nie bój, nie bój...cichy70 pisze:ten watek lepszy od 4 piw
zrobią nam apgrejda softłera do 3.5 i F2 stanie się licencjonowanym sprzętem do atestacji tras biegowych.

niech się twój ambit chowa

nie bój, nie bój...cichy70 pisze:ten watek lepszy od 4 piw
Przynajmniej wibrujecichy70 pisze:eee no, z was sie nie nabijam, mnie by chyba kurwica wziela jakby mi takie cuda wianki pokazywolo, ale co poczytam co nowy garmin potrafi to od razu banan od ucha do ucha
Jeśli tak będzie w rzeczywistości to porażka i będę walczył o wymianę.Piechu pisze:a tak poza tym okazuje się, że Garmin wypuszcza Fenixy z nowym numerem seryjnym i właśnie zegarki z nowego wypustu mają preinstalowany FW 3.50. Pojawiają się przypuszczenia, że nowy numer seryjny może oznaczać jakieś zmiany w HW.
chciałbym jednak pierwej zobaczyć jakiś track wyrysowany nowym FW.
A jak można dokonać tej kalibracji? Bo jakoś w opcjach nie widziałem takiej pozycji.f.lamer pisze:lebki, jak nie kalibrowałeś wysokościomierza na krecie to się nie dziw jego wskazaniu.
no i tamtejsze oliwki nie rosną tak gęsto i wysoko jak polskie drzewa, zwłaszcza że biegałeś po plażach (wszak dowiedziono empirycznie że to gęste lasy liściaste i gps w F2 są niekompatybilne)
Tryb Jezus.. buhahaha. Muszę matrycę w laptopie teraz czyścićlebki pisze:Natomiast po powrocie do Polski znowu włączył mi się "Tryb Jezus" i pięknie śmigałem po wodzie.
Mój poczciwy Garmin Forerunner 305 robił dokładnie tak samo. I też mi się zachciało... to teraz mamlebki pisze:Mój poczciwy Geonaute OnMove710 wszystko pięknie rysował i nigdy nie zawodził, to mi się zachciało "markowych" produktów.
no to ja mam 2QA... a jeśli faktycznie HW jest zmienione to będę także się starał o wymianę.Piechu pisze:A można wiedzieć jaki masz prefiks numeru seryjnego?
Pierwszy wypust rozpoczyna się od 2QA