Buty do biegania - Poznań.

Mulholland
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Cześć

Czy możecie mi poradzić jakieś sklep w Poznaniu gdzie mógłbym kupić buty do biegania do 100zł. Nie mam za dużo pieniędzy, a oglądając strony sklepów dla biegaczy widzę że ceny butów zaczynają się od 150zł i to w przecenach.

Chcę zacząć biegać rekreacyjnie po parku żeby zrzucić kilka kilo, na początku będą to marszobiegi.

Byłbym wdzięczny za podpowiedź.
PKO
Crocodil
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Mulholland pisze:Cześć

Czy możecie mi poradzić jakieś sklep w Poznaniu gdzie mógłbym kupić buty do biegania do 100zł. Nie mam za dużo pieniędzy, a oglądając strony sklepów dla biegaczy widzę że ceny butów zaczynają się od 150zł i to w przecenach.

Chcę zacząć biegać rekreacyjnie po parku żeby zrzucić kilka kilo, na początku będą to marszobiegi.

Byłbym wdzięczny za podpowiedź.
W Twojej sytuacji (początek biegania, niezbyt duży budżet) najlepszym wyborem będzie zakup Ekidenów 50 (lub ewentualnie Ekidenów 75, chociaż nie widzę sensu dopłacać) w Decathlonie. W Poznaniu masz 2 - na Franowie i w Swadzimiu.

Inne możliwości to buty z Lidla (w zależności od wypustu, bywają dobre, bywają trochę gorsze) albo szukanie promocji w sklepach biegowych lub ogólnosportowych.
Mulholland
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Dzięki za namiar, o coś takiego mi chodziło. :)
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