Garmin Forerunner 110 i 210 -opinie użytkowników
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Albo chwilowe ktore jest srednio przydatne.
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
No, niestety. Ja zorientowalem sie dopiero po roku, ze lepiej uzywac tempa sredniego z odcinka 

- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
Nie, to jest tempo srednie z odcinka. Tempo chwilowe, to tempo chwilowe czyli to w ktorym teoretycznie w tej chwili biegniesz. Pisze "teoretycznie" bo w praktyce wyglada to tak, ze skacze o +/- 30s/km i do niczego sie nie nadaje 

- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
Zmieniasz to w ustawieniach i masz do wyboru tempo chwilowe/srednie z odcinka/srednie z dystansu. Na ekranach masz tylko jedno tempo, nie mozesz wlaczyc wszystkich 3.
Najlepiej biega sie ze srednim z odcinka.
Najlepiej biega sie ze srednim z odcinka.
- tomasir
- Zaprawiony W Bojach
ale dwa da się bardzo prosto zmieniać. średnie z odcinka masz przy lapach włączonych, a średnie z dystansu przy wyłączonych. Można to nawet w czasie treningu zmienić
Trzeciego (chwilowego) nie używałem nigdy 

zgodnie z naturą!
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
No fakt, nozna tak robic, ale nigdy nie mialem takiej potrzeby 

-
- Rozgrzewający Się
Witam,
Mam pytanie - czy ktoś próbował zgrać dane z 210 do endo lub garmin connect za pomocą tableta? Jest jakaś apka do tego? Strona GC mówi, żeby logować się z komputera. Ciężko uwierzyć, żeby nie wspierali systemów na androida.
Mam pytanie - czy ktoś próbował zgrać dane z 210 do endo lub garmin connect za pomocą tableta? Jest jakaś apka do tego? Strona GC mówi, żeby logować się z komputera. Ciężko uwierzyć, żeby nie wspierali systemów na androida.
- wujek
- Wyga
- Życiówka na 10k: 41:41
- Życiówka w maratonie: 3:36:27
- Kontakt:
To samo pytanie mam do Garmina 110? Czy jest średnie tempo całego treningu, czy tylko bieżące?ra9ul pisze:Pytanie do posiadaczy Garmina 210, czy ma on opcje średniego tempa całego treningu, które jest wyświetlane przez cały czas trwania biegu??
zapraszam na moją stronę w całości poświęconą górskim fotorelacjom --> www.fotografie.nowytarg.pl
Konto na facebooku --> Lubię To
endomondo
Konto na facebooku --> Lubię To

endomondo
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 43:27
- Życiówka w maratonie: 4:10:29
- Kontakt:
W 110 tylko bieżące odcinka, czyli najczęściej ustawia się 1 km. Zauważyłem, że spadła cenna 310 z HR do 850 pln. W tym przypadku nie rozpatrywalbym zakupu nowego 110.
- buddha
- Wyga
- Życiówka na 10k: 38:58
- Życiówka w maratonie: 3 h 12 min
Jest taka aplikacja, z tym, że nie wypuścił jej garmin. Znajdziesz ją w sklepie Google Play. Nazywa się ST Uploader.Canalea pisze:Witam,
Minusem jest to, że jest płatna, około 20 zł. Zgrywam treningi z mojej 210. Najpierw wrzuca się treningi do pamięci apki, następnie można je: zrzucić do pliku, wysłać mailem, wrzucić na Garmin Connect, Traiing Peaks, Endomondo, Sports Tracker i inne. Ja akurat mam połączony profil Garmina z Endo, więc po wyeksportowaniu do Garmin Connect pojawiają mi się na obu profilach.