Moderator: beata
Czyli co, biegniesz na taki czas jak weWrocławiu skoro 1:51 komfortowe? I jak zbiegi bo ich się boję bardziej niż podbiegów?PaulinaJ pisze:Trening był fantastycznysuper sprawa biec w takiej grupie, 21km żartów, pogaduszek i smiechow
1:51 wiec dość fajne tempo ale komfortowe wiec liczę ze na WPI jeszcze cos urwe!
Dzięki. To już wiem jak się mniej więcej ustawiać. Jeszcze jedno pytanie, jak będzie sucho jest sens brania butów trialowych czy wystarczą zwykłe? W faasach 500 biega mi się lepiej a moje 250tr są bardziej na błoto niż górkiPaulinaJ pisze: Ogólnie zabiegi nie są jakoś bardzo trudne technicznie i karkołomne.
Co do czasu to nie ukrywam, że 1:45 byłoby fajnie. Muszę popatrzeć na wyniki z zeszłego roku, jak moje rywalki pobiegly
No to biegnę w 500 (na wszelki wypadek wezmę też 250 jakby padało), do startówek dużo im brakuje, niby mają drop 4mm ale amortyzacji całkiem sporo (no miały sporo bo po 1000km trochę mi się ubiłyPaulinaJ pisze:Nie znam faas 500 ale z tego co rzuciłam okiem nie są one typowo startowe, czy minimalistyczne wiec powinny być ok.
Jedynie typowe lekkie/cienkie startówki mogą być złym pomysłem szczególnie na tym podbiegu i zabiegach gdzie są kamienie dość ostre.