Szybkie bicie serca w nocy
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 48:30
- Życiówka w maratonie: brak
Skończyłem wczoraj oglądać mundial wypiłem 3 piwka położyłem się spać i w środku nocy obudziłem się i jakoś dziwnie się czułem, poszedłem do WC później napić wody i jak już wracałem do łóżka strasznie zachciało mi sie wymiotować, ledwo co doszedłem do łóżka bo czułem ze mdleje... Położyłem się na łóżku i strasznie szybko zaczęło mi bić serce przy Tym spociłem się jak przy treningu, szybkie bicie serca odpuściło i zasnąłem. Miał ktoś takie objawy, dziś średnio się czuje tak jakby połamany... Czy to efekt przetrenowania i zbyt małej ilości snu?
- aras
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 0:48:21
- Kontakt:
Myślę, że z sercem to lepiej iść do lekarza a nie na forum internetowe. To mogą być różne rzeczy. Może tak jak piszesz zmęczenie, może stres, może tarczyca, może nerwica, może ... itd.
Pozdrawiam, Arek
Blog
Blog
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Kontakt:
aras ma racje. Idź do lekarza a nie pytaj się na forum... tutaj co najwyżej możesz dostać odpowiedź, że po trzech piwach miałeś kaca i tyle :D
Serce to zbyt poważna sprawa żeby radzić się "internetowych specjalistów od wszystkiego"...
Serce to zbyt poważna sprawa żeby radzić się "internetowych specjalistów od wszystkiego"...
- apaczo
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34:54
- Kontakt:
Uważam, że podobne objawy miał cały naród brazylijski w trakcie i zaraz po zakończeniu mundialu. Miała byc wygrana a zostały kolosalne długi.miwa pisze:Skończyłem wczoraj oglądać mundial wypiłem 3 piwka położyłem się spać i w środku nocy obudziłem się i jakoś dziwnie się czułem, poszedłem do WC później napić wody i jak już wracałem do łóżka strasznie zachciało mi sie wymiotować, ledwo co doszedłem do łóżka bo czułem ze mdleje... Położyłem się na łóżku i strasznie szybko zaczęło mi bić serce przy Tym spociłem się jak przy treningu, szybkie bicie serca odpuściło i zasnąłem. Miał ktoś takie objawy, dziś średnio się czuje tak jakby połamany... Czy to efekt przetrenowania i zbyt małej ilości snu?
Z mundialu jak zwykle najbardziej zadowoleni są działacze największej mafii świata ( nazwa zaczyna sie na F

Troszeczkę się znam na sporcie i jestem praktykiem. Wszystkie moje rady opieram na swoim wieloletnim doświadczeniu, ale przyznaję, że nie jestem nieomylny, gdyż człowiek uczy się całe życie i ma prawo zmienić swoje poglądy, przekonania.
- Krzysztof92
- Stary Wyga
Też przechodziłem przez taki dziwny okres, co chwile klatka lub plecy mnie bolały, budziłem się w nocy i miałem problemy z oddychaniem, jakby coś mi powietrze wysysało z płuc, ale z tego co czytałem jest to efekt treningu na wysokościach, w tamtym okresie bardzo dużo chodziłem i biegałem po górach. Teraz nie mam żadnych problemów
żadnych bólów, właśnie wyleczyłem lewą nogę
i za tydzień już zacznę powoli truchtać
.
Jednak na wszelki wypadek trochę zwolnić z treningami gdy coś boli,

Jednak na wszelki wypadek trochę zwolnić z treningami gdy coś boli,
" I'm at war with the world cause I
Ain't never gonna sell my soul "
Ain't never gonna sell my soul "
-
- Rozgrzewający Się
Miałem coś takiego. W moim przypadku był to efekt fatalnego odżywania się. Chipsy, coca-cola itd.