Co znalazłeś/aś podczas biegania?
- maly89
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 37:44
- Życiówka w maratonie: 02:56:04
- Kontakt:
Ja, jak biegam tak jak teraz w Niemczech, to znajduję tylko martwe zwierzęta - koty, węże, jeże, nietoperze, myszy, ptaki. Jakaś plaga
- Mama Kin
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
ja dzisiaj znalazłam żywego jeża - na środku chodnika, w środku miasta. jak mnie zobaczył podskoczył i też zaczął biec, i tak sobie przez chwilę biegliśmy razem
go get 'em tiger
- Sammi
- Zaprawiony W Bojach
Jeżyki są przesłodkieMama Kin pisze:ja dzisiaj znalazłam żywego jeża - na środku chodnika, w środku miasta. jak mnie zobaczył podskoczył i też zaczął biec, i tak sobie przez chwilę biegliśmy razem
- Tomaszrunning
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 42:48
- Życiówka w maratonie: 3:36:08
U mnie pod schodami jest "gniazdo" jeżowe!
Wchodzi przez otwór i wciąga gałęzie. Słyszałem przed wczoraj jak się męczy z tym zielskiem! Rozciągałem się po wieczornym biegu, ok 22 i usłyszałem dziwne szemrania...
Wchodzi przez otwór i wciąga gałęzie. Słyszałem przed wczoraj jak się męczy z tym zielskiem! Rozciągałem się po wieczornym biegu, ok 22 i usłyszałem dziwne szemrania...
- Tomaszrunning
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 42:48
- Życiówka w maratonie: 3:36:08
ze strony Smaker'a
Mało kto wie, że Romowie mieszkający w Wielkiej Brytanii za przysmak uważają pieczone mięso z jeża. Twierdzą, że smakiem przypomina pieczoną wieprzowinę. Aby uzyskać lepszy efekt oblepiają mięso glinianą papką, a następnie nabite na patyk opiekają ze wszystkich stron nad ogniskiem.
Mało kto wie, że Romowie mieszkający w Wielkiej Brytanii za przysmak uważają pieczone mięso z jeża. Twierdzą, że smakiem przypomina pieczoną wieprzowinę. Aby uzyskać lepszy efekt oblepiają mięso glinianą papką, a następnie nabite na patyk opiekają ze wszystkich stron nad ogniskiem.
-
- Rozgrzewający Się
biegam w lasku nieopodal liceum, wiec mogłabym otworzyć bar z tego co znajduje na swojej drodze
Her Perfume smells like burning leaves
Ja znalazlem w lesie pare m-cy temu okulary przeciwsloneczne. Krysztalowe szkla. Po sprawdzeniu okazalo sie, ze identyczne posiada np. Stevie Wonder. Koszt takich to ok 1000 zl Pasuja bo to sa unisex.
- Sammi
- Zaprawiony W Bojach
O kurcze, takie rzeczy w lesie. Zastanawia mnie jak to się tam wszystko znajduje, np: ten garnitur
Rozumiem, że wziąłeś ?rufuz pisze:Ja znalazlem w lesie pare m-cy temu okulary przeciwsloneczne. Krysztalowe szkla. Po sprawdzeniu okazalo sie, ze identyczne posiada np. Stevie Wonder. Koszt takich to ok 1000 zl Pasuja bo to sa unisex.