bo to fajny watek jest. pogadac tez moznacichy70 pisze:zdjecie kota zmusilo mnie do ujawnienia sie ze czytam ten watek....

Moderator: beata
bo to fajny watek jest. pogadac tez moznacichy70 pisze:zdjecie kota zmusilo mnie do ujawnienia sie ze czytam ten watek....
Żeby uświadomić ludziom, że nie tylko o życiówki tutaj chodzi. Że w zawodach można też startować dla zabawy i przyjemności. Jedni idą na plażę, inni do kawiarni, a jeszcze inni idą się spotkać ze znajomymi na zawodach. W wakacje jest przeważnie więcej czasu (dłuższy dzień) i chęci (ładna pogoda) więc czemu miałoby służyć zaprzestanie organizacji imprez biegowych?cava pisze: Zawody sa fajne, tylko nie ogarniam po co sa organizowane latem w najgorsze upały.
Ma_tika, a Ty jakoś tak bardziej się wspinałaś?Ma_tika pisze:Beata, jak tylko mi dziecko podrośnie, to wracam w góry. Chociaż mąż coś przebąkuje, że już w przyszłym roku wracamy do ChamoOK, wrócić możemy, ale raczej nie na wspinanie wielkościanowe
W tym roku nad Gardę i na pewno zahaczymy o Rock Master w Arco, bo będziemy w bliskiej okolicy.
Jakoś tam się wspinałambeata pisze:Ma_tika, a Ty jakoś tak bardziej się wspinałaś?
Może byś kiedyś wygospodarowała czas na jakąś ściankę warszawską? Teraz w upały, to niekonieczność, ale jesienią-zimą? Ja bywam na Banacha, Nowowiejskiej, Bloco, czasem na Murallu. U Ciebie to chyba Obozowa najbliżej? mogę tam kiedyś podjechać, daj znać jakby co
.
Ech, u mnie z tymi operacjami sprzętowymi podobnieMa_tika pisze:Jakoś tam się wspinałamSwojego czasu nawet robiłam big walla na Obozowej
Głównie skałkowo i ściankowo, wspinanie wielkościanowe lekko mnie przeraża, bo słabo ogarniam wszelkie operacje sprzętowe
No to musimy się zgrać, ja chętnieania102 pisze:beata M_tika na ściankę też bym się chętnie wybrała, oczywiście muszę wiedzieć wcześniej, żeby mieć opiekę dla dzieci
O, no proszęMa_tika się nie chwali, to ja napiszę, że jest ona zdobywczynią Elbrusa i Anconcaguy, co wzbudza mój wielki podziw i szacunek:-)
franklina pisze: dzisiaj mialam bieganko w towarzystwie ...BRATAale miałam frajde jak odpadł po 4km
![]()
![]()
![]()
mialam skonczyc z nim ale sobie pomyslałam ze mądralińskiemu utre nosa
![]()
![]()