MARATON WARSZAWSKI
- Bennet
- Administrator
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Z rozłożonych przeze mnie w Pile 250 ulotek, około 200 trafiło do biegaczy.
Zainteresowanie jest duże. Z grupy, w której ja biegam (TKKF Kolejarz Bydgoszcz), start w Warszawie planują na chwilę obecną cztery osoby.
Zainteresowanie jest duże. Z grupy, w której ja biegam (TKKF Kolejarz Bydgoszcz), start w Warszawie planują na chwilę obecną cztery osoby.
No i co mam tu teraz napisać? ;)
- stachnie
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 3:10:04
- Kontakt:
Cóż... ponieważ to Arti był pierwszy, więc zamawiam numer 1313 ;) Zamiast przetargu proponowałbym podwyższoną opłatę startową - i tak zamierzałem wpłacić 50 (czyli tyle, ile było w Krakowie).Quote: from emte on 2:57 pm on Sep. 6, 2002
Myślałem też nad 13 i 1313. A może ogłosimy przetarg na numery??? To w znakomitym stopniu zasiliłoby budżet imprezy!!!
Pozdrawiam,
Sławomir Stachniewicz.
- emte
- Zaprawiony W Bojach
Ludzie, dzięki! Postaram się dać jak najwięcej odpowiedzi na wszystkie FAQ's, ale nei było mnie w domu pare godzin i mam tyle maili, na które mam odpisać i tyle telefonów, na które mam oddzwonić, że nie wiem od czego zacząć. Aha, napisałem artykuł do Maratonów, więc tam macie raport z aktualnego stanu rzeczy.
Marek T.
-
- Wyga
Maniac ma dobry pomysł, napiszmy swoje nicki na koszulkach to łatwiej będzie się rozpoznać, tak jak piłkarze czy koszykarze. Nigdy na zawodach nia mogę spotkać tych z którymi czatuję. Co wy na to
ziebol (nas nie dogoniat) :)
- emte
- Zaprawiony W Bojach
Decyzją samozwańczego komitetu organizacyjnego 24. Maratonu Warszawskiego 2002 startujący mają możliwość zamówienia osobistego numeru startowego (zawierającego dowolną kombinację cyfr i liter - ale nie wiem jeszcze ile znaków maksimum). Koszt zamówienia - 20 złotych, które to pieniądze zostaną przeznaczone na cel charytatywny. Ponieważ córka Marka Kotańskiego z chęcią wyraziła dziś zgodę na nazwanie naszego biegu 24. Maratonem Warszawskim 2002 - pamięci Marka Kotańskiego (dziękujemy!), to celem tym będzie zapobieganie narkomanii. O sposobie wydatkowania zebranych w ten sposób pieniędzy poinformujemy wszystkich natychmiast to po spozytkowaniu środków.
Marek T.
- emte
- Zaprawiony W Bojach
Arti, zdecyduj się - czy chcesz miec numer "13", "13MANIAC" czy tylko "maniac". Kosztuje to, jak już wiesz, tyle samo, ale coś musze wpisać do bazy danych.
Marek T.
- emte
- Zaprawiony W Bojach
Ania, wolontariuszy trzeba do wszystkiego! Na razie najbardziej do dzwonienia po różnych ludziach i instytucjach. Interesuje nas na przykład załatwienie w firmie TOY TOY albo CLIP CLOP ze dwóch kabinek z ich oferty (sorry, ale akurat to mam zapisane na samej górze strony w notesie pod datą 10.IX). Oczywiście interesuje nas podstawienie GRATIS. Dasz radę?
Marek T.
-
- Stary Wyga
emte, czytałem Twoj artykuł w Maratonach. Nie sądziłem, że tak poważnie podejdziecie do sprawy (stąd to sceptyczne nastawienie w poprzednich moich wypowiedziach).
Zastanawiam się nawet czy przyjechać na zawody... Do kiedy można zamawiać numerki z nickiem? Czy dopuszczalne są małe litery?
Zastanawiam się nawet czy przyjechać na zawody... Do kiedy można zamawiać numerki z nickiem? Czy dopuszczalne są małe litery?
[b]G[/b]igan[b]T[/b]
- stachnie
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 3:10:04
- Kontakt:
Dobra wiadomość: wreszcie mam odzew od harcerzy z Warszawy! Na razie jeden znajomy się zaoferował, że wystawi z 10-15 harcerzy i harcerek starszych (plus ewentualnie drugie tyle młodszych), będę się starał "ruszyć" innych.
Pozdrawiam,
Sławomir Stachniewicz.
Pozdrawiam,
Sławomir Stachniewicz.