Kobylin - 15K czy ktoś biegał?
- Arti
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Czy ktoś z Was biegał w tym biegu? Jaka trasa itp? Czy warto się tam wybierać? Dzięki za wszelkie informacje !
[url=http://www.kujawinski.com]www.kujawinski.com[/url]
-
- Rozgrzewający Się
Bardzo miła miejscowość,bieg niezły,trasa asfalt9km i 6 kmpolna dosć trudna.Prysznic ,piwo za darmo,symboliczne wpisowe,biegałem już kilka razy polecam w 2003 roku, do zobaczenia
jazar
- lukit
- Rozgrzewający Się
Biegalem tam raz i bylo bardzo przyjemnie. Trasa urozmaicona - triche asfalt, troche laskiem wokol tej miejscowosci. Zaskoczyl mnie dosc duzy jak na nasze warunki doping kibicow. No i ostatnia sprawa to dosc cenne nagrody dla najlepszych. Slowem - warto sie wybrac.
lukit

-
- Rozgrzewający Się
To jest Bieg im. Marszałka Józefa Piłsudskiego. Pierwszy odbył się 15 sierpnia 1992 roku. Pomysłodawcą tej imprezy (zorganizowanej dla uczczenia zwycięskiej bitwy warszawskiej 1920 r.) był burmistrz Kobylina - Michał Ciesielski. Honorowym patronem jest minister obrony narodowej. Zapraszamy do Kobylina - 15 sierpnia 2003 r.!
Kobylinianin
- kichol
- Wyga
Bieg można powiedzieć że dobry tylko nie ma żadnego medalu
czy tak trudno zorganizować dodatkowe fundusze i kupić jakieś medaliki nie wierze.
Trasa ciekawa urozmaicona i newet szybko zleciała wynik miałem nie za dobry gdzyż był silny wiatr. Podobało mi się to że też były nagrody w kategorii najlepszy kobyliniani. Na bieg mam blisko gdyż jestem z Krotoszyna i w następnym roku też się wybieram.

Jest jedna rzecz dla której warto żyć bieganie