chociaż po zastanowieniu jak się fenix2 pokazał to poleciałem, kupiłem go no i teraz mam
z tym ambitem 3 juz sie tak nie dam zrobić, pojawi sie , wyjda wszystkie jego błedy, ponaprawiają to, cena sie unormuje i może wtedy o nim sie pomyśli

Chyba, że się złamie i jednak wypuści szybko dopracowanego następcę 910XT. F2 nigdy nie był pozycjonowany jako jego następca a 910XT ma już swoje lata, więc to by było marketingowo niezłe posunięcie dla zatrzymania u siebie dużej części tego rynku. A tak naprawdę niewiele trzeba:Piechu pisze:może mi się wydaje a może nie ale... garmin miał prawie pół roku na ugruntowanie swojej pozycji na rynku zegarków ultra/trail/triathlon a kompletnie zjebali (za przeproszeniem) sprawę
teraz mają od groma niezadowolonych klientów, którzy tylko czekają na premierę A3 i jeśli nowy zegarek od Suunto okaże się miły i sympatyczny to Garmin osra się (za przeproszeniem
) na miętowo.
Może znajdą tańszy modułPiechu pisze:Racja, to byłby piękny pomysł... ale primo F2 jest reklamowany jako zegarek także tri więc w szybkie pojawienie się następcy 910XT (o ile w ogóle się pojawi) nie wierzę.
Po drugie jeśli się pojawi to stawiam dolary przeciwko orzechom, że w środku zagoszczą zupełnie inne bebechy niż w 910XT z modułem Mediateka na czeleOszczędności, Panie, oszczędności
Buhahahahajedz_budyn pisze: A jeszcze dziwne sprawy, włączony na raz f2 i fr620 po 10' aktywności jeden w stusunku do drugiego ma 4 sekundy różnicy w czasie..... Po kolejnych 3 minutach czas sie zrównuje.... O co chodzi? Biegał ktoś z garminem i stoperem żeby zmierzyć czy 10 minut na pewno ma 10 minut ? ...
nifares69 pisze:Przymierzam się do zakupu fenixa 2 hrm .Czy można do niego wgrać ślad z kompa?
boo?jedz_budyn pisze:nifares69 pisze:Przymierzam się do zakupu fenixa 2 hrm .Czy można do niego wgrać ślad z kompa?
przymierzaj się ale nie kupuj
Te 60 stron wątku powinny wystarczyć jako uzasadnienienifares69 pisze:boo?jedz_budyn pisze:nifares69 pisze:Przymierzam się do zakupu fenixa 2 hrm .Czy można do niego wgrać ślad z kompa?
przymierzaj się ale nie kupuj