MARATON WARSZAWSKI

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
Awatar użytkownika
Dawidek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Ja chyba też się skuszę z kilku powodów, więc wstępnie zamawiam numer 77( chyba jeszcze wolny ) z dopiskiem KMP TYCHY.

Pozdrawiam wszystkich organizatorów - świetna sprawa! :taktak:
Kiprun
Awatar użytkownika
emte
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Dawidek, numer mozna zamówić po wpisaniu się na listę startową! To samo Marcin70. KOR, byłbym baaaardzo ostrożny, a wręcz sceptycnzy. Ale z drugiej strony zawsze możesz skończyć po 25 kilometrach i i tak zostaniesz Przyjacielem Maratonu Warszawskiego. Ziut, komfortowo to jest wtedy, jak się drzwi nie otwierają ;). GiganT, nicki można zamawiać do końca terminu przyjmowania zgłoszeń (jutro będę wiedział dokładnie do kiedy, zależy to od producenta medali). Małe litery są nawet wskazane, bo są mniejsze.
Wszyscy - we wtorek, 17. września o 12.00 organizujemy konferencję prasową, a zaraz po niej spotkanie wszystkich, którym chce się zrobić najlepszy od lat maraton w Warszawie (czyli nas). Musimy zacząć porządkować nasze działania, bo entuzjazm to entuzjazm, a dobre zarządzanie to dobre zarządzanie. Jedno drugiemu nie przeszkadza. O miejscu poinformujemy.
I jeszcze jedno - przygotowałem krótki opis koncepcji organizacyjnej naszej imprezy. Jesli ktoś ma na przykład pomysł na jakiegoś sponsora lub innego partnera, niech da znać, to prześlę mu mailem plik z opisem. Jest tam dość danych, by sponsor zajarzył o co chodzi.  

(Edited by emte at 8:17 pm on Sep. 10, 2002)
Marek T.
Awatar użytkownika
Janek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Czy kontaktowalicie się może z Wojtkiem Staszewskim z "Gazety Wyborczej"? Znam go ale nie mam jego namiarów. Od czasu do czasu biega na warszawskich imprezach i nie tylko, czasem o bieganiu pisze. Był przygotowywany nawet materiał z Cracovia Maraton do "Dużego Formatu", ale w końcu nie poszedł. Warto byłoby z nim zagadać, media to kluczowa sprawa. Albo może ma ktoś namiar to się z nim skontaktuję.
Awatar użytkownika
Arti
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

hmmmm a ja myślałem że będzie prócz nazwy maratonu numer 13 a pod spodem np MANIAC. A cel tak na marginesie bardzo szczytny
czyli

Maraton Warszawski
                        13
                     MANIAC
[url=http://www.kujawinski.com]www.kujawinski.com[/url]
ziebol
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Pamiętajcie o Heniu Sytnerze z radiowej "Trójki". Pewnie będzie mógł pomóc.
ziebol (nas nie dogoniat)  :)
Michal
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Jestem pod wrażeniem. Od kiedy zwątpiłem w tegoroczne bieganie w stolicy, szykuję się na Poznań, ale jak tylko się zdołam pozbierać, będę na pewno.
Szykuje się piękna impreza.
Michał
Awatar użytkownika
Bennet
Administrator
Administrator
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Właśnie znalazłem informację o Maratonie Warszawskim w Onecie...

