partnerki do biegania ( Szczecin Police Nowogard ) - piszcie!
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 46m45s
czesc, oczywiscie
Zalezy mi na wspolnym wybieganiu, jak i dzieleniu sie doswiadczeniami jak i pasja, chce zarazac inne osoby bieganiem
Moze nie biegam dlugo bo 3 miesiace...ale mam ogromne postepy i wciaglem sie w to...wrecz uzaleznilem
Zalezy mi na wspolnym wybieganiu, jak i dzieleniu sie doswiadczeniami jak i pasja, chce zarazac inne osoby bieganiem
Moze nie biegam dlugo bo 3 miesiace...ale mam ogromne postepy i wciaglem sie w to...wrecz uzaleznilem