Porządny stanik dla mnie ;)

Dziewczyny - to nasze miejsce.

Moderator: beata

LadyE
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

ale mniejsza o ten konkretnie model ;)
to tylko przyklad ;)

o ile wczesniej preferowalam bokserki o tyle teraz uwazam ze jednak mozliwosc regulacji i zapiecia niesamowicie poprawia komfort noszenia ;)
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

LadyE pisze:o ile wczesniej preferowalam bokserki o tyle teraz uwazam ze jednak mozliwosc regulacji i zapiecia niesamowicie poprawia komfort noszenia ;)
O ile nigdy nie nosiłam bokserek (z moim "bufetem" raczej się nie da ;) ), to całkowicie zgadzam się z drugą częścią zdania :)
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Monika87
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 10:09

Nieprzeczytany post

Dziś w Decathlonie mierzyłam SHOCK ABSORBER RUN 5044 i od pierwszej chwili się w nim zakochałam ! a z moim biustem trzeba się nachodzić żeby coś dobrego dopasować.
Znalazłam na allegro za 99 zł .. tylko rozmiaru mojego nie ma. Czekam na odpowiedź i wreszcie będę mogła latać a nie biegać ;)
Czeka mnie kilka startów w najbliższym czasie więc trzeba się zaopatrzyć w dobry "sprzęt" ;)
Liskova
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Skasowało mi posta :(

Ale piszę jeszcze raz, ja mam Shock Absorbera B4490, funkcjonujemy sobie razem już ze 3 lata, a wygląda jak nowy.
Bardzo dobrze trzyma duży biust, polecam!
Awatar użytkownika
franklina
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: planowana na 2015 r!

Nieprzeczytany post

przepraszam ze sie WBIJAM w watek ale mam do sprzedania takie cóś

http://allegro.pl/show_item.php?item=4445090616

dostałam w prezencie ale nie mój rozmiar ani kolor :ojoj:

pozdrawiam :hej:
Obrazek
Awatar użytkownika
charm
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Kolor bardzo mój (pasowałby do butów :bum: mam nawet opaskę i skarpetki w tym kolorze :bum: ), ale rozmiar zdecydowanie nie :echech: :chlip:
Awatar użytkownika
MPOMJ
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 57 min 51 sec

Nieprzeczytany post

Nie wiem czy któraś z Was ma tez takie problemy ale ja na przyklad okazuje się ze musze powycinać niektóre pieprzyki przy zmianie stanika bo obcierają mi je a one krwawia i już jakis stanik odpada...zaklejanie plastrem tez nie zawsze pomaga bo ten rani skórę :-(
Do tego niezaleznie od dystansu..w sumie to nie wiem od czego to zależy wszyste fiszbiny czy druty..nie wiem dokładnie co tam jest w Panache np obcieraja mnie pod biustem do samej zywej rany albo pomiedzy piersiami...masakra
Chyba poszukam sponsora na sfinansowanie zmniejszenia biustu :-/
Teraz chyba skusze się na drogi stanik bez drutów i fiszbin...wiem że taki jest...
Biegam zawsze i wszędzie :-)
10 km - 57min 51sec
HM - 2h 15min
Teraz maraton? ...będzie próba 17 maja ;-)
ODPOWIEDZ