2 MARATON SOLIDARNOŚCI POLSKO-SŁOWACKIEJ SZLAKIEM GRANICZNYM

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
PAwel
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Impreza udana, choc byl to bardziej rajd na orientacje niz maraton gorski. Niestety frekwencja nie dopisala; zajmujac 4 miejsce ledwo zalapalem sie w pierwszej polowie stawki.

Beskid Niski jest bardzo atrakcyjny, bo szlaki puste. Gdyby tak jeszcze szlaki byly choc troche przetarte. Do tej pory jeszcze swedzi mnie skora na nogach po ranach od przedzierania sie przez krzaki jerzyn.
ENTRE.PL Team
Kiprun
Awatar użytkownika
stachnie
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: 3:10:04
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Quote: from PAwel on 10:50 am on July 8, 2002
Niestety frekwencja nie dopisala; zajmujac 4 miejsce ledwo zalapalem sie w pierwszej polowie stawki.
Nie przesadzaj z ta polowa - rowno w polowie stawki to bylem ja (6. miejsce na 11 ktorzy ukonczyli)  ;)

Tak w ogole, to startujacych bylo 12 ale jeden (nb. glowny organizator) od poczatku zastrzegal, ze nie przebiegnie calosci - mial zamiar skonczyc w Ozennej, dobiegl az do Huty Polanskiej. Organizacja sie "sypala" i organizatorzy niemal stawali na glowie, zeby nie kulala jeszcze bardziej. W kazdym razie, atmosfera byla bardzo dobra, bieg mi sie bardzo spodobal.

Moze "wysmaze" jakas relacje - jesli nie w tym tygodniu, to bede mogl dopiero pod koniec miesiaca.

Pozdrawiam,

Slawomir Stachniewicz.
PAwel
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Stachnie
Czy wiesz cos o tej imprezie w tym roku? W zeszłym roku organizator mówił coś o zmianie formuły, zeby zachęcić do startu
ENTRE.PL Team
Awatar użytkownika
stachnie
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: 3:10:04
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Quote: from PAwel on 5:54 pm on Mar. 17, 2003
Stachnie
Czy wiesz cos o tej imprezie w tym roku? W zeszłym roku organizator mówił coś o zmianie formuły, zeby zachęcić do startu
Niestety, nic nie wiem. Jedyne co mam to link na  ichnią stronę WWW:

http://www.dukla.pl/dla1str/bieg_gr.htm

Na razie jest tam tylko krótka informacja o zeszłorocznym biegu.

S.
PAwel
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

lubie biegać po górach, ale jeśli nie jest to rajd eksremalny to jednak wolę wiedzieć jak prowadzi trasa. W tych zawodach tego nie było. Chyba organizator zastanawial sie nad zmianą formuly? Myślę, że warto.
ENTRE.PL Team
ODPOWIEDZ