http://sport.onet.pl/1020282,0,0,wia,55 ... plina.html
No i co mam tu teraz napisać? ;)
Awatar użytkownika
ania
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Nic nie zdzialalam. W Toi Toi nie ma biegaczy i nie sa zainteresowani bezplatnym udostepnieniem kabin. Koszt wynajmu to 124 zl na cala impreze od sztuki. Nie trzeba rezerwowac zawczasu, wystarczy w pazdzierniku. Rozejrze sie natomiast za sponsorem.
Awatar użytkownika
ania
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Mysle, ze sfinansowanie przynajmniej jednej kabiny uda mi sie zalatwic o ile komitet organizacyjny zgodzi sie, zeby na trasie maratonu stanelo stoisko akcji "Rzuc palenie razem z nami"...  Musze przyznac, ze nie rozmawialam o tym z nimi ale zazwyczaj zadnej okazji nie przepuszczaja.
Awatar użytkownika
emte
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Czesc! MInal kolejny ciezki dzien. Bylem dzis u producenta medali. Jak wyjda takie jak wymyslilismy, to za rok zjedzie sie do nas dla tych medali 10 tysiecy Niemcow. Dzwonil do mnie Janusz Kalinowski, chcial sie czegos dowiedziec na temat biegu i tak dalej. Tytulowal mnie Dyrektorem Maratonu, choc ja twierdzilem, ze jestem tylko przywodca grupy inicjatywnej. Co on z tego zrobi, to nie wiem. Media sa juz poinformowane i zainteresowane. Sprawe ulatwilo to, ze jestem bylym dziennikarzem sportowym i wiekszosc ludzi z branzy znam ze wspolnej pracy. Sytner i Wyborcza oczywiscie tez. W przyszlym tygodniu zaczynamy kampanie informacyjna w mediach. Jestem ciekaw, jak pojdzie. Janek, zadzwon do mnie jutro po poludniu 0-601355443 lub 7733413 (jesli mozesz) to omowimy kwestie obslugi poczty. Ania, jestesmy otwarci na wszelkie propozycje. W sumie to najlepiej byloby wszystko zorganizowac bez kasy, bo to najmniejszy klopot. Lista startowa robi sie coraz bardziej imponujaca. Chyba wchodzimy w strefe masy krytycznej.
Marek T.
Awatar użytkownika
emte
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Nikos! Od dwoch dni probuje wyslac do ciebie maila, ale za kazdym razem dostaje informacje o bledzie. Cyz Ziutek moglby wyslac ci plik o ktory prosisz )pakiet info dla sponsora)? Ja juz nie wiem jak mam probowac.
Marek T.
Awatar użytkownika
Dawidek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Przed chwilą za posrednictwem
http://www.maratonypolskie.pl/
wysłałem swoje zgłoszenie  na MW - dlatego podtrzymuje prośbe o nr 77 z dopiskiem KMP TYCHY :taktak:
Awatar użytkownika
nikos
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

emte,nie wiem dlaczego masz klopot z wyslaniem do mnie poczty,ale jesli dociera ona do Decka to tak jakby dotarla do mnie,ale podaje moj drugi adres pawel03@tlen.pl,na spotkaniu wtorkowym będę,nie wierzylem chyba że się MW tak rozdmucha,oby wyszła z tego porządna zawierucha
Awatar użytkownika
ania
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Szukam sponsora na kabiny (mysle, ze 10 to rozsadna liczba).  Za pare dni rodze wiec moge przerwac dzialania na jakis czas ale wroce do tego. Narazie pogadam z Fundacja Zdrowia i zaproponuje stanowisko/a wzdluz trasy (ROZUMIEM, ZE MAM WASZA ZGODE?).  Mierza tam cholesterol, cukier i grubosc tkanki i propaguja niepalenie wiec chyba pasuje do sytuacji ... A przy okazji ta/te kabina/e....
Ziut
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: 2:58:00

Nieprzeczytany post

Życzymy Ci dobrego poślizgu w tym najważniejszym dla kobiety życiowym procesie. Potem Was będzie DWÓJKA do pracy, to szybciej pójdzie.

A swoją drogą to może być ciekawe - kobieta z dzieckiem na ręku dobijająca się do sponsora.

Mam dla Ciebie inną propozycję. Zrobimy marszobieg (na Zachodzie  - jak wiesz - one są) mamuś z wózkami. Może lepiej "wózkobieg"?.:hej:

(Edited by Ziut at 11:01 am on Sep. 12, 2002)
ODPOWIEDZ