Iseul pisze:Kachita, dzieki za linki. Przeklikanie tej galerii i obejrzenie roznych plecakow na roznych sylwetkach sporo mi pomoglo.
Nie ma za co. Na zdjęciach na manekinach w ogóle nic nie widać, najlepiej właśnie popatrzeć, co inni noszą, jak to wygląda w biegu, mniej lub bardziej zapakowane.
Iseul pisze:Ciekawe dla mnie, ze nosisz plecaczek z linka-paskiem zapietym POD biustem, powyzej biustu nie masz juz nic takiego. I nie lata Ci w ramionach, stabilnie sie trzyma?
Plecaczek jest bardzo stabilny, nic nie lata, nie przesuwa się, można zapomnieć, że się go ma na plecach - konstrukcja jest kamizelkowa, z dodatkowymi linkami stabilizującymi, to jedno zapięcie całkowicie wystarcza. Poza tym nie lubię tych górnych zapięć, jakoś nigdy mi nie pasują do sylwetki

Muszę go jeszcze wypróbować z koszulką bez rękawów, ale myślę, że będzie OK, bo szelki są miękkie i wygodne. Z drugiej strony ja bardzo rzadko biegam w koszulkach bez rękawów, więc nawet jeśli coś by było nie tak, to żaden kłopot.
I jeszcze jedna uwaga - plecaczek jest mały. Kanapki, termos i portfel się w nim nie zmieszczą. Chociaż raz upakowałam w nim dżinsy i koszulkę na zmianę, więc mimo wszystko dość pojemny. Generalnie jestem z niego bardzo zadowolona.