Jakby co oferta wciąż aktualna
Komentarz do artykułu adidas przywalił z grubej rury - wszystkomający Smart Run
-
maniek669
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 56:00
- Życiówka w maratonie: brak
jak by ktoś chciał się pobawić to mam na zbyciu nówkę sztukę niestety bez paragonu (prezent), cena jaka mnie interesuje po zniżce dla forumowiczów to 1050 z wysyłką:
http://allegro.pl/adidas-micoach-smart- ... 91901.html
http://allegro.pl/adidas-micoach-smart- ... 91901.html
-
j3r2yk
- Rozgrzewający Się

- Życiówka na 10k: 44:24
- Życiówka w maratonie: brak
Jakiś czas temu obniżka w sklepie była i cena "dla mnie" czyli dla forumowiczów z przesyłką za nowy egzemplarz prosto ze sklepu to 1349,99 
Jakby ktoś reflektował na ten sprzęt, bo cena dobra chyba, to PW poproszę
Jakby ktoś reflektował na ten sprzęt, bo cena dobra chyba, to PW poproszę
- Andyql
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 48
- Życiówka w maratonie: 4:05
j3r2yk pisze:Przejrzę wieczorem czy coś jest ciekawego
I co ? Jest coś ?
Używam tego zegarka od kilku dni. Jedynym minusem jaki dostrzegam ( ale do ogarnięcia ) jest szybko wyładowywująca się bateria. Biegałem dziś 2 godz 30 , zostało 28 % naładowania. Ale pewnie więcej niż 3 , max. 3,5 godz i tak nie będę trenował. No i można ustawić na tryb maratonu. Poza tym same plusy. Nie ściskam sobie paskiem nadgarstka a puls jest od początku taki jak trzeba i nie zmienia się co sekundę. GPS bez zarzutu.Jest dobrze. Słuchawki dopełniłyby szczęścia. Bez nich zegarek pozostaje niemy, sygnały o zmianie tempa czy wykonania jakiegoś etapu treningu docierają jedynie za pomocą klikukrotnych wibracji, nie sposób ich nie zauważyć. Zegarek, wbrew waszym obawom nie "gada" jak na przykład Endomondo . Nie ma więc "zagrożenia" , że ktoś obok usłyszy jakieś dziwne dźwięki
- Andyql
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 48
- Życiówka w maratonie: 4:05